čtvrtek 28. dubna 2016

Spotřebováno duben

Krásný chladný den moje milé čtenářky. Dnes mám pro vás další článek do pravidelné rubriky spotřebováno. V dubnu jsem spotřebovala pár produktů, po kterých se mi bude stýskat a pár, kterých se ráda zbavuju. Ostatně jako obvykle :-)


Radox uplifting sprchový gel s vůní růžového grepu a bazalky byl příjemný a svěží, ráda si ho koupím znovu.

Balea tělová emulze frost flower s vůní růže a marakuji mi úplně nesedla. Konzistence byla vodová, takže málo hydratovala a ještě k tomu se pomalu vsakovala.


Alverde peeling meruňka a měsíček - na můj vkus příliš drsný, takže jsem po aplikaci většinou dost zrudla. Líbila se mi ale vůně, která připomínala meruňkovou zmrzlinu s kapkou meruňkovice (ne že bych někdy něco takového jedla :-))

Havlíkova apotéka Královská snídaně pro pleť- výborná věc, po které se mi stýská. Některým blogerkám Královská snídaně nesedla, ale já mezi ně nepatřím. Naopak mi hezky hydratovala a rozjasnila obličej. Vřele doporučuju.

 


Belita oční krém organic therapy care - příjemný lehký krém s přírodním složením. Pro můj typ pleti (normální, smíšená) vhodný hlavně na léto.

Saloos bio karité granátové jablko - používala jsem ho na nehtovou kůžičku a na velmi suchá místa na těle. Celkově mě ale tento výrobek neuchvátil a znovu ho nepotřebuji.


Astor lip butter v odstínu 002 loved up - moje milované máslíčko, které krásně vonělo a hydratovalo. Tyčinka mi vydržela skoro tři roky. Doporučuju.

MaxFactor 2000 calorie - smíšené pocity. Řasenka dělá hezký efekt, je hnědá, což není úplně běžná věc. Bohužel jsem ji ale koupila trochu vyschlou a po pár měsících už je nepoužitelná. Zajímalo by mě, jeslti jsem měla špatný kus nebo zda má řasenka suchou konzistenci.



Dnes jsem si říkala, že stejně jako kosmetiku spotřebováváme i život. Zažíváme příjemné i nepříjemné události a možná by stálo za to je na konci měsíce zhodnotit. Rozdělit si to na hromádky. Na té první by byly krásné vzpomínky, které si chceme zopakovat a na té druhé zážitky, které už znovu nechceme. Poučili jsme se z nich a to úplně stačí :-)

Přeju vám krásné pálení čarodějnic, polibky pod rozkvetlými stromy a těším se na vás v květnu

22 komentářů:

  1. Balea bodylotion vyzerá naozaj super a muselo voňať úžasné. Astor vyzerá taktiež veľmi dobre a ako citam aj ho kladne hodnotis.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám od Balea ráda jejich tělové kokosové mléko, je lehké a božsky voní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem zatím nezkoušela, ovoním ho v DMku. Kokosové věci mi bud voní nebo smrdí :-)

      Vymazat
  3. Balea mléka na tělo mě taky nikdy moc neuchvátily, jsou moc řídké a sušší pokožce k ničemu. S řasenkou 2000 Calorie nemám taky dobrou zkušenost - suchá, efekt přirozených řas - nezahustí, neprodlouží, nenatočí :-(

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všimla jsem si, že často máme podobný názor na řasenku :-) Jen ten přirozený efekt mi nevadil. spíše naopak

      Vymazat
  4. Ja mám sprcháče od Radox asi najviac rada, zatiaľ ma nesklamala žiadna vôňa.
    Celkovo čo som čítala názory viacerých žien (tuším na IG)že nové Max Factor 2000 Calorie sú nejaké suchšie už pri kúpe a veľmi rýchlo vyschnú, takže im nevydržala ani tri mesiace. Škoda, lebo akurát som sa k nej aj ja chcela po dlhšej dobe vrátiť, ale táto info ma odradila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radox a Palmolive mají nejlepší sprcháče, navíc koupeno v akci to vyjde levně.
      Já už s MF nebudu riskovat a budu dál kupovat řasenky Astor a Maybelline

      Vymazat
  5. S touhle řasenkou od Maxfactor jsem velmi spokojená.. Beru jí za tu úplně TOP řasenku :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš ráda sušší konzistenci, pak určitě ano. Mám ráda spíše krémovější řasenky :-)

      Vymazat
  6. Krásný článek, hlavně tedy ten poslední odstavec :) Já si takové svoje vzpomínky fotím a pak se s nimi těším, když je mi smutno. Občas něco z nich dám i pro ostatní na instagram, ale většinu si sobecky nechávám jen pro sebe :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Parádní článek, moc se mi tvůj blog líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tu Havlíkovu masku už si chci pořídit strašně dlouho, takže se na ni těším. Až dopotřebuju současnou, hned se na ni vrhnu. Mám ale tu všestranou mast, a je nejlepší :) Jinak řasenku Max factor mám momentálně doma, a nevím, možná jsem od ní čekala víc, protože všude byly samé dobré recenze, ale vlastně je úplně normální :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám tu tělovou emulzi Balea a mám na ni stejný názor, konzistence řídká, hydratace mizerná..a navíc, tohle konkrétně mi ještě ke všemu vůbec nevoní, tak se do něj nutím, jen abych je už vypotřebovala a mohla vyhodit.

    OdpovědětVymazat
  11. Tento produkt od Balea mi voní, ale jsem s ním spokojená pouze ve formě sprcháče. Radox mám ráda ale z těch vůní si málokdy vyberu. Jinak co se týče řasenky, zajímalo by mě jaká je, nebo jsi měla opravdu špatný kus. Prostě náhoda je blbec, haha. Ale nevím jestli bych hnědou přeci jen nosila.:-/

    OdpovědětVymazat
  12. Radox sprcháče mám strašně ráda, ale konkrétně tento jsem ještě nezkoušela. :) Řasenka byl nejspíše vadný kus.

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Královskou snídani pro pleť bych do budoucna taky ráda vyzkoušela :) Z těchto výrobků nemám zkušenost vůbec s ničím

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkný článek :) z těchto produktů jsem zkoušela jenom máslíčko od Astoru, ale chtěla bych zkusit tu Královskou snídani :)

    OdpovědětVymazat
  15. Do Apotéky jsem zavítala na veletrhu Interbeauty v Praze a dostala jsem tam právě na tuto masku vzoreček :) Takže jsem zvědavá jak se mi osvědčí :)
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  16. Astor masla jsou velice dobré :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2016/04/giveaway-5.html

    OdpovědětVymazat
  17. Lip butter mám a jsem s ním spokojená, akorát mám jiné odstíny...:) Oa Radoxu znám jen pěny do koupele a ty jsou super, takže určo bude i sprcháč.


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.