čtvrtek 26. listopadu 2015

Jemné pleťové mýdlo Clinique

Víte, co bych si přála? Aby mi ještě dnes přišla nabídka spolupráce od YSL a Clinique a ideálně mi doposlali svoje novinky zpětně za poslední rok. To by mě moc rozveselilo :-) Jen nevím, jestli je tohle v Ježíškově kompetenci.

Jenže zatím se tak nestalo a tak si výrobky kupuju sama. Mýdlo jsem si jednou pořídila ze zvědavosti v cestovním balení. Chtěla jsem vědět, co takové mýdlo na obličej může umět. Když jsem ho používala, říkala jsem si, že je docela fajn. Pak jsem ho najednou spotřebovala a zjistila, že mi hodně chybí. Že se mojí pleti stýská. Pořídila jsem si tedy plné balení a doufám, že vydrží hodně dlouho a bude blažit můj obličej.



Pumpičkové dávkování je super, protože vždy vymáčknu optimální množství na jedno mytí. Mýdlo má takovou zvláštní neparfemovanou nevtíravou vůni, řekla bych typickou pro Clinique. Konzistence je jako u každého tekutého mýdla.



Používám ho jako poslední krok při odličování, abych se zbavila mastnoty odličovače a případných zbytků nečistot. Ráda se s ním myju i když jsem se ráno den nelíčila. Je to totiž moc příjemné a hlavně zanechá pocit čistoty, který stojí za to. Někdy se s mýdlem umyju jen tak narychlo rukama, někdy ho nanesu na čistící houbičku Ebelin. Vždy míchám s vodou, jinak to u mýdla ani nejde.



Pleťové mýdlo doporučuju k vyzkoušení právě pro ten pocit, který na pleti zanechá. V mé paměti byl pouze jeden podobný výrobek a sice čistící pěna Vichy, která se už dávno nevyrábí.

Pokud se vrátím k úvodu, co byste si přály vy? Zkoušely jste někdy obličejové mýdlo?


15 komentářů:

  1. O tomto pletovom mydle som ešte nepočula. Veľmi ma ale.oslovilo. páči sa mi aj balenie, lebo vidíš koľko si minula a koľko tam ešte ostalo.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá hodně dobře, já mám teď speciální mýdlo od kožního, ale zatím žádná sláva...jaký druh pleti vlastně máš? :) A ta první fotka je naprosto skvělá :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za pochvalu :-) Mám typicky smíšenou pleť, v zimě trochu sušší

      Vymazat
  3. Vypadá dobře a určitě bude příjemné a šetrné :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Toto mydielko vyzerá fakt veľmi dobre. Od Clinique som zatial nič nemala, takže zrejme to treba napraviť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doporučuju k vyzkoušení. Super je, že často mají sady minibalení, takže člověk vyzkouší a nemusí hned kupovat 250 ml

      Vymazat
  5. Taky by se mi líbilo spolupracovat s YSL .. jinak mýdlo je zajímavé .. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivila bych se, kdyby ti YSL časem nabídlo spolupráci :-)

      Vymazat
  6. Tak to vypadá vážně lákavě, určitě čekám podrobnější recenzi, tenhle typ článku mě baví:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoooj :) tak to je fajn, že jsi našla svého oblíbence :). Víš co bych si přála já :D abych se přes noc probudila a doma jsem měla od každé značky nějakou vánoční sadu, kterou teď vydali :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ale tak co ty víš, třeba se letos Ježíšek opravdu vynasnaží a i tu spolupráci sežene :) Já bych ho zase tak nepodceňovala :) Jinak tvůj článek mi přišel akorát vhod. Musím říci, že tuto metodu odličování pomocí mýdel mám mnohem raději než patlání se s tampónkami a různými produkty. Ale posledně jsem si koupila produkt od Garnieru a udělala se mi po něm vyrážka na obličeji, myslela jsem, že zešílím, takže se teď snažím najít něco o dost lepšího, co mi bude vyhovovat. Tohle mýdýlko budu muset omrknout a nebo pro něj rovnou pošlu Ježíška :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nezkoušela jsem, ale moc bych chtěla, tak snad jednou :)

    November Favourites

    OdpovědětVymazat
  10. takúto značku by som niekedy rada vyskúšala o to viac keď sa jedná o čistiace mydlo to sa vždy zíde. Ja používam momentálne Sírové mydlo ktoré je obyčajné tuhé a čistí fantasticky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.