neděle 20. března 2016

Kapky mládí The Body Shop

Krásnou neděli.
Pokud se hodně smějete a začínají se vám kvůli tomu objevovat první mimické vrásky, možná přemýšlíte, jak je vygumovat a vznik dalších oddálit co nejdále. Vyplatí se koupit přírodní sérum s odvážným názvem Kapky mládí?



The Body Shop je značka, kterou známe především jako přírodní kosmetiku, která se zuby nehty brání testování svých výrobků na zvířatech. Nicméně absence testů na zvířatech nezaručí, že všechny ingredience budou kvalitní a přívětivé naší pleti. V recenzích jsem četla kritiku na alkohol, který je hned na druhém místě ve složení a také na přítomnost parfemace. Některým citlivějším jedincům tyto složky opravdu nedělají dobře a zatracují kvůli nim celé sérum.

Pak jsem také četla hodně chvály. Některé ženy si tento výrobek kupují stále dokola a téměř bez něj nemůžou žít. 

Moje zkušenost

Milé dámy, Drops of youth jsou pro mě hitem. Používám je večer a vzhledem k přínosu překračuju doporučené množství, což jsou dvě kapky na obličej. Dávám si dvě kapky na čelo a dvě na každou tvář. Rozetřu, za chvilku se vše vsákne a .... áááá... nádhera. Pleť mám takovou, jakou slibuje výrobce:
  • vyhlazenou
  • svěží
  • zhydratovanou
A co teprve ráno! To je hladká jako miminko.

Četla jsem kritiku ohledně lepkavé konzistence. Kapky jsou opravdu gelové, ale lepkavý film mám na obličeji asi tak půl minuty a pak se vše vsákne. Hydratace je tak úžasná, že většinou nepotřebuju žádný noční krém. Po pár dnech používání je pleť opravdu krásnější a tak nějak mladší. Tento efekt je bohužel návykový a časem se ztratí. Proto jsem sérum přestala na týden používat. Po návratu se opět konal omlazující efekt.




Moje jediná výtka je ke kapátku. Špatně se mi s ním pracuje a docela trvá než se do něj sérum nacucne.


 
Složení:
Aqua/Water (Solvent/Diluent), Alcohol Denat. (Solvent/Diluent), Glycerin (Humectant), Chondrus Crispus Powder (Abrasive), Propanediol (Viscosity Modifier), Sodium Hyaluronate (Humectant), Benzyl Alcohol (Preservative), Fagus Sylvatica Bud Extract (Skin Conditioning Agent), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Skin Conditioning Agent), Adenosine (Skin-Conditioning Agent), Parfum/Fragrance (Fragrance), Linalool (Fragrance Ingredient), Crithmum Maritimum Callus Culture Filtrate (Skin Protectant), Orbignya Oleifera Seed Oil (Emollient), Citric Acid (pH Adjuster), Citronellol (Fragrance Ingredient), Buddleja Davidii Extract (Skin-Conditioning Agent), Malva Sylvestris Flower/Leaf/Stem Extract/Malva Sylvestris (Mallow) Flower/Leaf/Stem Extract (Skin Conditioning Agent), Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract/Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract (Skin-Conditioning Agent), Benzoic Acid (Preservative), Sorbic Acid (Preservative), Limonene (Fragrance Ingredient), Sodium Benzoate (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative).

Všimla jsem si, že Drops of youth je celá řada výrobků. Při další návštěvě The Body Shopu z ní určitě vyzkouším něco dalšího.

A vůbec. V dnešní době toho už víme příliš mnoho o svojí pleti a složkách výrobků. Ve středověku bychom zašli k babce kořenářce, koupili si za nemalý peníz její kapky mládí a už jen víra v kouzla by nás určitě omladila. 

Znáte značku The Body Shop?



23 komentářů:

  1. The body shop mám veľmi rada, no túto vecičku našťastie ešte nepotrebujem :D

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  2. Ja už som pozerala recenzie na ne a dosť ma zaujali ich séra. Ale Body Shop mám dosť od ruky, tak možno v lete ak sa dostanem do Prahy :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také tu nakupuju jen při výletu do Prahy nebo Vídně

      Vymazat
  3. Ooooo jako né, že bych to potřebovala...ale už mi dávno není -náct a něco takového by se hodilo :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezká recenze! já mám The Body Shop moc ráda. Měla jsem od nich celou řadu Tea Tree a byla jsem s ní nadmíru spokojená. Tyto kapky jsem zkoušela v jejich obchodě a moc mě zaujaly. Snad se brzy dostanu do Prahy a hned si tam něco koupím :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se hodně líbí jejich švestková řada. Krásně voní

      Vymazat
  5. Ja se smeju hodne a prijde mi ze z toho ty ryhy na obliceji mam vyrazne :). Kdyz jsem jela z Londyna tak jsem si na trajektu koupila cistici gel od Bodyshopu, pouzila jsem ho snad tak 3x zjistila jsem, ze me cistici gely nebavi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě baví jenom gely, které nevysušují. Vrásky od smíchu jsou ty nejlepší

      Vymazat
  6. Mně toto ještě netrápí a škoda, že moji mamku taky ne, to bych aspoň měla super tip na dárek pro ni. Nebo jí to pořídím a trošku ji naznačím, že je to třeba, ale chudák, aby mě pak nehnala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, chtěla bych mít vaše geny. Pokud nemá vrásky ani mamka, tak to je co říct!

      Vymazat
  7. Značku Body shop znám, chtěla bych od něj vyzkoušet něco na tělo. Tohle se mě zatím netýká, ale určitě by to udělalo radost mamce :)

    Kosmetické radosti za poslední dobu

    OdpovědětVymazat
  8. Mne sa to serum strasne pozdava, len ma odradza, ze je ,,navykove" :/ chapem, ze je to asi bezna sucast produktov, len krasne chceme byt stale :)

    Pozyvam na MEGA giveaway o Niveu, Rimmel a ine:) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to opravdu škoda, ale díky přestávkám balení dýl vydrží :-)

      Vymazat
  9. Tak tohle vypadá jako malý zelený zázrak!

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám séra a olejíčky na pleť moc ráda. Hrozně ráda vidím "kapátka" a moc ráda je i používám, asi jsem na to trochu "ujetá" :D :) Já momentálně používám na pleť olejíček od Saloos Tea Tree s kapátkem a je super. Jinak nejlepší sérum, které jsem zkusula bylo nějaké polské od zn. Delia ve světle modré krabičce - bylo super!

    Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  11. hmm tak toto znie veľmi zaujímavo, je možné, že po ňom siahnem, keď sa mi minie moje sérum :)
    Drew's Beauty
    Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.