čtvrtek 1. prosince 2016

Spotřebováno v listopadu

Krásný adventní den,

v listopadu jsem zvládla spotřebovat pár věcí. Skoro všechny mi dobře sloužily a myslím, že si je musím znovu koupit.




Weleda citrusový osvěžující sprchový krém - všimněte si, že je jedná o krém a ne gel, protože tohle je krémová sprchová hebkost. Obvykle nejsem ochotná dát  za sprcháč více než 30kč. Ted jsem se ale plácla přes kapsu a utratila skoro 200kč. Rozhodně to stálo za to.

Clarins krém na ruce a nehty - další skvělý objev tohoto roku. Nelepí, nezanechává mastné ruce a skvěle hydratuje.

MAC brush cleanser (čistič štětců) - balení vydrželo hodně dlouho a celou tu dobu jsem byla spokojená.


Bourjois CC krém - není běžné spotřebovat celý makeup a mně se to povedlo. S tímto CC jsem byla zcela spokojená. Krásné krytí, přirozený look, žádná oxidace nebo vysoušení během dne.

Dermacol micelární voda Detox&defence - asi tak čtvrté spotřebované balení, což o ledačem vypovídá. Micku mám ráda hlavně na oči.

Rival de Loop hydro polštářky pod oči - polštářky krásně chladily a použití bylo příjemné, ale nevím, zda mě přesvědčily k opětovné koupi.


Malu Wilz lesk na rty byl docela príma. Málo totiž lepil a vypadal hezky :-)

Lip smacker balzám na rty s příchutí Coca-cola cherry. Tohle prostě chcete. Mít hydratované rty a po olíznutí si užít sladkost třešňové coly.


Weleda mandlový pleťový krém mi dal pleť dohromady, když přišla zima a hormony a mě se na celém obličeji udělala svědivá krupička a nic nepomáhalo. Budu kupovat nejen plnou velikost, ale také další věci ze stejné řady.

LˇOccitane krém na nohy s karité. Byl úžasný, používala jsem i na ruce a náležitě si ho užívala.

Znáte některý z mých spotřebovaných produktů?

14 komentářů:

  1. CC krém od Bourjois bych chtěla jednou vyzkoušet, četla jsem na něj samou chválu. Stejně tak jako MAC čistič štětců :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mandlový krém mám taky a je opravdu skvělý. Budu ho kupovat stále dokola, stejně jako většinu produktů z této řady :) A sprchové krémy od Weledy, to je prostě pohádka. Nedávno jsem si koupila levnější variantu od Alverde, ale to se vůbec nedá srovnávat. Myslím, že i přes tu vyšší cenu se koupě Weledy vyplatí :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  3. Musím sa priznať, že mám Weleda značku naozaj veľmi rada, a tak ma tvoj výber neprekvapuje. Úprimne ma ale zarazilo, že si práve v spotrebovaní spotrebovala moje najobľúbenejšie produkty, a to Weleda sprchový krém s vôňou citrusov a mandľový pleťový krém s veľmi jemnou vôňou ktorý je určený pre citlivú pokožku.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. ten pletovy krem od weledy by som mala asi vyskušať na suchu tvar lebo mam pocit že krem ktorý používam nestačí kedže sa mi tvoria suché miesta

    OdpovědětVymazat
  5. tentokrát neznám vůbec nic. Co mě zaujalo nejvíc je balzám, ještě jsem ho nikde neviděla:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Ten Clarins krém na ruce už chci dlouho vyzkoušet, tak snad se k tomu konečně dostanu :))

    OdpovědětVymazat
  7. Žádný z těchto produktů jsem nezkoušela ale lip smacker zní skvěle podle tvého názoru :-)
    Ráda bych zkusila něco od Weledy, tak třeba se k ní někdy dostanu.

    OdpovědětVymazat
  8. Ešte som nemala možnosť použiť žiadnu z týchto vychytávok, ale miesto chladivých vankúšikov sa mi osvedčila chladivá maska od Manufaktury :)

    OdpovědětVymazat
  9. zaujímalo by ma odkiaľ sú tie "polštářky" :) chcela by som niečo také vyskúšať :) naopak krémiky od Loccitane mi prídu,že na mňa vôbec nefungujú a nie som z nich tak unesená ako všetci :(

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  10. Super, díky za recenze. :) Čistič štětců od Macu bude mým přáním k narozeninám. Bourjois CC krém neznám, ale určitě se po něm poohlédnu. ♥ Doufám, že si užíváš vánoční atmosféru.

    OdpovědětVymazat
  11. pekne sa ti podarilo minut :)
    Pozyvam na luxusnu vianocnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol. Tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  12. Ten coca-colový balzám ááá! To chci :D

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  13. Na ten CC krém od Bourjois jsem už taky koukala, ale stále nevím, zda koupit nebo ne. Snažím se teď razit spotřebovávací strategii - nekupovat, ale spotřebovávat šílené zásoby :D
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  14. Od Macu ten čistič chci taky vyzkoušet. Máš od Macu ještě něco? Já jsem si teď nedávno kupovala ty jejich cool rtěnky.. a.. za ty prachy nic moc.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.