úterý 29. listopadu 2016

Báze Hangover od Too faced

Krásný den,

k zázraku jménem Hangover jsem se dostala v Sephoře, když jsem si koupila celou sadu miniatur od Too Faced. Rovnou můžu prozradit, že báze pod makeup s výmluvným jménem je skvělá.




Hangover umí prodloužit výdrž makeupu a udělat ho hezčím, zářivějším. To ale najdete téměř u všech bází. Čím je Hangover jedinečný je jeho konzistence, která mi nejvíc ze všeho připomíná odličovací mléko. Žádné kluzké silikony ani hutnost. Vlastně jsem si při prvním použití říkala, jestli něco tak vodovitého vůbec bude fungovat. Funguje. Další jedinečná vlastnost je pro mě v hydrataci. Abych to upřesnila, s touto bází mě žádný makeup ani rozmary počasí nevysuší. Zkrátka sbohem pocity pnutí a těšení se na noční krém.

Hangover voní po kokosu. Zkusila jsem ho pod tekutý i sypký makeup a v obou případech jsem byla nadšená. Poprvé v životě používám bázi každý den.



Složení: Aqua/Water/EAU, Lactobacillus/Salix Alba Bark Ferment Filtrate, Propanediol Dicaprylate, Propanediol, Ceteareth-6 Olivate, Olive Glycerides, Lactobacillus Ferment, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Microcrystalline Cellulose, Hydrogenated Olive Oil, Polyacrylate Crosspolymer-6, Cellulose Gum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pectin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xanthan Gum, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice, Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid, Pentylene Glycol, Glycerin, Lecithin, Magnesium Aluminum Silicate, Parfum/Fragrance, Lauric Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid. (zdroj www. sephora.cz)

Za tubu velikosti 40ml zaplatíte 890kč. Není to málo, ale je to jeden z výrobků, který stojí za investici.

PS. Koupeno za vlastní peníze.

Používáte báze pod makeup?

7 komentářů:

  1. Já mám doma jednu bázi a to od I love makeup a báze je taková hodně zvlášní, silikonová, ale makeup na ní drží skvěle a báze prodlouží výdrž makeupu. Ale dost smrdí

    OdpovědětVymazat
  2. Tak toto vyzerá veľmi zaujímavo. Páči sa mi ten ružový design no najmä konzistencia na fotke vyzerá úžasné

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám a zrovna mi báze došla.. Jestli je tak skvělá a navíc k tomu všemu umí hydratovat, tak to si ji musím pořídit a vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja nepouzivam bazu pod make up :) a myslim, ze zatial nepotrebujem ale ak budem potrebovat nieco extra hydratacne tak toto vyzera ako moznost len neviem ci by mi vona sadla
    galantosfun giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Taký podklad pod make up by som asi potrebovala kedže mne všetky robia šupinky a tak som ich prestala celkovo používať. To zloženie proste neni očom:)

    OdpovědětVymazat
  6. Aa přesně v tuhle recenzi jsem doufala! Používám báze od dermacol nebo w7 a na tuhle se rozhodně taky chystám :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  7. jéé voní po kokosu, to musí být super :) báze by se mi hodila:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.