čtvrtek 9. října 2014

Benefit Erase paste versus Astor Skinmatch

 
 
Asi všichni se potýkáme s kruhy pod očima a tím, jak se zakrýt. Četla jsem několik dobrých recenzí na Erase paste od značky Benefit a rozhodla se korektor vyzkoušet. A jaké to přineslo výsledky?
 
 
Korektor je dost hustý, víc než běžný krém, spíše bych to přirovnala ke krémovým očním stínům. Nanášení pomocí prstů se mi moc nevyplatilo, vždycky jsem aplikovala příliš velké množství a nevypadalo to hezky. Mnohem lepšího výsledku jsem dosáhla pomocí štětce na korektor.
 
Krycí schopnost je opravdu dobrá.
Během dne se bohužel korektor vlévá do vrásek a pokud se jen trošku dotknete okolí očí, vždy na prstech něco zůstane.
 
  

 
Skinmatch od Astor už obsahuje aplikační štěteček. Původně se mi do takového výrobku nechtělo, protože mi to přišlo trochu nehygienické. Ukázalo se, že to není problém. Právě naopak. Pomocí štětečku se dá nanést potřebné množství korektoru. Pak ho rozetřu prsty a výsledek je velmi přirozený. Konzistence je mnohem více tekutá než u Benefitu a také méně mastná.
 
Během dne se do vrásek kolem očí vlévá stejně jako Erase paste, ale nestírá se. Krycí je schopnost menší než u Erase paste, ale v průběhu dne se oba korektory dostanou na podobnou úroveň.
 

 
 
Vlevo je Skinmatch v odstínu 001 Ivory, vpravo je Erase paste v odstínu 1 Fair (nanešeno prsty, takže je to velká vrstva).
 
Který korektor je lepší? Každý má svá pro a proti, ale vzhledem k ceně, kdy za Erase paste zaplatíte přes 600kč a za Skinmatch okolo 150kč, u mně vyhrává Skinmatch od Astor.
Navíc pokud se zbavujete kosmetických výrobků po čase, jaký doporučuje výrobce, Benefit je doporučeno mít otevřený 6 měsíců a Astor 18 měsíců.
 

1 komentář:

  1. Korektor od Benefitu, chci dlouho zkusit, ale nevím.. nevyhovují mi husté korektory dost mi to zvýrazní vrásky kolem očí..

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.