úterý 3. února 2015

Lednové nákupy

Při nákupech jsem dostála novoročnímu předsevzetí investovat víc do pečující kosmetiky než do dekorativní. Aby to vyšlo, musím do pečující počítat i tělovou, ale proč ne?
 
 
 
V lékárně jsem pořídila výrobky Nuxe, na které jsem měla už delší dobu spadeno. Peeling kupuju podruhé, protože poprvé mně zcela nadchnul. Hlavně svou mandlovou sladkou vůní a hydratačními schopnostmi.
Oční krém Nirvanesque jsem měla jako vzorek a hodně se mi líbil. Doufám, že nadšení potrvá i přes celou tubičku krému. Občas se stane, že vzorek je super a plné balení časem spadne do průměrnosti.
 
 
 
Zcela neplánovaně jsem navštívila prodejnu Natura Siberica. Přísahám, že jsem šla jen nakouknout. Když se prodavačka ptala, jestli hledám něco konkrétního, řekla jsem že jdu jen nakouknout, že nic nechci, protože mám kosmetiky doma dost. Nicméně prodavačka byla tak milá, komunikativní a nic nevnucovala, že jsem si koupila masku. Konkrétně extra zpevňující noční masku na tvář Cosmos 690. Na masku se těším a mám takové tušení, že jestli s ní budu spokojená, budu do obchůdku chodit pravidelně.
 
Peeling s vůní černého rybízu od Marionnaud byl zcela neplánovaný nákup omluvený tím, že peeling byl ve slevě (vyšel na 25kč) a že jsem beztak byla na tuhle kosmetiku zvědavá. Uvidíme, zda zvládne konkurovat Nuxe.
 
 
 
Dekorativní kosmetiku jsem koupila výhradně značky Max Factor, protože byla ve slevě a protože mi tato sleva udělala radost na dva dny :-)
Vybrala jsem si rtěnku v hnědo-červeném odstínu se třpytkami s názvem Chilli.
Dále tekuté oční stíny v šedém odstínu Star dust.
Jako poslední jsem vybrala krémové oční stíny s efektem kouřového líčení. Na jednom konci je růžový stín a na druhém hnědý a tato kombinace je nazvaná Pink plume.
Těším se na zkoušení.

Ve slevách u stánku Missha jsem si vybrala tvářenku ve formě kuliček a růžovou rtěnku. Obojí v luxusních obalech. Prodavačka byla moc milá a ochotná a dostala jsem 5 vzorků. Zatím jsem zkusila BB krém a moc mě neuchvátil.




V DMku jsem pořídila řasenku a tělové máslo. Původně jsem šla pro svou oblíbenou řasenku Big&beautiful od Astor, ale ve stojanu na mně zamrkala novinka od Astor. Neodolala jsem.
Koupila jsem i tělové máslo Alverde, největší balení, jaké jsem našla. Myslím totiž, že toto máslo mě jen tak bavit nepřestane.





A pak ještě zásobička sprcháčů od Palmolive.
 
 



Poslední věc jsem si nekoupila, ale vyhrála. Světe div se, po mnoha a mnoha letech jsem vyhrála. A sice v adventním kalendáři Marionnaud. Zatím bohužel nemůžu parfém moc ocenit, protože mám pořádnou rýmu.
Mont blanc - legend
 
 

A to je všechno. V únoru mám opět předsevzetí šetřit.
krásné dny

2 komentáře:

  1. Taky tu mám z ledna rtěnku Max Factor a ještě jsem ji nezačala používat, jsem na ní dost zvědavá. :) Sprcháče Palmolive tu mám od vánoc, ani na ně ještě nepřišla řada (musím dodělat ty od listopadových narozenin). Co mě zaujalo, je Nuxe, ani tuto značku neznám, ale asi se po ní podívám, protože mi právě peeling dochází. :) Jaká je cena tohoto?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář.
      Rtěnku už jsem párkrát zkusila a má dobrou výdrž. Líbí se mi. Nuxe se prodává v lékárnách. Peeling stojí kolem 300kč.

      Vymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.