středa 8. července 2015

Suchý šampon Timotei s lístkem zeleného čaje

Dnes vám povím příběh, jehož hlavním hrdinou je suchý šampon Timotei. Potkali jsme se v drogerii, kde byl šampon ve slevovém regálu, protože měl trochu pomačkaný kabátek. Řekla jsem si: "To na funkci nemá vliv" a koupila.
 
 
 
Hned druhý den po koupi jsem si přečetla blogspot o svém novém šamponu. Nebyl úplně lichotivý. "No jo, aspoň že byl ve slevě, když už nic", pomyslela jsem si. Když jsem šampon začala používat, mile mě překvapoval. A to proto, že:
 
  1. nedělá na vlasech bílý povlak
  2. vlasy odmastí a tento efekt vydrží do večera
  3. má nevtíravou vůni, i když zelený čaj to není
  4. nemění nijak vlasy tzn. nesplihne je, netuží, nevysuší
  5. snadno dostupný v drogeriích
Než jsem potkala pana Timotei, byl favoritem Batiste pro objem vlasů. Musím ale přiznat, že můj nový objev se Bastistu vyrovná, ba dokonce ho předčí právě díky jemné vůni. Taková jsem já nevěrnice :-)
 
Používáte vlasové přípravky Timotei?

8 komentářů:

  1. Tak suché šampóny nepoužívám vůbec a jinak Timotei šampon a kondicionér čas od času koupím. Je to taková ta značka, co neurazí, ale ani nenadchne. Prostě klasika ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich šampony mám hodně ráda, pro mně jsou spíš nadprůměr

      Vymazat
  2. Pro mě je tato značka spojená s mojí babičkou, která ji vždy používala od jakživa :) A poslední dobou slyším na suché šampóny samou chválu, tak si asi taky nějaký brzo pořídím :)) Jiak strašně hezky píšeš, vždy mě to ndchne i pobaví, když je to tímto stylem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem Timotei začala používat, až když začali vyrábět řadu Růže z Jericha. Mám ji hodně ráda. A mamka taky :-)
      dík

      Vymazat
  3. Suché šampony vůbec nepoužívám, ani nevím proč... Mám radši umyté vlasy, ale v rezervě mám doma malý Batiste. Ale upřímně kdybych nečetla tvou recenze, tak bych si nikdy suchý šampon od Timotei nekoupila.. :D

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suché šampony jsem začala používat až když jsem začala chodit do práce. Je to super věc, když nemáš ráno moc času, ale máš mastné vlasy :-)

      Vymazat
  4. Děkuji moc!:)
    ladycaterpillar.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Nevěřila bych, že existuje nějaký suchý šampon, který ze mě neudělá šedivou stařenku. No a tady je! Musím ho vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.