neděle 28. června 2015

Co jsem v červnu přečetla

Krásný den, dnes tu mám pro vás knižní typy.

Amanda Quick - Nikomu nevěř
Báječná a skvělá knížka, která se strefila přesně do mého vkusu. To znamená, že je zde dostatek napětí a vášně.
 
S Grace se setkáváme ve chvíli, kdy nalezne svého šéfa mrtvého. Pro Grace to není nová situace, jako teenager totiž už mrtvolu našla a dodnes z toho má noční můry. Nejlepší kamarádka pozve Grace k sobě na večeři, kde jí jako správná kuplířka představí Julia. Máme tady trapné rande naslepo.
 
V knize se ani chvilku nenudíme. Pomalu se začnou rozplétat nitky vedoucí k vraždě a zároveň se začne vyvíjet velmi vášnivý vztah mezi Grace a Juliem. Poslední pětinu knihy jsem se nestačila divit, kdo je vrah a jaký propletenec k vraždě vedl. Heslo "nikomu nevěř" se Grace velmi vyplácí, protože snad každý v jejím okolí si hraje na něco jiného než ve skutečnosti je.
 
Knihu mohu jen doporučit.
 



 
C.D. Payne - Mládí v hajzlu
Přečetla jsem první díl této slavné série. Nějak jsem se s touto knihou minula věkem. Je to super zábava pro teenagery, ale dospělák (zvlášť žena) si to už tolik neužije.
Nick Twisp žije v USA se svou matkou. Rodiče jsou rozvedení a oba mají více či méně stálé nové partnery. Nickovi je 14 let, puberta a hormony s ním mlátí jak jen to jde. Nick si během krátké dovolené najde přítelkyni, se kterou chce přijít o panictví...
Myslím, že další díly si nechám ujít. Pokud ale hledáte čtení na dovolenou, proč ne.
 
 

Kirsty Scottová - Mezi námi děvčaty

Hezký příběh o dvou kamarádkách, které navážou po dvaceti letech na staré přátelství. Cate se mezitím stihla vdát, porodit tři děti a dálkově studovat bytové návrhářství. Manželství s Danem začíná mít trhliny především v intimní oblasti. Cate se trápí, protože neví, jestli má manžel milenku nebo zda je na cestě k impotenci.

Marg se stala slavnou producentkou, která často cestuje po světě. Nemá rodinu a ani po ní netouží, nemá zájem ani o trvalejší vztahy s muži. Zato má kladný vztah k alkoholu.

Důvodem, proč se ženy po dvaceti letech sejdou je dobročinný ples na záchranu jejich bývalé školy. Marge zde potká rozvedeného zajímavého muže jménem Adam. Adam je upřímný a neskrývá svůj zájem o Marg. Dokáže změnit její pohled na muže a na rodinu?

Kniha je oddychové čtení, které potěší. Autorka nám dopřeje oběma hlavním hrdinkám šťastný konec :-)
 

 

1 komentář:

  1. Tak to jsou super typy na knížky, já nikdy moc nečetla a teprve nedávno jsem se začetla do jedné knížky a docela mě to baví:-) Poslední knížka mě zaujala určitě se po ní podívám:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.