úterý 24. března 2015

Březnové nákupy

Krásný den!
V březnu jsem nakupovala s rozmyslem. Nejenže jsem se vešla do rozpočtu (přetáhla jsem ho nákupem plavek, ale plavky nejsou kosmetika, takže se to nepočítá), ale také jsem dodržela předsevzetí kupovat co nejméně dekorativky.
 
První nákup se odehrál v Rossmannovi. Ubrousky jsem chtěla už nějakou dobu vyzkoušet a teď byly v akci. Skvělý.
Kartáček na obočí už potřeboval vyměnit.
Původně jsem šla pro novou paletku na obočí Essence, ale stíny na mně byly moc tmavé, tak jsem raději sáhla po té na obrázku a myslím, že jsem udělala moc dobře.

 

Rtěnka byla ve výprodejovém košíku. Nemohla jsem odejít bez ní. V únoru jsem jednu rtěnku Astor vypotřebovala a byla jsem ráda, že se mi za ni tak brzy objevila náhrada. Je to tentýž typ rtěnky jako jsem už měla, jen má nový design balení. Náádhera.

 
 
Další nákup byl v drogerii DM. Po mnoha letech jsem si koupila krém na ruce. Obvykle krémy nepoužívám. Teď jsem ale začala mít suché ruce, tak jsem si jeden malý krém Alverde pořídila. Voní stejně, jako když vstoupíte do prodejny zdravé výživy :-)
Suchý šampon Timotei byl ve slevě, tak jsem ho koupila. Jsem na něj moc zvědavá.
 
 
Koupila jsem si novou pleťovou vodu a bylo to náročnější, než jsem čekala. Původně jsem chtěla koupit K. Hádka, ale ten má ve všech vodách okolo 7% alkoholu, což nechci. Šla jsem zkusit štěstí k regálu Alverde, ale znovu byl na prvních místech ve složení alkohol. Nakonec jsem uspěla u Balei a s vodou jsem spokojená.
 


Od značky Balea jsem koupila ještě pleťovou masku proti vráskám. Od značky Ebelin jsem koupila gumičky do vlasů, které netahají. Nejvíc se mi na nich líbí český překlad. Slova "anti-ziep" běžně používám a určitě jsou i ve slovníku spisovné češtiny :-D :-D



 
Abyste nemyslely, že neberu předsevzetí vážně, investovala jsem i do dražší pečující kosmetiky. Od Estee Lauder jsem koupila krémový odličovač, pak jejich notoricky známé a všemi opěvované sérum Night advanced repair. Nechtěla jsem investovat 1500kč do séra, které nemám vyzkoušené, takže jsem koupila vzorek o velikosti 7ml. A jako poslední  jsem koupila malou kosmetickou taštičku Estee Lauder.
Od Clinique jsem koupila dvoufázový odličovač očí. Hned druhý den se mi podařilo převrhnout lahvičku a půlku!!!! odličovače vylít. Určitě si dovedete představit slova, která mi při tom vycházela z úst...




Poslední věc, kterou jsem pořídila byl můj oblíbený odličovač od Vichy, Pureté thermale s výtažky z chrpy. Jaké bylo moje zklamání, když mi prodavačka řekla: "Až přijdete příště, už ho neseženete. Vichy ho přestává vyrábět a místo něj bude nový dvoufázový". Přeju firmě Vichy, aby se nový odličovač povedl a já ho mohla používat. A běda jak ne!
 
 
 
A co jste v březnu pořídily vy? Nepřetáhly jste kosmetický rozpočet?
 
Užívejte sluníčka :-)

2 komentáře:

  1. tyhle gumičky jsou super, také je mám a vůbec netahají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem bohužel těmto gumičkách na chuť nepřišla, mám vlasy jemné a docela mi sjíždí z vlasů.. :(

      http://wormake.blogspot.cz/

      Vymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.