pátek 12. června 2015

Kosmetika sbalená na cesty (make-up travel beauty bag)

Konečně přišel ten dlouho očekávaný den a já odjíždím k moři. Takže tady máme ideální příležitost ukázat vám, co si sebou brávám na cesty. Je to dobrý námět na video, ale bohužel mi k tomu chybí kamera a odvaha.
 
Jsem rozhodnutá se u moře nemalovat, ale znáte to. Budeme chtít jít do restaurace, přijde slabá chvíle, panika, nákup v místní drogerii... Raději budu k sobě upřímná a nějaké to malování si vezmu. Vše mám sbaleno v  kosmetické taštičce L´Occitane.



Pleťová voda Balea Med Ultra sensitive je dobrá ráno na probuzení a večer na dolíčení.
Když už se nalíčím, budu se potřebovat i odlíčit. K tomu mi poslouží odličovací olej Saloos Granátové jablko.
Jako oční odličovač beru svůj oblíbený od Vichy, i když stále váhám, jestli ho vůbec brát. Možná že jeho práci zvládne Saloos.
Masážní houbička Ebelin je můj nový miláček a používám ji téměř denně. Dovolená by se bez ní neobešla. Vřele doporučuju.



A tady máme malovátka. Beru si sebou svůj oblíbený BB krém od Skin79. Vybrala jsem ho i proto, že má z mých makeupů a BB krémů nejvyšší ochranný faktor. Budu nanášet štětcem Sigma. Pak si upravím obočí pomocí paletky od Essence a jejich skvělého gelu na obočí.
Natočím a namaluju řasy pomocí řasenky Astor.

 
Konečná úprava obličeje spočívá v nanesení tvářenky. Beru si tvářenku Rimmel Stay blushed, která má velmi přirozený efekt. Nakonec nepřijde Japonec, ale rtěnka. Nedokážu si vybrat jednu, takže si beru svoje tři nejoblíbenější. Zleva to je Clinique, nová rtěnka The Balm (Ima Goodkisser) a máslíčko od Astor. Budu je střídat podle momentální nálady a barev oblečení.


Neberu si sebou žádný pleťový krém. Pokud bude potřeba hydratace, použiju Arganový olejíček Saloos. Na mazání očního okolí si beru krém od Nuxe. Bez matujících papírků by se to neobešlo na pláži ani kdekoli jinde. Je to must-have.




A na závěr to úplně nejdůležitější. 300ml mléka na opalování.


Kolik toho balíte vy? Zdá se vám, že toho mám moc nebo málo? Kdyby vás zajímalo, které přípravky na vlasy a tělo jsem si sbalila, dejte mi vědět.

Těším se s vámi na viděnou za týden. Kdybyste mně hledaly, jsem na ostrově Rab.

S láskou vaše Wikira <3

16 komentářů:

  1. Já teda obdivuji Tvůj minimalismus :-), mám podobný článek v plánu a nevím, jak dlouhý bude :-D. Každopádně je fakt, že na dovolené se člověku tak nějak malovat moc nechce. :-D Užij si krásně dovču!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem barbar, já jezdím jen s opalovákem, řasenkou, balzámem na rty a něčím na odlíčení.
    Užijte si dovču, na Rabu je krásně!

    OdpovědětVymazat
  3. Bereš toho hrozně málo, já většinou tahám tak tři kosmetické taštičky a jednu toaletní (na věci šampon, sprcháč, atd.). V případě, že jedu do hotelu - pokud je to větší Sparta, seznam se přímo úměrně prodlužuje s příšerností podmínek :D Rab? To patří k čemu? :D Užij si to! :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je právě jen taštička co se týká obličeje, pak mám ještě jednu s přípravky na vlasy a tělo. :-) Rab je chorvatský ostrov.

      Vymazat
  4. Na tohle období dobrý článek :-) My jedeme za 14 dnů na chalupu na dovču a už taky dumám v koupelně, co nechat doma a co vzít sebou. Člověk si přece sebou nebude brát třeba pět makeupů, tři pudry, tvářenky, několik řasenek, rtěnek a nedejbože paletek:))) Taky brávám od každého produktu jeden, makeupy možná dva, a taky nějakou malou nude paletku,např.od Catrice.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě všechny paletky na oči zrušila, protože bych si musela brát štětce, čistič štětců atd a tím by přibylo moc věcí. Na chalupě bude určitě krásně

      Vymazat
  5. To je toho docela hodně, tolik nemám nikdy ani já :D a to je co říct :D. Já vždy s sebou tahám jen minibalení, protože mi to zabere velmi málo místa v kufru. A většinou si vystačím celý týden jen s voděodolnou řasenkou a nějakým krémem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Minibalení je super nápad jen si na jo člověk musí myslet dopředu ;-) jestli toho vozís tak malo, mas spoustu místa v kufru:-)

      Vymazat
  6. Ja si toho taky vzdy beru hodne a pak to stejnak nepouzivam :D takze pro priste uz si fakt musim vzit dulezite veci :D
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. To jsem právě dělala dřív, tak už jsem to zoptimalizovala. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je super já si na cesty beru většinou půl svojí kosmetický sbírky a stejně nakonec používám jen pudr a řasenku:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám. Člověk toho nabere tzv pro jistotu a pak to není potřeba

      Vymazat
  9. Já toho vždycky beru opravdu málo...makeup ani nic takového neberu, protože mi to přijde zbytečné :D Ale moc se mi líbí ta rtěnka nejvíc vlevo :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to bez možnosti nalíčit se týden nezvládla :-) Ta rtěnka vlevo je Clinique, moje oblíbená a krásná barvička

      Vymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.