pondělí 19. ledna 2015

Oblíbený peeling Garnier

Krásný začátek do nového týdne. Dnes mám pro vás připravenou recenzi o peelingu, který už několik měsíců používám a to téměř denně. Je to Pure fruit energy, energizující peelingový gel z řady Garnier skin naturals.



 
Balení je praktická tuba se zaklapávacím víčkem. Výhodou je, že tuba na víčku stojí, takže gel stále stéká dolů a je připravený k použití.
 
Samotný gel je oranžové barvy, má peelingová zrníčka a voní krásně citrusově.



 
Tento peeling používám jako poslední krok k odlíčení a čištění pleti. Pokud se pár dnů nemaluju, nanáším ho pro osvěžení. Používám ho tak, že nanesu trochu na obličej, namočím si prsty a jemně masíruju  celý obličej a nakonec opláchnu vodou.
Peelingové částečky jsou pro mně tak akorát. Jsou dost jemné na každodenní použití, takže pokud očekáváte silnější kalibr, nedočkáte se. Peeling zanechává na pleti pocit svěžesti a čistoty, žádný film na pleti se nekoná. Možná trochu vysušuje, takže po peelingu si obličej natírám krémem nebo sérem.
 
Peeling je určený pro smíšenou až mastnou pleť s nedokonalostmi, která potřebuje hloubkové čištění pórů. Mám smíšenou pleť, proto mě trochu vysušuje. Myslím, že pro toho, kdo má mastnou pleť je ideální.


 
Obsahuje kyselinu salycilovou, která napomáhá odmaštění a působí proti akné. Tento benefit nemohu dobře posoudit, protože na akné netrpím. Nicméně za dobu používání se mi žádný pupínek neobjevil.
 
Celkově tento peeling hodnotím velmi dobře a doporučuji ho. Je běžně dostupný v drogeriích, balení 150ml vydrží několik měsíců, vůní, osvěží a je vhodný na každodenní použití. Tento výrobek se firmě Garnier povedl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše krásné komentáře.