pondělí 14. března 2016

Havlíkovo osvěžení pleti a aromaterapie v jednom

Krásné pondělí moje milé čtenářky,
dnes mám pro vás recenzi na skvělou pleťovou vodu. Pořád jsem si říkala, jak o vodě napíšu celý článek, když by se to dalo shrnout do jedné věty. Nastříkám, hydratuje to a pěkně voní. Jenže čím déle vodu používám (čtvrtý měsíc), tím více dojmů mi dává.



Voda je v klasické lahvičce s rozprašovačem, který je dobře nastavený. Aplikace  není studená sprška, ale naopak příjemná mlha. Voda voní krásně bylinkově, nejvíc v ní cítím léto a levanduli. Zvykla jsem si na ni natolik, že ji používám, kdykoli jdu kolem, takže klidně i 6-10x za den. Vždy si ji ale dávám ráno a večer po očištění pleti a než nanesu krém. Voda totiž zklidňuje a hydratuje, čehož dosahuje díky obsaženému Pentavitin Je to složka, kterou obsahuje i moje oblíbená Královská snídaně pro pleť a která mi očividně svědčí.

Přes den vodu používám jen tak na osvěžení nebo když mám nepříjemný pocit suché pleti. Líbí se mi, že voda nijak nenarušuje řasenku, takže se nemusím bát rozmazání. Jen jednou jsem se přestříkla hned po líčení a tehdy se mi řasenka nepříjemně obtiskla na horní víčko.



A víte, co je super? Vodu používám čtyři měsíce několikrát denně a za tu dobu jí ubyly asi 4cm. Takže jsem ráda, že mi dlouho vydrží.

Složení: Aqua (demineralizovaná voda - nosič vodorozpustných látek), Glycerin (surovina rostlinného původu - hydratuje pokožku), Propandiol (hydratační látka přírodního původu z kukuřice), Urtica Dioica Extract (bio extrakt z kopřivy dvoudomé), Saccharide Isomerate (PENTAVITIN®), Solanum Tuberosum Pulp Extract (extrakt z brambor), Mel Extract (extrakt z medu), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (extrakt z rakytníku řešetlákového), Caprylyl Glycol (podporuje konzervační systém), Lavandula Angustifolia Oil (esenciální olej z levandule úzkolisté), Polyglyceryl -10 Laurate (solubilizátor olejů přírodního původu), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate  (konzervanty přírodního původu), Alcohol (rozpouštědlo pro účinné látky přírodního původu), Sodium Levulinate, Sodium Anisate (sodné soli organických kyselin s bakteriostatickou funkcí - chrání produkt před znehodnocením), Sodium Phytate (látka přírodního původu-váže ionty kovů do sloučenin), Sodium Citrate (úprava finálního pH), Citric Acid (úprava finálního pH), Parfum (pochází z přírodních esenciálních olejů), Linalool (pochází z esenciálních olejů)

Cena 235kč/200ml

Pleťovou vodu jsem dostala k recenzi od www.lilibela.cz 
díky

18 komentářů:

  1. Teda ta cena. Já raději více investuji do dekorativky :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není lepší investovat do péče, poté je pleť krásná a nemusím si kupovat drahé makeupy atd. :) Ovšem to je jen můj názor :)

      Vymazat
    2. Souhlasím s Luckou. Od té doby, co investuju víc do péče, plet vypadá lépe s jakýmkoli makeupem.

      Vymazat
  2. Ta vodička je opravdu příjemná a pleť je po ní hezká :-)
    Jen je mi záhadou, kolik typů balení u Havlíků vedou. Srej, která mám já, tak právě "sprchuje" a kolem mlhy to nešlo ani náhodou. No něco podobného se mi stalo i u růžové vody Purity Vision - jedno balení mlha, druhé sprcha. Čert aby se na to spolehnul :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to koukám, že jsem měla štěstí na rozprašovač. Všimla jsem si, že na některých eshopech je obrázek lahvičky s víčkem a uplně bez rozprašovače.

      Vymazat
  3. Jé, to vypadá skvěle. A hlavně vůně levandule, tu miluju. Ráda bych to vyzkoušela, ale bojím se toho, že se mi osype celý obličej - když na něj dám totiž jakoukoliv péči kromě té, kterou mám od doktorky, tak vypadám na 15 :D Musí ae vonět úžasně.

    http://katty-in-the-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtělo by to vyzkoušet v obchodě, at nevyhodíš peníze. S takhle citlivou pletí to není jednoduché.

      Vymazat
  4. Tak to bych potřebovala <3 jen ta cena :/

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem měla i dražší vodu, takže mi to nepřijde jako taková hrůza. A dost dlouho balení vydrží

      Vymazat
  5. Zaujala mě voda :) A teda koukám, že ji používáš klidně tolikrát za den a ubyly Ti jen 4 cm, to se vyplatí

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná recenze :) od této značky bych chtěla něco vyzkoušet a tahle voda mě vážně láká :)

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi zaujímavý príspevok. :) vyzerá naozaj lákavo

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá velmi dobře, ale osobně ji vyzkoušenou nemám :)

    OdpovědětVymazat
  9. všetko by som od nich chcela vyskúšať, len keby sú peniažky :))

    OdpovědětVymazat
  10. Asi ju niekedy v budúcnosti vyskúšam.. túto značku v poslednej dobe často vídam, a nesmierne sa mi páči ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.