pondělí 29. června 2015

Spotřebováno červen

V červnu jsem dopotřebovala 15 kousků, což je na mně velmi slušné číslo.
 
Suchý šampon Batiste je stálicí mnoha nejen blogerek. S verzí na objem jsem byla hodně spokojená. Vlasy opravdu vypadaly čistě, navíc trochu natužil. Vůně byla možná trochu intenzivní. Celkově doporučuju.
 
John Frieda Sheer blonde, Go blonder
Šampon je určený pro světlé vlasy, které pravidelným používáním ještě více zesvětlají. Osobně mi efekt nepřišel nijak zázračný do chvíle, kdy se mě holky začaly ptát, jestli jsem si začala barvit vlasy. Když si efektu všimne okolí, znamená to, že šampon funguje.
Zesvětlí přirozeně, nemusíte se bát žádných odrostů. Škoda, že jsem tento šampon u nás neviděla. Koupila jsem ho v mojí milované Paříži.
 
 


Oriflame - Lover is in the air
Příjemný jemně parfemovaný sprchový gel. Co dodat :-)

Avon magix, illuminating face perfector
Jedna z mála věcí od Avonu, které mě přímo nadchly. Báze opravdu obličej vyhladí a projasní. Přitom nemáte na obličeji takový ten silikonový pocit. Někdy jsem ji nosila jen samu o sobě. Pokud dáte navrch ještě makeup, je to wow. Navíc má SPF 15.



Sante Soft cream foundation
Úžasný přírodní makeup. Střední krytí a nádherný finnish. Bohužel se makeup asi po roce zkazil a už je nepoužitelný. To je zkrátka úskalí přírodní kosmetiky.

Absolute NY Eyeshadow primer
Nedávno jsem o něm psala. Je božský, opravdu drží stíny na víčku a nedráždí. Má se spotřebovat šest měsíců po otevření a pokud tuto dobu nedodržíte, zkazí se a začne štípat v očích. Ach jo.

Clinique High impact mascara
Opět musím chválit. S řasenkou jsem byla moc spokojená. Víc než se svýma Astorkama a to hlavně díky pravidelnému hustému kartáčku. Vlastně jí vůbec nemám co vytknout.
Měla jsem jen miniaturu řasenky, proto se rychle spotřebovala. Když ji potkám někde v akci, určitě koupím.


Alverde krém na ruce
Hlavní složky jsou bambucké máslo a měsíčkový olej. Než jsem tento krém potkala, téměř jsem si ruce nemazala a vzorek o velikosti 20ml mi vydržel i dva roky. S tímto krémem se situace výrazně změnila. Spotřebovala jsem ho za pár měsíců. Hezky bylinkově voní a ruce zjemní tak, že opravdu vidíte rozdíl a chcete se s ním mazat znovu a znovu.

Santé rtěnka v odstínu 13
Rtěnka nadopovaná pečujícími oleji. Měla jsem z ní pocit balzámu, který je hezky obarvený. Výdrž byla střední. Rtěnku jsem měla ráda, ale stejně jako makeup se asi po 1,5 roce zkazila.

 
 
Clarins Super restorative total eye concentrate

Vyjímečně zařazuju i vzorek, protože se mi tento oční krém hodně líbil. Hydratoval, dobře se vsákl a trochu vyhladil oční okolí. Jen nevím, jestli investovat 1730kč za 15ml. Co myslíte?
 
Clinique obličejové mýdlo
Výborná věc. Už jsem ji v jednom článku chválila. Toto tekuté mýdlo obličej krásně vyčistí a osvěží. Mírně vysušuje, což mi nevadí. Mám smíšenou pleť, pro suchou pleť bych nedoporučovala. Používala jsem ho s masážní houbičkou Ebelin. Určitě koupím znovu
 
Estée Lauder Advanced night repair
Chtěla jsem vyzkoušet, zda tento výrobek dostojí pověsti, která ho předchází. Spousta žen ho popisuje life changing product nebo dokonce jako miracle.
Sérum je skvělé, nedá se mu snad nic vytknout. Jenže nemůžu si pomoct, přijde mi, že takhle dobře na mojí pleti funguje i hyaluronové sérum, kde dáte  390kč za 50ml. Naproti tomu Estée Lauder, která stojí kolem 2000kč za 50ml. Hlavní složkou séra Estée Lauder je hyaluron, což je další důvod proč považuju oba výrobky za navzájem zastupitelné.
 
 

Dr. Hauschka pleťové tonikum
Nejlepší tonikum, jaké jsem zatím potkala. Zklidnilo, hydratovalo a osvěžilo. Vonělo krásně po bylinkách. Jednoho dne jsem se s ním přestříkla a zjistila, že bylinková vůně je pryč a z tonika se stal bylinný ocet :-( Škoda

 
 
Alterra čistící ubrousky s aloe vera
Jsem ráda, že jsem je dopotřebovala, znovu už je nekoupím. Na mně jsou málo vlhké, musím na ně kápnout ještě odličovač.
 
Skin79 Red ginseng repairing
Plátýnková maska s červeným ženšenem, voní jako exotické jídlo. Byla jsem s ní hodně spokojená, protože pleť vypne, vyživí a hydratuje. Zkrátka když ji sundáte, cítíte na obličeji rozdíl. Je jako pohlazení.
 

13 komentářů:

  1. Batiste sucháč prostě nemůžu sehnat, furt je vyprodanej :( Bázi od Avonu má mamča a docela ji chválí, já zase miluju jejich bázi na oční stíny. Ad Clarins, no, je to na tobě... pokud ti fungoval a byla jsi spokojená, tak proč ne :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Wiki, tak jsem si tu dneska udělala veget a pročetla plno "uniklých" článků, vyšrktla si ze seznamu knížek "Mládí v hajzlu" (po tvé recenzi se bez něj asi obejdu), kochala se úžasnou recenzí na rtěnku Ima Goodkisser, spokojeně jsem se usmívala nad tím, že taky nemáš televizi, a že se nám líbí skoro úplně stejné seriály a v neposlední řadě jsem se tu nechala inspirovat tvým "spotřebováno". Paráda! Jsi moc šikovná. ;)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Vivi, díky moc. Po komentáři jako je ten tvůj, je můj den hned krásnější.

      Vymazat
  3. Krém na ruce Alverde mám moc ráda, mám ho snad v každé kabelce.. :-) Pěkná spotřeba.. :-) Na suchý šampón Batiste se chystám, jen sehnat ho je docela problém.. já mám teď Lybar a je taky skvělý :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-sos-pro-me-ruce.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Batiste kupuju přes internet ve VDM drogerii. Občas je k zahlédnutí v Douglasu, ale když ho člověk shání, tak tam nikdy není :-)

      Vymazat
  4. Tolik věcí :) Mám doma malou verzi suchého šamponu Batiste a nemůžu si ho vynachválit.

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi toho teda spotřebovala! Fakt pěkná hromádka. Ale zkušenost mám jen se šampónem od Johna Friedy, moc mi vyhovoval - musím se k němu zase vrátit. Díky za připomenutí :-D

    Maru Narozeninová GIVEAWAY o kosmetický balíček za 2700 Kč

    OdpovědětVymazat
  6. Batiste jsem ještě nikdy nezkoušela, ale určitě se jednoho krásného dne dokopu k jeho koupi. Jediné co jsem z tvého spotřebováno zkoušela, tak je sprchový gel od Oriflame, ale nějak mě nenadchl. Z Avonu Magix mám ten korektor a je super, po tomto článku zvažuji i koupi báze. :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelé veci :) batiste som mala len v limitovanej edícii s čerešňami a stal sa mojim obľúbeným :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  8. Batiste mám doma s vůní květin a jsem s ním maximálně spokojená:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Sakra, jaktoze jsem batomhle blogu az ted?? Cely vecer budu docitat ;)
    To tonikum, to bych byla teda nastvana. A za ten Clarins bych tolik nedala...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.