neděle 2. srpna 2015

Romantické chvíle v pivních lázních

Dnes jsme se vrátili z rožnovských pivních lázní, kde jsme byli svědky veřejné žádosti o ruku. Něco takového jsem viděla poprvé a ráda bych se s vámi o zážitek podělila. Když jsme čekali na procedury, všimli jsme si v restauraci mladíka. Říkali jsme si, že už (14,30h) je nějaký opilý. Zpětně si myslíme, že pil na kuráž :-) O chvíli později poklekl a svou vyvolenou požádal o ruku. Všichni hosté i personál šťastné dvojici zatleskali.
 
O pár hodin později jsme se vrátili z lázeňských procedur do restaurace na večeři. Snoubenec spal na stole a snoubenka se vesele bavila s ostatními lidmi u stolu. Po chvíli snoubenec vstal, očividně opilý pod obraz, zelený v obličeji a hledal WC. Jeho drahá polovička neprojevila ani tu nejmenší starost, nechala ho ať se odpotácí na WC a později ven z restaurace.
 
Chování tohoto páru mi přišlo strašně smutné. Něco mezi nimi nebylo v pořádku. Navíc bych byla nešťastná, kdyby takhle proběhl můj zásnubní den a večer. Očekávám romantiku celé odpoledne a večer/noc. Co myslíte? 
 
Uvítání na pokoji
 
 
Ještě vám krátce napíšu o samotných lázních. Rozhodně je doporučuju. Je to krásný zážitek a pokud jste milovníci piva, budete si libovat.
 
Co se mi v lázních líbilo:
  • parkování pár metrů od vchodu
  • procedury
  • přístup personálu
  • výborné pivo
  • krásné ubytování
  • dobré jídlo
  • pivní kosmetika k vyzkoušení
  • celková profesionalita
Paví obrázek na zdi
 
 
Co se mi nelíbilo:
  • interiéry jsou velmi přeplácané. Jsou tu všude sošky, kytky, obrazy, aromalampy, dekorace visící ze stropu a všechno je každý pes jiná ves. Celkově to působí chaotickým dojmem. Vzhledem k množství nejrůznějších dekoračních předmětů bych doporučila tematické uspořádání. Například místnost zaměřenou na Afriku, Indíány nebo retro. S takovou sbírkou by se určitě dalo pracovat
  • příliš rychle to v lázních uběhlo :-)
 
Byly jste v lázních? Jak proběhly vaše zásnuby?
 
 
 

4 komentáře:

  1. Kávička vyzerá veľmi fajn a čo sa týka "pivných lázní", neviem. Ja osobne nie som prívrženec piva (len nealko radler), no pre tých, ktorý ho milujú určite je to super :) A to príliš rýchle utečenie času bolo asi preto, že tam bolo tak super, nie? :) No v každom prípade, ako vidím, určite sa oplatí sem ísť. :) (Inak ja si napr. na tých šoškách atď. potrpím :) ako netvrdím že mi to chýba, no zdá sa mi to byť pekné :) Ale všetkého veľa škodí to je fakt)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Zásnuby jsme si udělali takové malé doma a bohatě i to stačilo, nějaké veřejné akce tohoto typu se mi líbí jen ve filmu, sama bych jejich aktérkou být nechtěla. Jak píšeš o tom páru, tak tam určitě bylo něco špatně. Jak kvůli tomu, že snoubenec se při takovéto příležitosti zlil pod obraz, ale i proto, že následně už si ho dotyčná vůbec nevšímala, když mu bylo zle.
    Jinak v lázních nebo na lázním podobném pobytu jsem byla třikrát. Jednou to byla čistě dámská jízda v nádherném moderním hotelu Ambra v Luhačovicích, který můžu jen a jen doporučit, ať co se týká jídla, tak i prostředí, ubytování, procedury. Ceny jsou ale vyšší a myslím, že tento hotel nebývá ani nikde na Slevomatech apod.
    No a další dva pobyty byly s mou drahou polovičkou. Jeden opět Luhačovice - hotel Harmonie. Doporučit mohu jen snad procedury, vadilo mi prostředí, které ještě pamatovalo minulou éru, takže dekorace apod. byly hrůza. Jídlo nic moc, klasické hotovky, doma si je uvaříte určo lépe ;) Hotel je umístěn mimo centrum Luhaček :(
    No a nakonec hotel Rusava na Rusavě. Doporučuji - krásné prostředí, super wellness, dobré jídlo a ceny taktéž. V tomto hotelu jsme byli vícekrát, i bez procedur, prostě jen tak ;)
    Do budoucna bychom chtěli zajet do Vinařství U kapličky na Pálavě, toto místo nabízí vše, co máme rádi :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Když mě Martin žádal o ruku, byl celej divnej a já se ho asi 5x ptala, co mu je:) Seděli jsme v kavárně, on se pořád ohlížel a čekal, až odejde i ten poslední host, aby měl na pokleknutí klid a obešlo se to bez okolí. A stálo to za to:)

    OdpovědětVymazat
  4. I have never seen Nescafe in pretty packages like this. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.