středa 16. prosince 2015

Péče o pleť se značkou Belita + GA

Poslední měsíc používám běloruskou kosmetiku Belita a dnes se s vámi podělím o své dojmy. Začnu řadou Organic therapy care, ze které mám oční krém a peeling s maskou.



Zlatá tubička ukrývá dva výrobky v jednom, tedy voňavou masku a peeling. Musím přiznat, že se mi více osvědčil peeling, který má hodně drobné částečky a opravdu skvěle funguje. U jedné blogerky jsem četla, že peeling je natolik jemný, že ho používá každý den. Pro mně to neplatí, protože při každodenním použití začíná moje pleť červenat. Ideální je aplikace 2x týdně. Samozřejmě záleží na tom, co máte rády :-)
Pokud produkt použijete jako masku, dočkáte se hydratované čisté pleti s trochou rozjasnění. Účinek je  v pořádku, ale přece jen dosáhnu lepšího výsledku pomocí krému, o kterém bude řeč za minutku.



Oční krém je úžasný. Má tekutější konzistenci a téměř okamžitě se vsakuje. Je moc příjemný na pleti a vůbec nedráždí. Pro mě to je jedinečný krém co se týče lehkosti. Přesně takový produkt potřebuju od jara do podzimu a jsem ráda, že jsem ho konečně našla. Pokud máte normální pleť a nechcete mít mastný film na obličeji, krém vřele doporučuju. V zimě je moje oční okolí víc suché, takže krém mi sám o sobě nestačí. Chce to buď doplnit sérem nebo si ho schovat na jaro.
Oba výrobky jsou vhodné pro věk 20+

Zkusila jsem něco i z řady Botox like system vhodné pro věk 30+


Ke krémům proti vráskám nemívám důvěru a pokud chce nějaký krém zůstat v mojí koupelně, musí se hodně snažit přesvědčit mě. Krému Belita se to podařilo. Vlastně zatím jsem viděla výsledky pouze u tří produktů: řada s goji od Alverde, hyaluronové sérum a tento krém. Nejdřív musím podotknout, že krém nádherně voní. Je to jemná vůně připomínající luxusní kosmetický salón. Používám ho na noc a ráno bývá opravdu vidět výsledek. Pleť je rozjasněná, vypnutá a odpočatá. Také je poznat, kdy jsem krém večer nepoužila. 
Po týdnu používání se mi stala taková věc, že jsem po aplikaci začala mít pocit mravenčení na obličeji. Dala jsem si tedy jeden den pauzu a zase bylo všechno v nejlepším pořádku. Použití 5-6x týdně je super.
Krém doporučuju těm z vás, které bojujete s prvními vráskami.

vlevo oční krém, uprostřed peeling, vpravo botoxový krém


Ze stejné řady je i intenzivní sérum, o které budeme soutěžit. Podmínky jsou jednoduché a ani nemusíte být mým čtenářem :-)
  1. Napište mi, který výrobek nebo řada Belita se vám líbí http://www.belitacosmetics.cz/
  2. Nechte v komentářích svůj email
  3. Soutěž končí 31.12.2015

Za poskytnutí výrobků k recenzi a soutěži děkuji Belitě.

20 komentářů:

  1. Oba dva výrobky vypadají lákavě, jinak po prostudování sortimentu mně nejvíce zaujala řada Dead Sea.
    miss.velvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak o týchto produktoch som ešte nepočula a vyzerá to super. Určite pol tom pozriem, keď to už budem potrebovat.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju vianočnú GIVEAWAY o kozmetiku, šperky ale aj knihy

    OdpovědětVymazat
  3. O této značce jsem ještě neslyšela. Z nabídky mne zaujala keratinova řada na vlasy.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno to zní tak lákavě a už jsem četla pár spokojených recenzí, ale jak je na tom třeba složení? :) To by mě docela zajímalo :) Jinak mě by třeba potěšila ta maska a peeling v jednom.
    maladominika14@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Složení jsem tentokrát neuvedla a hned to napravím. Organická řada je sympatická. Maska: voda, cetearylalkohol, kaolin, sorbitan, sorbitillaurat, glitseriltrikaprilat / kaprát, glycerin, glyceryl-stearát, isopropyl-palmitát, oxid křemičitý, olej z jader Prunus Persica (Peach) dikaprililkarbonat, detsilkokoat, dikaprililovy ether, xanthanová guma, kyselina benzoová, digidrouksusnaya kyselina, extrakt Camellia sinensis (bílý čaj) leaf vody Lippia citriodora (verbena), voda archangelica Angelica kořen (Angelica), benzyl alkohol, benzoát sodný, sorbát draselný, parfém složení, kyselina mléčná, kyselina citrónová
      KRÉM: voda, sorbitandioleát, sorbitillaurat, cetearylalkohol, glycerylstearát, detsilkokoat, glitseriltrikaprilat / kaprinát, dikaprililovy ether, isopropyl , dikaprililkarbonat, glycerol, řepka Prunus Persica (Peach) Oil pupalka dvouletá, extrakt z kořene Andělika lékařská (Angelica), extrakt Camellia sinensis (bílý čaj), benzylalkohol, kyselina benzoová, digidrouksusnaya kyselinu, benzoát sodný, sorbát draselný, xanthanová guma, kyselina mléčná
      BOTOX je docela chemie: voda, včelí vosk, stearylalkohol heptanoát, tseteariletilgeksanoat, cetyl-palmitát, stearylalkohol, steareth-7 a steareth-10 stearilkaprilat, myristylalkohol, dimethikon, isopropylmyristát, kaprililmetikon, diisopropyladipát, palmitoilgeksapeptid-19, betain, cyklopentasiloxanu, dimetikon krospolymer, mannan skvalen, kopolymer vinylpyrrolidonu a akroloilmetiltaurata amonného, ​​bis-PEG-18 dimethylsilanu methylether, fenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, isopropyl, olej z klíčků Triticum vulgare (pšenice), tokoferol acetát, BHT, allantoinem, glukonát hořečnatý, mořské řasy, kořen čekanky, maltózu, parfémy, benzylalkohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, parfémy,

      Vymazat
  5. Najviac ma zaujalo tvárové tonikum Dr.Skin:)
    A o tejto značke počujem po prvý krát!
    wendi@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ji taky neznala a líbí se mi. Navíc je za dobré ceny

      Vymazat
  6. Tuto značku neznám, ale velmi mě zaujala řada s keratinem na vlasy :)
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Je první produkt veganský? :)
    Já používám jen veganskou kosmetiku a docela mne zaujal :)!
    http://small-literaryworld.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvíce mě zaujala řada bio+ black caviar :)
    Jinak moc pěkná recenze, určitě o koupi popřemýšlím :)
    Krásné Vánoce <3
    kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Teda me zaujal ten botox krem! Njn, v 31 se uz vrasky bohuzel zacaly objevovat:) Znacku jsem neznala, dekuji za tip.
    Noogeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. The pictures are great! I love your blog:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  11. The post is really great! You have a wonderful blog:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  12. Zaujala mne řada s keratinem na vlasy :)
    koubovalenka8@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Tak já zkouším řadu z mrtvého moře :)
    vymolovak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den, omlouvám se pokud spamuji zeď, není to záměr :) na e-shopu www.belitacosmetics.cz právě probíhají velké slevy téměř na všechny výrobky. Pokud budete mít zájem vyzkoušet tuto kosmetiku a k objednávce nad 500 Kč získat dárek ( BB cream Belita 7 in 1- do objednávky napište jestli máte zájem o světlejší nebo tmavší odstín) Neváhejte, vše je do výprodání skladu. Více informací naleznete také na FB stránce Belita CZ. Mějte se krásně, hezký den. Pavla z Belitacosmetics.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.