pátek 20. listopadu 2015

Báječné nakupování ve Vídni

Úterní státní svátek jsme se rozhodli strávit na (vánočních) nákupech ve Vídni. Stejný nápad měla spousta dalších Čechů, takže Němčina nebyla skoro nikde slyšet. Nejvíc času jsem strávila v Mullerovi, což je úžasná drogerie. Najdete tu značky všech cenových kategorií. Jediné zklamání byly vyprodané korektory Eraser od Maybelline, které u nás nejsou k dostání.


Koupila jsem náhradní hlavici do mého čistícího kartáčku Regenerist.
Muller má svou privátní značku přírodní kosmetiky. Jmenuje se Terra Naturi a má výrobky na pleť, tělo i dekorativku. Vybrala jsem si oční linky a super rtěnku, kterou teď používám skoro nonstop.


Parfém Be delicious od DKNY neboli slavná Jablíčka určitě dobře znáte. Osobně mám nejraději zelenou verzi a moc mě potěšilo, když jsem ji objevila v roll-onu vhodném do kabelky. Takovýchto minibalení bych si ráda pořídila i u jiných parfémů.

 

V DMku jsem objevila tyto masky značky Vandini. Zatím je neznám, tak jsem vybrala na vyzkoušení jednu čistící a jednu hydratační.



Moje oblíbená koupelová značka Dresdner Essenz měla zimní a vánoční vůně. Neodolala jsem a dvě koupila.


To nejlepší nakonec. V DMku jsem sehnala slavný organizér na makeup. Je úžasný a skvěle navržený. Plast nevypadá nijak levně, právě naopak.


Krásný víkend. Vaši Wiki


27 komentářů:

  1. Jee, určitě skvěle strávený vilný den. :) Ten organizér by se mi strašlivě hodil. Je super.
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní nákupy :) Já jsem úterý taky využila k nakupování - vánočních dárků a byla jsem úúspěšná. Zbytek jsem oběhala ještě ve středu a už mám teda nakoupeno. I balicí papír, tak pak jen zabalit a hotovo :). Ještě jsem si říkala, že si chci koupit nebo vyrobit nějaké pěkné jmenovky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Závidím. Já mám asi tak půlku dárků, ale balící papír už mám. Jmenovky jsou důležité. Kupuju je, protože nikdy nemám nápad na tvoření

      Vymazat
    2. A já jsem si právě říkala, že bych nějaké vytvořila, abych přidala taky něco svýho :) A uvidím, jak budou vypadat, kdyžtak taky koupím :D

      Vymazat
  3. Krásné nákupy, nejvíc se mi líbí ty soli do koupele, musí úžasně vonět:-) A pak organizér na make-up, vypadá krásně. Já se do zahraničí (Německa) chystám v prosinci, prioritně to tedy budou Vánoční trhy, ale na drogerie taky dojde:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten organizér je super praktický, mám podobný ale na rtěnky a jsem moc spokojená :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Organizatéru na makeup jsem si v DM vůbec nevšimla, vypadá skvěle, bohužel se mi nevejde do šuplíku, v kterém skladuju kosmetiku. Ale kouknu se po něm, přemýšlím, že bych si dala na skříň dekorativku, kterou denně používám.
    Líbí se mi taky ta rtěnka, která je krapet do hněda. Bohužel si tuhle barvu na mě neumím přestavit. Ale věřím, že tobě sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel to v českém DM nenajdeš :-( zatím je jen v Německu a Rakousku

      Vymazat
  6. mám balzam na pery terra natur ktorý som si tiež kúpila vo viedni a chcela by som vidieť ako ukáže ten tvoj rúž na perách:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom balzámu jsem taky uvažovala a po zkušenosti se rtěnkou bych si ho klidně koupila.

      Vymazat
  7. Pěkné nákupy :) ten organizér vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, tak ten organizér, to je pecka, až si budu dělat nový noční stolek, tak si jich budu muset taky pár pořídit, tak doufám, že nějaké seženu :) A taky doufám, že třeba časem budou recenze na jednotlivé výrobky, protože žádné z nich neznám a ráda se dozvím zase něco nového :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Organizér je super a nechápu, proč se tady ještě běžně neprodává. Recenze chystám, jsem s nimi nějak pozadu

      Vymazat
  9. Krásné nákupy! Barva rtěnky se mi moc líbí a organizator na make-up je skvělý!

    DM Soví Hrneček

    OdpovědětVymazat
  10. Ten organizér je naozaj parádny :))

    OdpovědětVymazat
  11. DKNY je super, taky jsem ji kdysi měla <3 Skvěle jsi nakoupila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, než jsem poznala Manifesto od YSL, byla tohle moje top vůně.

      Vymazat
  12. Ten organizer se mi libi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  13. Ten rúž i stojanček vyzerá fakt super :) Mňa vždy zaráža, ak v ronakých obchodoch nájdem niečo úplne iné :) Mne sa to ale stáva i po SR. Dokonca niekedy v rovnakom meste ale obchod je na druhom konci mesta (napr. v Nitre). :) V každo prípade super nákup

    Blog by Katy aktuálne i s GIVEAWAY o sadu na bielenie zubov

    OdpovědětVymazat
  14. Dkny vonia krasne :) a ten stojan vDm no to sa tam musim ist pozriet, ja tak dlho uz nejaky zhanam...len ktovie ci to budu mat aj u nas

    OdpovědětVymazat
  15. Dkny vonia krasne :) a ten stojan vDm no to sa tam musim ist pozriet, ja tak dlho uz nejaky zhanam...len ktovie ci to budu mat aj u nas

    OdpovědětVymazat
  16. super nákupy :) tiež som bola minule vo Viedni :) ja tam tie obchody zboznujem .. maju vela takeho co nie je u nas :)

    OdpovědětVymazat
  17. Terra Naturi vypadá docela dobře:) hlavně rtěnka se mi líbí

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.