pondělí 2. listopadu 2015

Podzimní oblíbenci


Miluju podzim s jeho barvami a modrým nebem. Mám ráda i jeho rozmary v podobě dešťů, mlh, mrholení a přízemních mrazíků. Každý rok se těším na to, jak si vyzdobíme byt listy a kaštany a později vyvěsíme strašidlácké Helloweenské ozdoby. Přesto všechno mívám na podzim často špatnou náladu a hledám, jak si ji zlepšit. 
Zaručeně mi pomáhá psát si a hlavně zdobit deník a diář, louskat čerstvě nasbírané ořechy, pojídat sušené ovoce a dát si šálek dobré černé kávy. Samozřejmě mi zvedá náladu i kosmetika. I  když mám den, že se mi nechce malovat, ráda si projdu svoji sbírku a vyčistím štětce. Praní štětců možná dost holek obtěžuje, ale pro mně to je relax. Samozřejmě mě také těší moje osvědčené výrobky, které mě dokáží udělat krásnější.

Už mockrát jsem psala o svých splihlých vlasech. Sprej Pantene Instant volume booster je to nejlepší, co jsem zatím na objem objevila. Rozdíl mezi tím, zda sprej aplikuju nebo ne je opravdu očividný. Navíc to je velmi jednoduché. Nastříkám do vlhkých vlasů a vyfoukám. Doporučuju všemi deseti.




CC cream Bourjois má  na mnoha blozích pozitivní ohlasy, takže jsem očekávala výrobek, který bude fungovat. CC nejenže funguje, ale je skvělý a používám ho skoro každý den. Krásně sjednotí a projasní obličej, nedělá efekt masky, má dobrou výdrž a je prostě boží. Vlastně se musím nutit, abych občas použila něco jiného. Například dnes jsem se přinutila ke vzorečku makeupu Clinique a vůbec mi nesedl.

Tekutá rtěnka Essence je další hvězda. Koupila jsem si ji v odstínu 06 make a statement a troufám si říct, že rtěnka je přesně ten zázrak, který mi rozjasní obličej a dodá plnost rtům. Líbí se mi elegantní obal, barva a nasládlá chuť rtěnky. Stinná stránka je určitá lepivost typická pro lesky na rty, která je ale vyvážená klady výrobku.




Brow definer Catrice je novinka, která se u mě rychle zabydlela. Mám štěstí, že mi odstín skvěle sedí. Přirozeně dokreslí mezery po vytrhávání v mém obočí. Zatím jsem nikdy fix na obočí neměla a musím říct, že je to super. Nemusíte nic ořezávat, vytvoříte velmi přirozený efekt a díky tenké špičce se snadno dostanete i mezi obočí, což je to, co potřebuju.

Lavera oční linky mám už hrozně dlouho a v poslední době jsem je opět začala intenzivně používat. Dobře se s nimi pracuje, mají hezkou hnědou barvu a výbornou výdrž.


Znáte některý z těchto výrobků?
krásný den Vaše Wiki

24 komentářů:

  1. Laveru značku registrujem, no nemám s ňou skúsenosti, ale táto linka vyzerá super. :)

    Pozývam ťa na môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/
    Ak sa ti blog, páči, pridaj si ma do kruhov. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě to je první kousek dekorativky Lavera :-) Jejich krémy mám taky moc ráda

      Vymazat
  2. Fix na obočí, to je teda novinka :) Výrobky znám, až na produkt od Lavery, ale nezkoušela jsem z toho nic

    OdpovědětVymazat
  3. Zkušenost mám s tekutými rtěnkami Essence, mám dva odstíny a jsem z nich nadšená:-) Co jsem měla výrobky na objem, tak většinou víceméně nic nefungovalo, zkusím se ale podívat po tomto spreji od Pantene, třeba bude mít účinek i u mně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem, že tekuté rtěnky začal vyrábět i Catrice, tak nevím, jestli odolám. Sprej zkus, když vychytáš akci, není ani moc drahý

      Vymazat
  4. Rtěnka mne nadchla, hned se po ní půjdou kouknout. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mňa zaujal ten cc krém od Bourjois. Zaujímalo by ma jeho krytie, inak mám túto značku veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krytí mi přijde super, od CC krému jsem moc nečekala. Krytí bych popsala jako u průměrného makeupu

      Vymazat
  6. Tu tekutou rtěnku jsem chtěla, ale nakonec jsme si jí nevzala a celkem toho lituji, tak asi si jí vezmu až na ní narazím :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  7. Taky už se x týdnů těším jak si vyzdobím byt listím a kaštany a zatím stále nic.. Jsem zvědavá, jestli to ještě vůbec letos stihnu. :D Jinak jsem ráda, že i ty patříš k nadšencům tekuté rtěnky od essence, neboť na ni slyším tolik slávy, že tohle už bylo jasné znamení, že si ji také musím pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na výzdobu máš už jen měsíc, pak budeme věšet jmelí :-)

      Vymazat
  8. O tom fixu od Catrice jsem ted hodně slyšela a furt nevím jestli do něho jít nebo ne :) super oblíbenci :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Brow definer mám taky, potřebovala bych tedy o trošičku zrzavější odstín (který si taky velmi brzo pořídím), ale na přirozený look je super i tenhle světlý :)) Moc příjemně mě překvapil

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky překvapil. Neuměla jsem si představit kreslení fixou

      Vymazat
  10. na Catrice brow definer jsem tuhle koukala v Tetě a myslím, že do něj nakonec půjdu, nechám se zlákat :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. fixa na obočie? to znie dobre kedže ja by som si ho potrebovala nakresliť cele si neviem predstaviť ako by to s fixou vyzeralo ale super typ:)

    OdpovědětVymazat
  12. Mam tu tekutou rtenku od essence, ale v jinacim odstinu a me vubec nelepi na rtech.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.