úterý 7. dubna 2015

The Balm Autobalm California


Tuto krásnou paletku jsem koupila nedávno a velmi rychle se stala jednou z mých nejoblíbenějších a nejpoužívanějších kosmetických věciček.
 
Obal je papírový, originální a vtipný. Vypadá jako americký řidičský průkaz.



Uvnitř najdete zrcátko a čtyři krásné pudrové barvičky s popisky. Docela práší, což vidím spíše jako plus. Pro mně je lepší prášit více než méně.
 
 
 
Tvářenku používám pouze jako tvářenku i když funguje také jako oční stín. Je to nádherný růžový odstín, který obličej oživí a dodá mu ten správný šmrnc. Výdrž je celodenní a pokud se vám podaří nanést tvářenku tam, kam jste nechtěli, sundáte ji jedině odličovačem.

Rozjasňovač/ oční stín - používám oběma způsoby, častěji ale jako oční stín. Je to náderná šampaňská třpytivá barva vhodná jak do koutku oka tak na celé víčko. Oční stín krásně rozjasní vaše oči nebo obličej.
 
 
 
Brow/Crease – na obočí to je pro mě trochu tmavý odstín, používám ho pouze na víčka. Barva je hezky hnědá a bez třpytek (asi kvůli obočí) a hodí se na každodenní líčení.

Lid/liner – na oční stín je tato barva pro mě vhodná jedině na večerní líčení, protože je docela tmavá. Je to krásná tmavě hnědá se zlatýma třpytkama. Ráda stín používám jako oční linku. Pro blondýnky je ideální.
 

 


Všechny stíny mají velmi dobrou výdrž. Pokud použiju všechny barvy, obličej hezky prokoukne, takže doporučuju po náročné noci, kdy ráno chcete vypadat odpočatě. Paletku jsem koupila za 499kč a nelituji ani jedné koruny, za tuto cenu určitě stojí. Ostatně kolikrát se podaří koupit paletu čtyř odstínů a být spokojená se všemi a všechny je používat?

1 komentář:

  1. Moc se mi líbí jak je multifunkční! A především tvářenka s rozjasňovačem jsou krásný:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.