pondělí 12. ledna 2015

To nejlepší od Astor

Když se dívám do své kosmetické taštičky, vidím, že mám dost věcí od Astor. Některé jsou průměrné, některých jsem se ráda zbavila a jiné jsou prostě hvězdy. Dnes se s vámi chci podělit o tři nejoblíbenější výrobky, které používám téměř denně.
 
Big&beautiful false lash look volume mascara
Po dlouhé době jsem narazila na řasenku, která mi vyhovuje a kterou si koupím znovu (a to je co říct). Řasenka má ohnutý kartáček. Je to takový typ kartáčku, jakému jsem nikdy nefandila, ale teď jsem ráda, že jsem do toho šla. Díky kartáčku udělá efekt vějíře řas. Navíc řasy oddělí a prodlouží. S touto řasenkou jsou moje řasy konečně vidět. Přes den se nemaže ani se nedrolí. Dobře se odličuje.
Jediná věc, kterou bych mohla vytknout je, že v našich drogeriích není k dostání v hnědé barvě.


 
Soft sensation lipcolor butter (color+balm+shine)
Vybrala jsem si odstín 002 Loved up. Je to světlý odstín pro každodenní nošení. Barva je tak jemná, že se dá aplikovat i bez zrcátka.
Nejvíc se mi líbí, jak rty krásně hydratuje a má výdrž. U mně dokáže nahradit balzám.
Líbí se mi i vůně. Tohle lip butter voní krásně sladce jako nějaké cukrovinky.
Výrobek slibuje lesk, což opravdu splňuje. Je to dobré řešení pro ty, kteří nemají rádi lesk na rty, ale zároveň mají rádi lesklé rty.
Další plus je krásné balení se zlatým koncem.
Vlastně jsem si víc odstínů nekoupila jen kvůli tomu, že mám produktů na rty dostatek.


 
Eye artist eye shadow palette
Paletku mám v odstínu 630 Everyday poetry. V této paletce jsem našla svůj nejoblíbenější světlý oční stín. Je vhodný do koutku nebo na celou vnitřní polovinu oka. Stín má růžovou třpytivou barvu, v paletce je druhý z leva. Tento stín dokáže oko krásně projasnit, výborně se s ním pracuje a s bází má celodenní výdrž. Používám ho několikrát týdně a přesto moc neubývá.
Je s podivem, že Astor nevyrábí všechny oční stíny v této kvalitě. Bohužel ani tato paletka v jiných barvách nemá stejnou kvalitu stínů. A to nemluvím o mono očních stínech...

paletka pod umělým osvětlením

a na denním světle

 
Máte také rádi Astor? Které jejich výrobky vás oslovily?

1 komentář:

  1. Ja som si v piatok kúpila krásne rúž od Astoru a som spokojná. Ale chcela by som oskúšať tú špirálu lebo mám BOOM a je na prd

    pls follow me:
    http://maddestfashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.