pátek 8. května 2015

Obočí od Essence

Ach můj Bože! Jak jsem mohla být v pubertě tak kosmeticky nevzdělaná (nechci psát hloupá) a myslet si, že přesně vím, jak se vytrhává obočí?? Že na to nepotřebuju žádné znalosti!? Vytrhávala jsem obočí hodně, protože se mi líbila jenom tenká čárka.
 
Dnes už vím mnohem víc a obočí trhám mnohem míň. Jenže ono mi zatím úplně neodpustilo a na některých místech už nechce dorůst ani po letech... Takže musím dokreslovat. Dříve jsem dost používala tužky, osvědčila se mi ta od Avonu. Pak jsem koupila Essence a byla dobrá, jen se zkazila dřív než jsem ji spotřebovala. Ovšem vzhledem k ceně to je ok.
 

 
 
V současnosti mám druhou tužku Essence, která je v odstínu 05 soft blonde. Zkazila se ještě dřív než ta první. Ubyla jí sotva třetina a vyschla. Prostě přestala malovat. Příští nákup mířím ke Catrice.
 
Stále častěji používám k vykreslování pudrové produkty. Zatím mě žádný nezklamal. Od Essence jsem si vybrala paletku v odstínu 02 natural blonde style. Sada obsahuje:
  • štětec, který je použitelný, i když dávám přednost jiným
  • dva stíny, z nichž používám jen ten světlejší a snesla bych ještě světlejší
  • tři šablony na obočí. Nepoužívám je, ale je to dobrý nápad. Moje obočí se nejvíce blíží tomu, co Essence nazývá Regular brow.
  • všechno je ukryto v pouzdře, které je skvělé na cesty
Za mně to je velmi povedená sada.
 
 
Obočí jsem zkoušela upravovat i pomocí gelů a vosků. Zatím jsem se žádným nebyla spokojená včetně čirého gelu od Essence. Dávno jsem ho vyhodila, takže vás nemůžu oblažit ani obrázkem tohoto výrobku.
 
Poradíte nějaký dobrý produkt na obočí?

užívejte víkendu
 

9 komentářů:

  1. Já na obočí používám jejich šedou tužky na očí, kajal pencil, odstín nevím, už ji mám hodně ořezanou, ale zatím mi vůbec nevyschla a to ji mám už půl roku.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-zelena.html

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé to bych potřebovala, já obočí nikdy moc neřešila až teď tomu přicházím na chuť , tak jsem v tom lehce ztracená ! haha

    OdpovědětVymazat
  3. První odstavec zní, jako bych ho psala já :D Nelíbilo se mi tenkrát moje obočí, tak jsem je rapidně redukovala a pořád je ještě nemám úplně stoprocentní, mnohem lepší nicméně už je :) Tuhle sadu si střídavě hrozně chci koupit a pak ji zase nepotřebuju, časem se k ní ale dostanu určitě :D Jinak používám kombinaci stíny/tužka a gel/vosk, jak se mi zrovna chce :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až se někdy potkáme, tak se poznáme podle obočí :-D

      Vymazat
  4. Já jsem spokojená s tužkou na obočí od Essence, má i světlé odstíny :).
    Tato paletka vypadá taky dobře, ale s pudrovými produkty na obočí ještě nemám zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Mám stejnou paletku od Essence, nic jiného nepoužívám :). A taktéž jen světlejší odstín :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.