pátek 24. dubna 2015

Catrice Instant eye brightener

Dnes mám pro vás recenzi na rozjasňovač Catrice, který jsem si koupila před pár měsíci ve Vídni. Měla jsem k němu docela rozporuplný vztah spíše v negativním slova smyslu. Nakonec se z nás ale staly kamarádky a já vám napíšu proč.




 
Rozjasňovač obsahuje kyselinu hyaluronovou známou především hydratačními účinky a také částečky odrážející světlo. Problém je v tom, že se výrobek prezentuje jako korektor tmavých i světlých kruhů pod očima. Pokud si ho koupíte za tímto účelem, budete zklamané. Vůbec totiž nemá krycí schopnost, zato je velmi rozjasňující, takže byste tmavé kruhy jedině pěkně zvýraznily.
 
Postupně jsem si našla k rozjasňovači cestu. Používám ho prostě jako rozjasňovač, ne jako korektor. Nanáším ho tedy na tváře a efekt je krásný. Na fotce mám na ruce dvě štědré vrstvy, aby bylo něco vidět. Pokud ale nanesete jen jednu decentní vrstvu, dočkáte se krásného přirozeného efektu prozářené pleti.
 
Rozjasňovač má velmi dobrou výdrž. Dvě vrstvy jsem z ruky smývala celé odpoledne :-)
 
 
Další plus je, že po nanesení má rozjasňovač okamžitý chladící efekt, který sice rychle zmizí, ale nošení je i nadále příjemné. Je to určitě i díky hyaluronu, protože tahle věc vás ani v nejmenším nevysuší.
 
Balení je klasické pro lesky na rty. Černé víčko je pogumované. Uvnitř je aplikátor, ale já nanáším pomocí prstů.
 
 
 
A čím rozjasňujete vy vaši tvář? Dobrou náladou a dlouhým spánkem? :-)
 

4 komentáře:

  1. Já nepoužívám rozjasňovače, ale moc se mi líbí.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Já použiju to co mám po ruce.. :D stíny, jednou to byl i lesk.. :D Ale miluji rozjasňovačed od The Balm. Preferuji spíš práškové :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/kokosova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám jeden tekutý korektor na kruhy pod očima a taky jsem to s ním vzdala a používám jej jako rozjasňovač, jen není od Catrice :D Ten leskový aplikátor je super! :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. vyzerá to dobre, naposledy, keď som hladala korektor na oči, tak som to v DM teda nezahliadla
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.