čtvrtek 9. dubna 2015

Emulze EFFFI gold

Emulze je další věcí, kterou jsem našla v Gold Boxu 2014. Přestože to byla poslední krabička krásy, kterou jsem si objednala, stále ve své sbírce narážím na věci ze starých LB a Goldboxu. Snad vše v nejbližší době spotřebuju. Už nic nevyměním, protože LB skončil, což mi trochu zvedlo náladu. No jo, ta škodolibost.
 
Emulze obsahuje:
  • uměle vytvořený jed hcřestýšovce, který má vyhlazovat vrásky
  • kyselinu hyaluronovou, která taktéž bojuje s vráskami
  • avokádový olej, který hydratuje
  • jojobový olej, který zklidňuje

 
 
Vypadá to slibně, že ano?
 
Nejdřív jsem emulzi chtěla vyměnit ve směnárně LB, protože mi nebyla sympatická kvůli jedu. Pak jsem se rozhodla ji vyzkoušet, abych si mohla vytvořit svůj názor na hadí jed. Zpočátku jsem postupovala obezřetně a emulzi si dávala jenom na hřbety rukou, kde jak víme, je stárnutí stejně patrné jako na obličeji a krku. Světe div se! Ruce jsem měla brzo o poznání hezčí, hladší a pokožku vypnutou. A navíc žádné známky uštknutí :-)
 
Začala jsem emulzi používat na obličej a krk a výsledky byly opět velmi dobré a viditelné. Byla jsem nadšená a říkala si, že jsem konečně kápla na to pravé. Jenže po čase se projevily i záporné stránky emulze:
  • Začala jsem mít podstatně mastnější pleť. Mít celý den pocit mastnoty na obličeji opravdu není nic pro mně. Vyřešila jsem to tak, že jsem emulzi začala nanášet jen na suchá místa (mám smíšenou pleť) a bylo to zase ok. Navíc jsem zjistila, že opravdu stačí jedna vrstva. Rychle se vsákne a člověk může nabýt dojmu, že to chce přidat, ale věřte mi, že nechce.
  • Moje pleť velmi zcitlivěla. Rudé fleky a pálení jsem měla téměř po všech mých běžných přípravcích jako jsou odličovače, peelingy a pleťové vody. Nejdřív jsem nechápala a nemohla tomu přijít na kloub. Pak jsem ale na týden emulzi vysadila a najednou byla všechno v pořádku a mohla jsem používat svoje obvyklé přípravky.
Ještě krátce k obalu. Je to nádobka z plastu s pumpičkou a víčkem. Doporučuju víčko používat, jinak emulze v pumpičce zaschne a vy pokaždé vymáčknete malý špuntík.
Konzistence je klasický bílý krém.

Složení posuďte sami. Foceno nadvakrát.


 
 
Závěr: emulzi velmi nedoporučuju lidem s mastnou a citlivou pletí. Pokud toužíte po vyhlazení vrásek stůj co stůj, pak to stojí za vyzkoušení. Pokud máte  zájem, ráda zbytek emulze pošlu dál. Jen nedokážu odhadnout, kolik jí ještě zbývá.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše krásné komentáře.