středa 6. května 2015

Jak na kruhy pod očima

Ahoj všechny krásky :-)
Dnes mám pro vás krátký článek o mém oblíbeném korektoru od Max Factor. Tenhle kousek nese název Mastertouch under eye concealer. Vybrala jsem si odstín Ivory 303


Na výběr korektoru jsem docela náročná. Nemám ráda ty, které vypadají jako rtěnka, protože všechny, které jsem vyzkoušela mě vysušovaly. Varianty v kelímku jsou o něco lepší, ale pro mně to pořád není to pravé ořechové. Moje pleť mi říká, že čím je korektor tekutější, tím lepší. Musím podotknout, že se bavím pouze o korektorech kruhů pod očima. Jiné ani nepoužívám.

 
Mastertouch je pro mně opravdu dotekem mistra. Samotný produkt je uprostřed balení a na aplikační houbičku ho dostanete tak, že točíte černým koncem. Pak už ho jen pomocí aplikátoru nanesete a zapracujete do pleti. Stačí ho opravdu málo, dobře se s ním pracuje, kryje mírně nadprůměrně, projasňuje. Pokud ho nanesete přiměřené množství, nebude se vám vlévat do vrásek a hlavně NEVYSUŠUJE.
Díky tomu, že ho stačí málo, docela dlouho vydrží. Kupovala jsem v zimě a teprve teď se začínám blížit ke konci. Super zpráva je, že za tu dobu nijak nezoxidoval a nezkazil se, což se nedá říct o každém korektoru.
 
Vřele doporučuju všem, které trápí kruhy pod očima a jejich oční okolí se snadno vysuší.

3 komentáře:

  1. Pěkný kousek :-) já mám radši ty v kalíšku, ale korektory moc nepoužívám :/

    Zvu tě na blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-ruzova.html

    OdpovědětVymazat
  2. Kruhy pod očami sú môj problém :D ale tento produkt som u nás nevidela :/

    http://best-copy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.