pátek 1. května 2015

Spotřebováno v dubnu

 
Krásný prodloužený víkend. Svátek práce slavím příjemnou prací sepsáním článku :-)
Moje spotřeba v dubnu byla rekordní, čítá dvanáct kousků.
 
 

Macadamiová maska na vlasy (Macadamia deep repair masque) je zkrátka úžasná a vřele ji doporučuju. Jednak nádherně voní, má skvělé složení a co je to nejdůležitější, funguje. Pokud trpíte na suché vlasy nebo konečky, jděte rozhodně do této masky. Dokáže opravit snad všechno. Maska byla můj zachránce v době, kdy jsem měla hodně suché vlasy. Maska dokáže zlepšit vlasy tak, že si toho hned všimnete.

Odličovací emulze Alterra a aloe vera je dobrý odličovač z drogérie, navíc má dobré složení. Odlíčí téměř všechen makeup, pro lepší výsledek doporučuju použít 2x po sobě. Hezky voní a nevysušuje.

Palmolive sprchový gel jsem si vybrala kvůli vůni. Obsahuje arganový olej a výtažky z mandlí, hezky pění a to je vše co o něm mohu říct.



Kokosový olej Purity vision - netřeba představovat. Používala jsem ho na odličování obličeje a na mazání celého těla. Kokosák jsem použila i na výrobu domácího peelingu. Je to věc, která se vždycky hodí v kosmetickém arzenálu.

Lavera basis sensitiv všestranný krém je dost hutný a výživný. Výborný pro suchou pokožku kdekoli na obličeji a těle. Obsahuje bambucké máslo a výtažek z mandlí, má příjemnou parfemaci.

Clarins peeling a odličovač s výtažky z pomeranče - na můj vkus příliš drsný peeling, mám raději jemnější. Peeling se nehodí na každodenní použití. Zkoušela jsem to a třetí den už jsem měla obličej v jednom ohni. Vzorek vydržel docela dlouho a nelíbí se mi, že z něj nejde vymáčknout poslední dávka (je vidět na fotce).



Estée Lauder Také it away odličovač na obličej a oči - tahle firma umí vyrobit i lepší věci. Odličovač má dost vodovitou konzistenci a moc dobře neodličuje. Na druhou stranu vůbec nedráždí, což je velké plus. Doporučovala bych ho spíše na čištění pleti než na odličování.

Skin79 Tea tree calming mask sheet - plátýnková maska. Už jsem jich pár od Skin79 zkoušela a tahle mi zatím přišla nejlepší. Dala jsem ji na trochu podrážděný obličej a během deseti minut nebylo po zarudnutí ani památky. Krásná úleva jak pocitově, tak na pohled. Rozhodně doporučuju. Maska je hodně navlhčená a používám ji třikrát.

Paletka očních stínů Astor s názvem 230 Smokey blue - popsala bych je jako průměrné stíny, byla jsem vcelku spokojená. Balení obsahuje pět odstínů, které k sobě hezky ladí. Koupila jsem si ji ve dvou barevných kombinacích a dávám přednost té druhé, světlejší. Tato je spíše na večerní líčení.



Dresdner essenz - Moje milované přípravky do koupele. Spotřebovala jsem levandulovo-meduňkovou a medovo-mandlovou sůl. Kolečko Sprudelbad byla šumivá tableta do koupele s vůní ylang-ylang. Koupele s Dresdner essenz mám moc ráda, jsou příjemné a hlavně voňavé a relaxační.


A to je všechno. Přeji krásný víkend a nezapomeňte se dnes políbit pod rozkvetlým stromem <3

8 komentářů:

  1. Začínám se stydět, jaký jsem spotřebovávací lenoch :D

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/jen-ruzova-to-muze-byt.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já zase toho moc nespotřebovala. Ale kokosák používám taky a jsem s ním moc spokojená.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám doma sprhcový gel od Palmolive a také žádné wow se nekonalo.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné spotřebováno! Vážně jsi mne nalákala na ty koupelové přípravky Dresdner essenz. A masku od Macadamie chci vyzkoušet, jen je mi líto dát za ní tolik peněz.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Jak to děláš, tolik produktů? Já nepřekonávám číslo 4, pak mám teda nějaké vzorečky... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  6. Tento Palmolive sprchový gél mám doma aj ja, nádherne vonia ;)
    Michelle

    OdpovědětVymazat
  7. Ten macadamiový přípravek musím vyzkoušet. Mám celkem problémy se suchými konečky.

    OdpovědětVymazat
  8. na tu masku se zaměřím, suché vlasy mám hlavně přes léto

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.