čtvrtek 19. března 2015

Perlová tvářenka Missha

Krásný slunečný den milé dámy.

Tvářenka se v originálu jmenuje Shimmer blending ball blusher. Pochází z řady Missha M a můj odstín má číslo 2 a název Peach glow. Tvářenka je ve formě zapečených perel a je na výběr ve třech barevných variantách. Zkoušela jsem všechny a první byla příliš růžová, třetí nevýrazná a druhá byla prostě ideální.


 
Balení tvářenky vypadá luxusně a mohu ho jen pochválit. Když odklopíte horní víčko, najdete zrcátko a štětec. Osobně si na štětce, které jsou přílohou tvářenky nepotrpím, ale když jsem vyzkoušela tento, vůbec to nebylo špatné. Je vidět, že si s ním dal výrobce práci. Štětinky jsou z koňské žíně. Když odklopíte část se štětcem, dostanete se k samotné tvářence zakryté tenkou houbičkou, aby perly nenadělaly nepořádek po celém vnitřním obalu. Další bod pro výrobce.




 
Samotné perly jsou tvořeny pěti odstíny. V Peach glow bych barvy popsala takto: jeden odstín růžové a čtyři odstíny do zlato-bronzova. Bohužel se mi nepodařil nafotit swatch, protože barva je opravdu hodně jemná a na fotkách se ztrácí.
Perly mají květinovou vůni, což není nic pro mně. Naštestí to nevadí vzhledem k tomu, že vůně se okamžitě po aplikaci ztrácí. Ostatně výrobce uvádí, že perly obsahují extrakty z 11 druhů květin, takže květinová vůně je na místě.

 
 
Moje zkušenost s tvářenkou je skvělá. Dokonce tak moc, že se rychle stala jednou z mých nejoblíbenějších tvářenek. Nanáším ji buď pomocí svého štětce nebo toho, který je v balení. Výsledek je vždy moc pěkný. Tvářenka vytváří přirozený vzhled a rozjasnění. Tvářenek, které dokážou dodat barvu a zároveň projasnit obličej jsem zatím moc nepotkala. Výdrž je velmi dobrá, večer je tvářenka na odličovacím tamponku. Na tvářence je super, že ať jí nanesete jednu nebo tři vrstvy, stále vypadá pěkně. Zkrátka i když vám ujede ruka, neskončíte jako Marfuška.
 
Závěr je jasný. Vřele doporučuji.

krásný den

3 komentáře:

  1. Tak tahle tvářenka se mi moc líbí - já celkově ty produkty v perlách mám moc ráda. Ale u Misshy bude ta cena asi dost vysoká, ne? Radši se ani na jejich eshop dívat nebudu, ať zase neutrácím.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerá dobre, ale teraz mám kopec tváreniek a nestíham míňať :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, souhlasím s tou vůní jsem se nemohla smířit a tak musela jít dál.. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.