úterý 28. dubna 2015

Dubnové nákupy

Ahojky, blíží se nám konec dalšího měsíce (kam ten čas letí???) a s ním i přehled mých nákupů.
 
V Tetě byla sleva na Rimmel, takže jsem si musela koupit to, co jsem už pár měsíců plánovala a sice
Apocalips.
Na obrázku vypadá odstín celkem přirozeně, ve skutečnosti umí pěkně zazářit :-)




Make-up Rimmel Lasting finish 25 Nude v nejsvětlejším odstínu 010. Jsem zvyklá kupovat si vždy nejsvětlejší odstín, protože v českých drogeriích bývá i nejsvětlejší tmavý nebo oranžový. U tohoto makeupu to neplatí! Byla jsem šokovaná, když jsem si doma makeup vyzkoušela a zjistila, že je o fous světlejší než potřebuju. Kdyby byl tmavý, budu naštvaná, ale tohle mě moc potěšilo, protože do Česka KONEČNĚ dorazil opravdu světlý makeup.



 
Taky jsem si pořídila konturky na rty od Essence v odstínech 06 Satin mauve a 12 Wish me a rose. Obvykle nevím, kterou konturku vybrat, tak nevyberu nic. Při ceně 29kč za kus jsem to ale neřešila a vybrala si to, co mi padlo do oka. Ta světlejší, což je číslo 12 se skvěle hodí k mojí rtěnce Missha.

 
 
A pak tu máme na můj vkus velký nákup na krasa.cz. Nejdřív jsem doplnila moji sbírku značky Saloos. Mimochodem na kráse jsou ceny Saloosu až o 20kč nižší než v DM.
 
Saloos Arganový olej - všude o něm čtu a slyším samou chválu, takže jsem se rozhodla ho vyzkoušet. Zatím jsem olej použila 2x na masáž obličeje a nemůžu mu nic vytknout.
 
Mandlový olej  lisovaný za studena je prý skvělý proti vráskám, zvláště smíchá-li se s medem. Dám vědět, jak to funguje.
 
Hydrofilní odličovací olej Granátové jablko - po odličovacích olejích Saloos se mi stýskalo. Mám s nimi dobrou zkušenost.
 

Od značky Dermacol jsem si vybrala samoopalovací tělové mléko. V létě ho budu potřebovat. Špatně se totiž opaluju a navíc mě vysedávání na slunci moc nebaví. Pokud chci chodit v létě bez silonek, je samoopalovák skvělé řešení.
Expresní odlakovač na nehty jsem si koupila, protože si ho blogerky chválí.

 


Nezbytnosti do koupele, tentokrát firmy Kneipp.
Perly do koupele Antistress jsou oranžové kuličky, prosvítají v dolní části obalu.
Perlivá tableta do koupele s vůní meduňky.
Na obojí se moc těším. Voní krásně i přes obaly.


A nakonec nesmím zapomenout na skvělou taštičku Clinique, které jsem věnovala už jeden nedočkavý článek. Pro zopakování je zde:
 

 
Z těch zajímavých věcí tu je
  • paletka očních stínů a tvářenky
  • řasenka
  • rtěnka
  • pleťové mýdlo
  • hydratační krém
Přeju vám krásné slunečné dny a nezapomeňte na mou první giveaway :-)
 

10 komentářů:

  1. Juu to ten apocalipsv vypadá krásně, pěkná růžová je vždy potřeba :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Pro ten make-up si budu muset zaběhnout, už dlouho sháním odstín, který by odpovídal mojí pleti... :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  3. ja by som iba doplnila, ze ten saloos nie je arganovy olej - v zmysle cisty arganovy olej. je to zmes sipkoveho a este neviem akeho oleja a toho arganoveho tam trocha bude, ale nie moc :) inak saloos ma v ponuke i cisty arganovy, bude mat zeleny obal ako ten mandlovy..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, ale za ty peníze tam ani moc arganu být nemůže :-) Jestli se osvědčí tohle, koupím i čistý arganový.

      Vymazat
  4. Pěkné :) Chtěla bych se umět také tak krotit a koupit si jen pár drobností :) Na rtěnku se chystám taky už dlouho, ale stále jsem si ji nekoupila. A Saloos mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Make-up od Rimmelu mám doma také, ale ten druhý ve skleněné tubě a neskutečně moc mi vyhovuje :). V drogerii jsem už také koukala po samoopalováku a už jsem držela v ruce ten od Dermacolu, ale pak jsem si řekla, že ještě chvilku počkám. :)
    Mimochodem budu moc ráda, když se mrkneš na můj blog a pokud tě zaujme, tak se můžeš případně stát čtenářkou. Po dosažení čísla 110 pravidelných čtenářů chystám velkou giveaway, tak ať ti neuteče :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  6. Na apocalips jsem taky koukala v tetě za pár korun ale nakonec jsem odolala protože lesky příliš nepoužívám. Jinak olejíčky od Saloosu jsou moc fajnové..

    OdpovědětVymazat
  7. super nákup, všetko by som to brala! :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.