středa 6. dubna 2016

Houbička na makeup Real Techniques

Krásný den,
dnes mám pro vás recenzi na další houbičku na makeup. Musím přiznat, že po zkušenosti s houbičku Ebelin se mi už do žádné další nechtělo. Ale pak mi to samozřejmě nedalo a rozbalila jsem i tohoto oranžového pomocníka, který má v názvu dokonce slovo zázrak.


Materiál

Jsem ráda, že jsem do houbičky nakonec šla, protože jsem si ji oblíbila víc než Ebelin a používám ji asi v 90% případů. Narozdíl od Ebelin je měkčí, není tolik hutná a je z příjemnějšího materiálu. Oproti Real Techniques působí Ebelin jako umělá hmota. A to si vemte, že proti Ebelinu jsem měla pouze tu výhradu, že dlouho schne. Materiál mi přišel v pohodě, dokud jsem nepoznala Real Techniques.

Použití

Je to jednoduché. Navlhčíte houbičku, vymačkáte z ní vodu a pak s ní rozetřete makeup na obličeji. Tato část je příjemná a jednoduchá. Výsledek stojí za to.

Údržba

Stejně jako u Ebelin je také tady údržba kámenem úrazu. Makeup jde velmi špatně vyprat. Nefugují mýdla ani odličovače. Nejlepší prostředek pro údržbu je čistič štětců a ani s ním to není žádná rychlovka. Houbička schne docela rychle díky tomu, že je celkem porézní.

Shrnutí

Houbičku Real Techniques mám ráda protože má oblé i ploché tvary, je měkká a dobře se s ní pracuje. Výsledek je krásný a přirozený. Pokud vám nevadí praní a sušení, směle do toho.

Takto vypadá houbička, když ji dostane do spárů batole.



Díky čističi štětců je houbička zase oranžová, pouze skvrnka na špičce je odolná.
Mějte se krásně.

29 komentářů:

  1. Já zatím makeup nepoužívám, občas použiju ten makeup+pudr, co jsem dostala od Tebe :), takže jsem v tomto ohledu taková neznalá, co se těch pomůcek týče. Vím o nich, že existují, ale vyzkoušené je nemám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, to je super nápad nepoužívat makeup. Pleť nepřichází do kontaktu se zbytečnými věcmi a bude déle vypadat mladě. Dělám to tak přes léto a vždycky mám pak hezčí pleť.

      Vymazat
  2. ja najradšej nanášam makeup prstami, zdá sa mi to asi najviac hygienické (prirodzene myslím umyté ruky) :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to prsty moc nedaří. Občas udělám šmouhu, něco zapomenu... a trvá to dlouho

      Vymazat
    2. Přesně tak. Prsty roztírám, zapracovávám houbičkou. Výsledek stojí za to...:-)))

      Vymazat
  3. Real tech beauty blender is the best
    Xx,
    http://evelyn-halim.blogspot.co.id/?m=1

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm, škoda..moc mě to nenakoplo ke koupení. Někde jsem slyšela, že ten make-up se do toho vsákne, takže se spotřebuje větší množství. Asi zůstanu u nanášení pomocí prstů.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu se s těmito houbičkami spotřebuje víc makeupu. Vzhledem k mým zásobám to neřeším, i tak mám problém spotřebovat celou lahvičku :-)

      Vymazat
  5. Tak tato houbička mě překvapila, co se týče houbiček od jiných značek, mám stejný názor, objednávala jsem si cca rok zpátky jednu z ebay za směsný peníz, a dnes se mi jen válí v šuplíku. Na Ebelin houbičku jsem sahala nedávno v práci, a je ze stejného umělého materiálu. Ale pár dní zpátky k nám přišla novinka, černá houbička také značky Ebelin, s které jsem byla tedy překvapená na první omak. Je měkčí a příjemnější a jednu jsem si domů odnesla. A tedy, můžu říci, že jsem s ní vážně spokojená. Má jiný tvar a je podlouhlá. Takže doporučuji.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná si tu novinku Ebelin časem koupím. Přijde mi totiž, že houbičky nemají zas tak velkou životnost. V té jsou štětce lepší

      Vymazat
  6. Přijde mi, že poslední dobou tyhle houbičky jsou úplný boom, ale mě stále nezlákaly.. Sice i ty sama píšeš, jak je to jednoduché, ale já bych na to přesto byla asi moc líná, jsem holt už zvyklá nanášet make-up prsty a přijde mi to jako to nejjednodušší a nejrychlejší :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S prsty nemám velký úspěch. Houbička mi dělá hezčí efekt

      Vymazat
  7. Thank you my dear, I follow you me too :)
    I love the rtěnku Rimmel v odstínu Vintage pink can you tell me which number is? :)
    http://thatisammore.blogspot.it/
    That’s amore

    OdpovědětVymazat
  8. Make-up nepoužíám a když už se snažím nějaké nedokonalosti zakrýt tak nepoužívám houbičku přijde mi to takové upatlané, ale to je možná jen mj pohledn a věc;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to asi stejně upatlané jako štětec. Spíše ta údržba je náročnější

      Vymazat
  9. Vypadá to zajímavě a myslím, že na tekutý make-up to může být daleko lepší, než to patlat prsty a nebo štětcem. To, že existuje nějaký přípravek přímo na umývání štětců slyším poprvé! Já všude četla, že je stačí umýt ve slabě mýdlové vodě a hotovo, takže jsem se dozvěděla zase něco nového, co mi třeba můj štětec pomůže udržet v dobrém stavu :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že bylo v článku i něco nového. Čistič je skvlá věc, myje účiněji než mýdlo, protože líp roupouští mastnostu.

      Vymazat
  10. Já používám beauty blender, který je fakt super - nevsákne do sebe tolik makeupu a je to rychlovka. Nejhorší jsou ty drogérkové. Na tenhle jsem už také koukala, tak jsem ráda, že stojí za to :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beauty blender jsem si chtěla pořídit, ale pak mě odradily recenze, které psaly, že se brzo začne rozpadat

      Vymazat
  11. Veľmi pekné ecenzia :) Len škoda, že ti ju batoľa nakuslo :) Hlavne že sa malému nič nestalo

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  12. Houbičku bych chtěla vyzkoušet, strašně mě láká. Tak snad do budoucna, zatím zůstávám u štětce :)

    Novinky v drogériích

    OdpovědětVymazat
  13. Houbicka me neuchvatila, ja zustanu u nanaseni stetcem.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám právě tu od Ebelin, ale moc mi nevyhovuje:) Ale jinak pěkný článek :)
    Veronicas.life8

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.