středa 10. června 2015

Kdo maže, ten jede


A já se v současnosti mažu výhradně olejíčky firmy Saloos. Venku je vedro, slunce sálá a moje pleť večer přímo žízní po nějakém dobrém mazání.

Bio Argan revital

Když jsem viděla dokument o výrobě arganového oleje od sklizně až do chvíle kdy olej opustí výrobnu, pochopila jsem že za cenu za kterou Saloos prodává nemůžu toho arganu chtít příliš. A taky že ne. Jejich arganový olej je směsí různých olejů. Na testování mi to ale nevadí.

Složení: Oleje lisované za studena bio jojobový, bio arganový, bio šípkový, 100% esenciální oleje růže, lemon tea tree, levandule, vitaminy A, E, F.

Mojí pleti se olej líbí. Hezky vyživí, hydratuje, když dám večer, ráno je pleť hladká. Až dopotřebuju toto balení, koupím si 100%ní arganový olej. Cena bude jinde, ale s tím počítám.




Celulinie
 
Olej svěže citrusově voní. Mažu si s ním celé tělo nejen místa s celulitidou:-) Je příjemný a relaxační. Ideální použití je když se s ním necháte od partnera namasírovat po náročném dnu.

Složení: Oleje lisované za studena bio slunečnicový, mandlový, meruňkový, bio sezamový, makadamiový, 100% esenciální oleje jalovec, grep, citron, pomeranč a další, vitamíny A, E, F, lecitin.
 
Mandlový olej
 
Téměř zázračná věc vhodná od narození až do smrti, zvenčí i zevnitř. Olej pomáhá při spálení sluníčkem, akné, ekzémech a hlavně se bez něj neobejde boj proti stárnutí kůže. Za tímto účelem jsem si ho původně koupila, ale nakonec ho používám hlavně po holení, kdy většina přípravků štípe. Mandlový olej tohle rozhodně neudělá, naopak pokožku zklidní a zregeneruje.
 
Složení: překvapivě 100% mandlový olej :-)
 
 
 
 Používáte také rády oleje na vlasy, obličej i tělo?
 
 

11 komentářů:

  1. Kosmetiku Saloos úplně miluju a nikdy bych nedala na ni dopustit, protože patří do mé celodenní rutiny. Nejčastěji používám krémy, ale oleje jsou taky fajn. Miluju na tom to, že jsou tak skvěle výživné a hydratující pro pokožku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsi můj člověk :-) Oleje jiné značky zatím ani nepoužívám

      Vymazat
  2. Na obličej v poslední době oleje moc nepoužívám, ale na vlasy ano :) Mám olejíček z řady Bamboo a můžu ho jen doporučit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rada bych uz konecne neco od saloosu vyzkousela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Argan revital mi nesedl, tak jsem si koupila čistou verzi oleje též od Saloos. Mandlový mám velice ráda, je to univerzální pomocník.

    OdpovědětVymazat
  5. Od Saloos jsem ještě kromě nosního balzámu nic nevyzkoušela ;)
    Jinak ale olejíčky miluju. Neobejdu se bez olejů na vlasy, momentálně mám rozdělané dva - Pantene PRO-V a Balea. Teď nedávno jsem taky začala používat na noc suchý olej na obličej od L´Orealu a zatím jsem spokojená. Dokonce mi teď v létě přijde lepší než krém.
    Na tělo momentálně žádný nemám, ale DOPORUČUJU od Dermacolu tělový olej Hrozny s limetkou, ten je jedinečný. Mám tuhle super vůni ve formě tělového mléka, ale olejíček určitě zas někdy koupím, je totiž boží!!!

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olej Pantene chci taky vyzkoušet. Díky za typ na olej Dermacol. Zatím jsem si ho v obchodě nikdy nevšimla, ted se po něm podívám. Limetkové vůně jsou na léto super.

      Vymazat
    2. Já ho vlastně objevila až po recenzi u Škodulky :-) Jako olejíček dělají Dermacol z té řady jenom Hrozny s limetkou a je fakt dokonalý. Furt jsem se pak musela očichávat, jak krásně to voní ;-)

      Vymazat
    3. Já ho vlastně objevila až po recenzi u Škodulky :-) Jako olejíček dělají Dermacol z té řady jenom Hrozny s limetkou a je fakt dokonalý. Furt jsem se pak musela očichávat, jak krásně to voní ;-)

      Vymazat
  6. Arganovy od Saloos používam aj ja, ale viac ma zaujal olej tea tree - manuka. Máš pravu, že 100 % arganovy bude účinkami aj cenou niekde inde. Som zvedava na porovanie.
    /kaviareň/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.