pondělí 13. dubna 2015

Cestovní štětce Japonesque

Sada čtyř cestovních štětců v pouzdře, kterou jsem koupila před pár lety. Balení je opravdu malé, pouzdro měří pouhých 8cm. Původně jsem chtěla vyzkoušet štětec této značky v plné velikosti, ale vzhledem k vyšší ceně jsem se rozhodla pro více štětců za méně peněz.


V balení jsou čtyři štětce na oči a obočí. Všechny mají průhlednou rukojeť. Jedna část pouzdra slouží jako stojan na štětce.


 
Tyto dva štětce používám na stínování oka. Jsou skvělé, dobře se s nimi pracuje, snadno nabírají oční stíny a mají ideální velikost pro moje víčka. Super nejen na cesty.




Štětec s bílým zakončením používám na obočí a je to nejlepší štětec na obočí jaký mám. Je tak akorát měkký, aby dobře kreslil, ale ne tvrdý, aby se s ním těžko pracovalo.
 
Zato štětec s černým zakončením je úplný propadák. Je tak tvrdý, že se s ním nedá pracovat. Zkoušela jsem ho použít na linku a docela to bolelo i při velmi malém tlaku. Na obočí to s ním taky nejde, protože téměř nenabere barvu a pak vás jenom škrábe po obočí. Vzhledem k super kvalitám ostatních štětců nechápu, kde se u tohoto stala chyba.

 
 
Celkově štětce této značky doporučuju. Pokud možno je kupujte naživo a nejdřív si je osahejte, abyste věděli, zda se nejedná o černého Petra v podobě tvrdých štětin. Škoda, že značka Japonesque není na našem trhu běžně dostupná. Na druhou stranu - která dobrá značka je dostupná?
 

3 komentáře:

  1. Tuhle značku vůbec neznám, dá se na ni někde na netu podívat? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem na www.profimed.cz ale koukám, že už je bohužel stáhli z internetové nabídky. Možná je stále mají naživo v prodejnách.

      Vymazat
  2. Tak to je super vychytávka :) nikdy jsem takovou cestovní sadu štětců nezaregistrovala. Vždycky šlo pouze o vysunovací štětec na pudr a tím to končilo.
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.