pondělí 13. července 2015

Tohle raději nekupujte

Jordana texture nail polish
Lak má krásnou barvu, dobře se nanáší a má slušnou výdrž. Jenže je s pískovým efektem a to je důvod, proč jsem ho zavrhla. Pískový efekt znamená, že lak obsahuje drobné částečky podobné písku a po nanesení dosáhnete nerovnoměrného povrchu. To se mi líbí, přijde mi to originální.
Bohužel se to nedá nosit. Kdykoli se nehty dotknu oblečení, mám pocit, že si ho ničím. Jako byste si po svetrech a silonkách přejížděli smirkovým papírem. Lak ničí látku a občas vytahuje nitky. Pokud máte lak na nohou, budou vám při oblékaní drhnout ponožky!


Essence I love stage, báze pod oční stíny
Funguje dobře, stíny mi s ní vydržely celý den. Jenže mi vypálila oči. Naštěstí nebylo vidět žádné zarudnutí, vysušení, vypadávání řas. Prostě to jen šíleně pálilo a to dokonce i dalších dvacet hodin po odlíčení! Tohle fakt nemusím.


 
Balea dvoufázový odličovač očí
Pokud vás baví hodinu šudlit oči a muset na ně přitlačit, pak si odličovač kupte. Osobně dávám přednost takovým, které odlíčí jemně a rychle.


 
Kneipp perly do koupele antistress
Perličky vypadají jako oranžový kaviár a bavilo mě si s nimi hrát. Nebavila mě jejich vůně. Šílené chemické aroma, které vám naplní nos a nechce jít pryč. K zbláznění :-(



Znáte některý z těchto výrobků? A jak vyhovovaly vám?
Krásný den :-)

13 komentářů:

  1. Já řasenku odličuji obyčejnou teplou vodou, řasenka se tak skvěle pustí z řas :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to máš super. Já se odlíčit jen vodou, tak mám všude černé šmouhy. I na polštáři :-)

      Vymazat
    2. Myslím, že odlíčit vodou by zvládl každý, je to strašně jednoduché a navíc ušetříš, za odličovat očí :)

      Vymazat
  2. Pískové laky na nehty mám ráda, ale mám jen od Gabrielly Salvete. Jejich struktura mi nevadí, zato u odlakovávání šílím :D
    Bázi od Essence neznám, takže nemůžu soudit, ale je sranda s tím odličovačem očí od Baley. Já ho zas mám moc ráda, dokonce jsem o ně psala recenzi a fakt mi vyhovuje. Holt tady je vidět, jak ta kosmetika je různá, tak jako jsme různé my ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličovač jsem si koupila právě kvůli tomu, že ho dost bloggerek chválí. Dala jsem mu šanci, spotřebovala ho asi půl balení s různými řasenkami, ale zkrátka to nešlo.

      Vymazat
    2. Např. jeden z mých nej odličovačů na očí je Green Line, a přitom jsem nenašla od blogerek na něj skoro žádnou pozitivní recenzi. Já ho mám moc ráda a už ho mám koupený zase do zásoby :)

      Vymazat
    3. Do Green Line jsem se zatím vůbec nepustila. Celkově mi přijde, že mám ty oči čím dál citlivější :-(

      Vymazat
  3. Primer od Essence mám a musím říct, že já osobně jsem s ním moc spokojená, ale každému sedne samozřejmě něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jo. Koupila jsem ji na doporučení Lucky Dolejší :-)

      Vymazat
  4. Celkově mi jsou značky Essence i Balea děsně nesympatické. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mně umí tyto značky udělat skvělé věci i katastrofy. Problém je, že než člověk zjistí, co mu bude vyhovovat, párkrát se spálí.

      Vymazat
  5. Lak od Jordany jsem měla ve fialové barvy z Ladyboxu a totální hrůza za mě. Jak byl pískový, tak se tak nerovnoměrně nanášel, vůbec se mi ten efekt nelíbil. Měla jsem ho myslím 2x a pak jsem na něj neměla nervy :D tak letěl do koše

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám ten lak na nehty, jen v jiném odstínu a tyto problémy jsem s ním neměla! Jen je tedy blbé to odlakovávání..:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.