úterý 10. března 2015

Oční krém Nuxe a Sebamed

Krásný den dámy.
Dnes pro vás mám článek o dvou očních krémech, které pravidelně používám.
 
Sebamed Anti-ageing, Q10 lifting eye cream
Krém má PH 5,5 a obsah balení je 15ml. Výrobce slibuje redukci vrásek, hydrataci, vyhlazení, výživu a ochranu. Už několik měsíců  ho používám ráno a je to průměrně dobrý krém. Konkrétně vidím tyto výsledky:
  • vůbec nedráždí oči
  • jemná vůně, která vyprchá
  • dobře hydratuje
  • pleť je hladší
K redukci vrásek vůbec nedošlo, výživu neumím posoudit a ochrana? U krému očekávám ochranu proti slunci, i když výrobce nespecifikuje, proti čemu má krém chránit. Jenže na obalu se žádný UV filtr neuvádí. Tak nevím.
 
Závěr: krém stojí okolo 220kč a myslím, že za tuto cenu je v pohodě. Pokud nenajdu oční krém, který mou pleť kolem očí víc rozjasní a vypne, klidně si tento koupím znovu.
 

vlevo Nuxe, vpravo bílý Sebamed
 
 
Nuxe Nirvanesque Yeux
Krém proti prvním vráskám, který slibuje uvolnění, působení proti tmavým kruhům a navíc rozjasnění. Obsahuje kořen pivoňky a kyselinu hyaluronovou. Balení má obsah 15ml. O tomto krému jsem již napsala něco málo zde .
 
Krém používám večer. Je tekutější konzistence než Sebamed a funguje stejně, takže bych klidně mohla opsat čtyři horní body. Zklamáním je, že vzorek byl skvělý (mj. rozjasňoval), ale plné balení už tak skvělé není. Proč tohle výrobci pořád dělají? Aby nás naštvali?
 
Závěr: vzhledem k tomu, že krém stojí okolo 430kč a funguje stejně jako Sebamed, už si ho nekoupím.
 
Stále jsem na cestě hledání skvělého očního krému, u kterého vyvolá wow efekt i plné balení.
 
V poslední části článku bych se ráda zmínila o tom, jak krémy aplikuju. Jemně je vklepávám do okolí očí pomocí prsteníčků (prsteníček má prý nejjemnější dotek). Na závěr si dám malou masáž.
 
 
 
Masáž dělám tak, že prostředníčkem nebo prsteníčkem jemně (nebo někdy i více) zatlačím postupně  na body, které jsou na obrázku označeny zelenou hvězdou. Pak chvilku provádím drobný kruhový pohyb vždy směrem ven z obličeje. Masáž je rychlá a velmi příjemná a uvolňující.
 
A jaké oční krémy vyhovují vám?
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše krásné komentáře.