pátek 29. května 2015

Spotřebováno v květnu

Tady je máme všechny pohromadě. Hezký mix.
 


 

Korres lip butter v odstínu Wild rose
Máslíčko rty hydratuje a dodá jim červenou barvu. Byla jsem s ním spokojená, až nato že se nanáší pomocí prstu. To mě moc nebaví a je to nepraktické (nehygienické) mimo domov.
 
Štětec Sephora Professionnel - angled blush č.40
S tímto štětcem dostanete hodně muziky za málo peněz. Používala jsem ho na tvářenku, výjimečně na bronzer. Vydržel mi asi tři roky a nikdy z něj nepadaly chloupky. Po těch letech mám pocit, že došlo k únavě materiálu, štětec už netvářenkuje tak dobře jako dřív a je stále více košatý. Nebo jak popsat, že štětinatá část už nedrží tvar?
Samozřejmě už mám koupený nový, úplně stejný.

Vichy oční odličovač s chrpou
Spotřebovala jsem už mnoho balení. Odličovač nedráždí, nepálí, nevysušuje, nezamlžuje vidění a dobře odličuje. V koupelně už mám nové balení a až ho spotřebuju, nevím, co budu dělat. Vichy totiž s tímto výrobkem končí a nahrazuje ho jiným. Ach jo. Asi prchnu k odličovači Clinique Take the day off.
 


Seba med Anti-ageing Q10 lifting eye cream
Dobrý oční krém. Je dost mastný a přitom není zbytečně hutný. Díky mastnotě ho stačí nanášet malé množství a balení vydrží dost dlouho. Krém hydratuje a nedělá neplechu. Doporučuju hlavně pro sušší pleť.

Astor Big&beautiful style Muse
Černá řasenka, se kterou jsem byla hodně spokojená. Vlastně mám ráda řasenky Astor obecně. S tímto kouskem vytvoříte hezké řasy, které vydrží celý den. Kdybych nepotkala řasenku Clinique, bude tahle mou favoritkou.



 
 
 
Astor Skinmatch concealer v odstínu 001 Ivory
Výborný korektor na kruhy pod očima. Má aplikátor ve tvaru štětečku. Produkt si vyšroubováváte dolní černou částí. Krytí je střední, výdrž dobrá a pokud to nepřežente s množstvím, nevlévá se do vrásek. Nevysušuje, nedráždí.

Oriflame Smooth definer
Hnědá šroubovací tužka na oči. Oriflamu příliš nefandím, ale tato tužka byla dobrá a vydržela pár let než vyschla. Tužka je krémová, pro tenké linky jsem ji nanášela štětečkem pro širší linky jsem použila samotnou tužku.

Essence eyebrow designer
Tužka na obočí za dobrou cenu. Bohužel mi tento kousek celkem rychle vyschnul a přestal malovat.


 
 
 
Koupelová sůl Dresdner Essenz
Vím, že tyto věci jsou v každém mém spotřebováno. Je to tím, že je mám ráda a jsem s nimi spokojená :-) Love Letter byl trochu zklamání. Sice jsem měla koupel růžové barvy, ale vůně velmi rychle vyprchala. Stejně jako ostatní koupele této značky nevysušuje, naopak spíše hydratuje.

Meduňková perlivá koupel Kneipp
Kolečko, které hodíte do vany, ono se tam s prskáním a mírným bubláním rozpustí a vytvoří koupel. Tentokrát byla vůně krásná a intenzivní a co pokulhávalo byla barva. Taková divně žlutá.

Dr.Hauschka body wash s vůní levandule a santalového dřeva
Dr. Hauschku mám hodně ráda. Za vzorek sprcháče jsem byla vděčná, protože bych si ho za běžnou cenu nekoupila (na rozdíl od jejich pleťové kosmetiky). Sprcháč krásně voní, vůni bych popsala jako typickou pro výrobky ze zdravé výživy.



 
Balea Happy day (limited edition)
Klasická pytlíčková maska rozdělená na dvě části pro dvě použití. Masky Balea se na mém obličeji chovají jinak než ostatní masky. Zatímco jejich konkurence mi na pleti nedělá nic nebo je příjemná, Balea většinou pálí. Podle názvu jsem měla být šťastná, ale spíše jsem byla vyděšená, že budu rudá jako Indián. Naštěstí se to nestalo. Maska sice pálí, ale po umytí je pleť hezčí, vypnutější, rozzářenější.

Balea Peel-off maske
Slupovací maska fungovala podobně jako výše zmíněná utírací. V průběhu procesu to trochu pálilo a výsledek byl velmi příjemný. Doporučuju především těm, které baví slupovat.



 
 Sečteno a podtrženo - v květnu jsem 13 kousků koupila a 13 spotřebovala, takže jsme na nule :-)
 

13 komentářů:

  1. Inspirovala jsi mě tou řasenkou, asi se po ní podívám :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip na oční krém :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/maly-effectacek.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ta maska od Baley Happy day mě taky pálila na obličeji :(

    www.life-babylove.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě sice pálí, ale po umytí je výsledek krásný

      Vymazat
  4. vzdy ked sa rozcucha stetec strasne ma to nastve, ale nikdy som este nemala ,,odvahu" vyhodit ho potom :) vzdy mu hladam alternativne riesenia :)

    Pozývam na GA o kozmetický balíček, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě neumím najít jiné využití a nemám ráda skladování věcí, které už nepoužívám.

      Vymazat
  5. Já hrozně nerada vyhazuji štětce, vždycky si říkám, že si to ještě nezaslouží :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Astor skinmatch je úplne skvelý! a od Korres by som rada niečo vyskúšala, ale tiež nemám rada produkty, do ktorých musím ísť s prstom :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Astor ted má nový korektor, který chci taky vyzkoušet.

      Vymazat
  7. Tak ty masky tedy rozhodně musím zkusit!!! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.