čtvrtek 7. května 2015

Znovu už si nekoupím (disappointing products)

 
Ahoj holky,
dnes tu mám článek o kosmetických zklamáních. Tady je máme všechny pohromadě:
 
 

Oční stíny Lily Lolo v odstínu Chic nudes
Nejhorší oční stíny v mojí sbírce. Jsou tak zapresované (na obalu je uvedeno pressed eye shadow duo), že je nemožné je nabrat na štětec. Ráda bych udělala swatch na ruku, ale nepůjde to. Když hodně přitlačím, otře se něco na prsty, ale na hřbet ruky už se nic nedostane. Je to opravdu škoda, protože barvy se mi líbí, nosila bych je na každodenní líčení.


 
MeMeMe tužka na oči
Opět se jedná o výrobek na oči, opět z Ladyboxu a opět se mi líbí barva, stejně jako u LilyLolo. Tužka v tmavě hnědé barvě je ideální oční linka pro blondýnky. Jenže bohužel je dost suché konzistence neboli vůbec není krémová. Těžko se nanáší. Chtělo by to přitlačit, jenže na oko se mi tlačit nechce.

Rimmel Moisture renew transparent lip liner
Možná si stejně jako já položíte otázku: "K čemu průhledná konturka??" Popis na internetu mi odpověděl. Přece aby zvýraznila barvu rtěnky a navíc hydratovala. "Aha" řeknu si. A koupím. A to jsem neměla. Ne, že by konturka nic nedělala. Dělá jednu věc a sice, že mírně pálí na rtech. Takže za mně naprostý propadák a to uvažte, že rtěnky Rimmel jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Očividně se nadšení pro rtěnky nedá přenést na ostatní výrobky na rty.



Maybelline Dream touch blush
Když jsem si tuto tvářenku ve Vídni koupila, byla jsem nadšená. Chtěla jsem totiž tvářenku, kterou budu moct nanášet pomocí prstů, takže krémovou a navíc je tahle v krásném odstínu. Tvářenku bych nazvala zdravíčkem, protože má takovou zdravou barvu. Jenže ouha. Ať ji nanesu pomocí prstů nebo štětce, dělá na obličeji mapy. A těžko se to opravuje. Výsledný efekt je takový, že vypadám, jako kdybych si neuměla nanést tvářenku nebo se líčila potmě:-(
 
 
 
Benefit Ultra radiance, facial re-hydrating mist
Výrobek je určený pro majitelky suché pleti. Kdykoli během dne si nastříkáte mlhu na obličej a dočkáte se okamžité úlevy v podobě hydratace. Benefit to slibuje a také splňuje. Navíc mlha svěže voní a má krásné balení. Tak proč ji řadím mezi propadáky? Protože jsem za mlhu zaplatila cca 650kč a přitom tutéž službu mi prokáže pleťová voda Saloos, kterou seženete i pod 100kč a ještě bude bez parabenů. Pokud ale máte dost velký kosmetický rozpočet, nemůžu proti Ultra radiance nic namítat.
 


Užívejte sluníčka a majálesu

6 komentářů:

  1. milujem takéto články, aspoň viem čo si nekúpiť a čoho sa vyvarovať! tie tiene naozaj vyzerajú dobre, škoda ich :/
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, na obrázku vypadají produkty pěkně. :-) Ale více takových článku, aspoň vím, co v obchodě velkým obloukem obejít. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Naštěstí s ničím zkušenost nemám... ta tvářenka by se mi na první pohled líbila, škoda té nefunkčnosti :/

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. stíny lily lolo mám taky v růžovo-hnědém provedení a jsou skvělé, nemůžu si je vynachválit.. :)

    Zvu tě na blog :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-zelena.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zajímavé. Že bych měla smůlu na barvy nebo na balení? Možné je všechno

      Vymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.