pondělí 9. listopadu 2015

Odličovací hit a propadák

Krásný a doufám, že slunečný den přeji.
Začneme mým oblíbencem. Nutno podotknout, že se jedná o můj první odličovač značky Dermacol a že jsem ho koupila hlavně proto, že si ho blogerky docela chválí. Takže jsem ho pořídila ze zvědavosti.
Už jsem pár micelárek vyzkoušela a všechny mě dráždily. DC je první voda, která mě nijak neštípe, nepálí ani po ní nerudnu. Odlíčí extra rychle, stačí pár tahů. Po měsíci zkoušení jsem se odvážila odlíčit s micelárkou i oči a výsledek byl super. Jediné malé mínus této vody je to, že se jí vždycky vylije na tamponek hodně. Ale to je opravdu bezvýznamné mínus:-)



Pak tady máme velkého hříšníka ve světě odličování a to značky Lumene s názvem Erase it. Nejdřív mě pobavil obal, na kterém je napsáno:


U očního odličovače to je docela oříšek, že ano?
Jenže tím to vůbec nekončí. Krém je docela hutné konzistence, vidíte, jak na ruce hezky drží tvar.




Původně je určený na oči. Jenže při pokusu o odlíčení očního makeupu jsem zůstala na 20 minut v nepříjemné mlze. Takže varování nedávat oční odličovač na oči má svoje opodstatnění.
Začala jsem ho tedy používat na obličej. Ani tady nebyly výsledky dobré. Když už krém rozetřete, musíte se docela snažit, abyste ho tamponkem dostala dolů. I tak vám zůstane na obličeji mastný film. Vrchol všeho je, že odličovací schopnosti nejsou nijak slavné, je potřeba odlíčit ještě v druhém kole a nejlépe něčím jiným. 




Odličovač jsem nespotřebovala a už se o to ani nesnažím.

Jaký je váš oblíbený oční odličovač? 

23 komentářů:

  1. Aha, tak ten druhý odličovač je vážně zajímavý :D Dobře, že ti sedí aspoń ten od Dermacolu - ten jsem ještě ale nezkoušela :))

    OdpovědětVymazat
  2. Nedávat odličovač na oči no :D Dneska jsem se teda trefily obě do článku, já používám ten dvoufázový momentálně a pak ještě takový gelový od YR s chrpou. A v zásobě mám zase i dvoufázový od YR :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu :-) YR mi moc nesednul, ale oproti Lumene byl v pohodě :-)

      Vymazat
  3. ja som prestala experimentovat po tom ako som objavila zazrak menom Bioderma :)

    http://7bluedots.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Odličovač očí, který na ně vlastně nepatří:-D Já jsem si oblíbila Posliující odličovač očí od Garnier, ten mi vyhovuje a špatný není ani odličovač od Mixy.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten "očný" odličovač od Lumene ma dosť šokol :D Ja momentálne používam dvojfázový odličovač od Mary Kay a do zásoby mám už kúpený od Yves Rocher, na ktorý sa veľmi teším :) A kedysi som mala veľmi rada očný odličovač od Garnieru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YR jsem měla dvoufázový a moc nevyhovoval, ale dost holek si ho chválí

      Vymazat
  6. Já teda od Dermacolu žádné odličovače nemám, jen na oči, který je fakt super, jinak to mám radši na dekorativku :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. "Heavy Eye Makeup Remover"... už jen to ve mně nevzbuzuje moc důvěry :) Ale na Dermacolí micku bych i mrkla, díky za článek)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dosud jsem se značkou Lumene neměla problém. Slovo micka je super :-) vyhlašuju ho za slovo týdne

      Vymazat
  8. Dermacol je super značka, snad s ničím od nich jsem neměla problém :D Doma máme trošku jinou micerální vodu, ale také je vyhovující :D
    Druhou značku ani neznám a asi nikdy bych si ji nekoupila, už jenom díky tvé recenzi :D
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za komentář. Asi toho od DC zkusím víc. Ostatně mají pořád nějaké novinky :-) Lumene jsou myslím Finové a zatím jsem s nima neměla problém. Ale tohle....

      Vymazat
  9. Tak ten Lumene je uplne "skvely" :D no ale zjavne sa stava aj take. Ja mam najradsej miceralky mala som od Loreal, taka cervena bola super, teraz mam biodermu modru aqua a je tiez super. Nestipe a nepali(zvyknem mat s tym taktiez problemy)

    OdpovědětVymazat
  10. A neobsahuje ten druhý nějaké nežádoucí chemické věci, které by neměl? Tím by to mohlo celé být způsobené :). Já tak kombinuji všechno možné, vyloženě jednoho oblíbence nemám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná je to ve složení a určitě to je v konzistenci. Je to moc hutné a mastné :-(

      Vymazat
  11. Pěkný článek :) ten druhý odličovač je teda dost síla :) já jsem si poslední dobou oblíbila micelárky od Garnieru a Mixy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Garnier musím vyzkoušet. Od Mixy jsem pár věcí měla a všechno bylo ok

      Vymazat
  12. Také se mi už stalo u odličovačů, že v popisku bylo vyhněte se kontaktu s očima :) Jinak micelárka od Dermacolu vypadá fajn :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.