středa 11. listopadu 2015

Čistící kartáček na pleť

Krásný den.
Čistící kartáčky jsou hitem už docela dlouho. Sama jsem toužila a vlastně stále toužím po Clarisonicu. Jenže nejdřív u nás nebyl k dostání, pak se objevil v Sephoře a odradil mě cenou. Když jsem při jedné z návštěv ve vídeňském Mullerovi uviděla kartáček Regenerist za 50euro, hned jsem věděla, že se mnou pojede domů.


Je to takový miláček na baterky a na dvě rychlosti. Čistí pomocí krouživých pohybů. Hlavice je odnímatelná a má se měnit každé tři měsíce. Štětinky jsou jemné, nikdy mi nezpůsobily zčervenání i když jsem pleť masírovala déle než doporučenou minutu. (Kartáček nemá časovač). 


Nejvíce se mi osvědčilo používat ho jednou týdně. Při častějším užití začne být pleť trochu citlivá. Ráda si s ním čistím pleť v kombinaci s pleťovým mýdlem Clinique, pleťovým mlékem nebo peelingem. Spolu s peelingem docílíte pleti á la dětská prdelka. Vlastně pokaždé je pleť prokrvená, svěží, vypnutá a hlavně zbavená všech nečistot a odumřelých buněk.


Kartáček Regenerist mám moc ráda a přesto bych chtěla vyzkoušet jeho konkurenty jako jsou Clarisonic nebo Braun. Prostě jen tak. Pro srovnání.


29 komentářů:

  1. Pěkný článek :) už jsem přemýšlela o tom od Braunu, zatím odolávám, ale jednou bych určitě nějaký z nich chtěla vyzkoušet :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já možná někdy nějaký zkusím, slýchám o nich hodně že jsou dobré. Jen nevím jaký, plno značek ho vyrábí . Super recneze :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za pochvalu. Možná stačí začít něčím levnějším a neznačkovým

      Vymazat
  3. Krásný večer :) Sama nemám zkušenost s nějakým podobným pomocníkem, ale věřím, že pěkně pleť prokrví

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám taky doma kartáček na pleť, a i když jsem ho ze začátku hodně používala, tak v poslední době jsem ho z lenosti vůbec nevytáhla :D Taky by mě zajímal Clarisonic, ale mám takový pocit, že by skončil stejně jako ten můj současný kartáček :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím přiznat, že se do použití někdy musím trochu nutit. Přece jen je to práce navíc. Ale vyplatí se :-)

      Vymazat
  5. Čistící kartáček je určitě skvělá věc, ale pro mě je zatím moc drahá. Nechci za něj zatím utrácet peníze. Jsem ráda, že jsem si přečetla tvojí recenzi, tvé názory na produkt. Alespoň do budoucna vím, že se vyplatí investovat, ale čekala bych, že pleť krapet dráždit bude, zvláštní :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono hodně záleží na štětinách. Většinou si můžeš vybírat z různých nástavců a "drsnosti" štětin

      Vymazat
  6. Mě se kartáčky nikdy nezamlouvaly, s nimi mi přijde čištění pleti jako neuvěřitelně zdlouhavá činnost :-) Když k tomu připočtu ještě tu cenu, tak mám mnohem radši peeling s nějakou jemňoučkou masážní rukavicí nebo žínkou :-) Chvilku mě kartáčky taky lákaly, ale asi to nakonec není nic pro mě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý peeling umí udělat tentýž efekt. To je pravda :-)

      Vymazat
  7. Ja mám doma čistiaci prístroj od Oriflame a pleť sa mi s ním krásne vyčistila. :)

    Pozývam ťa na môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/
    Ak sa ti páči, pridaj sa mi do GFC

    OdpovědětVymazat
  8. Pořád čtu na blogách recenze na všechny možné super věci a vždy jsou z Německa, asi si tam budu muset brzo udělat výlet, abych také nakoupila nějaké úžasné věci :)). Jinak nákup kartáčku už mám v plánu snad rok, jen se ještě pořád nemůžu rozhodnout mezi dvěmi, ale doufám, že to už konečně do Vánoc stihnu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já docela dlouho dumala nad Clarisonicem, ale je mi jasné, že bych ho párkrát použila a pak by se na něj začalo prášit a zbytečně vyhozené peníze:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě asi nemá smysl investovat. To bych tu hromádku peněz utratila jinak :-)

      Vymazat
  10. Clarisonic bych taky strašně chtěla, obzvlášť jak teď přišli s tím novým vzhledem :) Ale ta cena no. Já sama mám teda kartáček z aliexpressu, který jsem koupila na zkoušku a příjemně mě překvapil, je fakt super! Jen ho nemám s čím srovnávat :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem optimista a doufám, že jednoho dne budu mít svůj Clarisonic. A ty určitě taky. Třeba ho vyhrajem .:-)

      Vymazat
  11. Clarisonic je ještě dražší? Já si čistím pleť podobným kartáčkem ručně :)

    OdpovědětVymazat
  12. dlho som sa stránila týchto čistiacich kartáčikov, no sestra si teraz jeden kúpila od Mary Kay a sú k nemu dva nádstavce a tak ho budem používať aj ja a som teda na to riadne zvedavá :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem taky zvědavá, O kartáčku MK jsem zatím neslyšela

      Vymazat
    2. Já ten od MK vyhrála u nás na plese, ale ještě pořád čeká na to, až ho vyzkouším. Jsem prostě asi moc líná na další krok v čištění, ale musím mu už konečně dát šanci :)

      Vymazat
  13. Jsem ráda za nový názor na tento produkt, osobně jsem uvažovala o jednom podobném z Oriflamu a asi poprosím Ježíška :))
    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad bude Ježíšek hodný a kartáček funkční :-)

      Vymazat
  14. Moc pěkná recenze, chystáms e koupit kartáček na pleť ségře na Vánoce, tak jsem za ni ráda :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.