pondělí 3. října 2016

Spotřebováno v září

Krásný den moje milé čtenářky.
Podzim přišel v plné kráse. Stále si můžeme přes den dopřávat letních teplot a to je skvělá kombinace s padajícím listím, sběrem kaštanů a chladnými rány. Také se stejně jako každý rok divím, že se večer tak brzo stmívá. Jsem zase melancholická.


Dnešní článek ale nebude o podzimu, nýbrž o spotřebovaných produktech. Na obrázku výše je máme všechny pohromadě.


Ziaja goat´s milk, odličovací mléko a toner - výborná věc na odličování. Nedráždí, nevysušuje a balení vydrží hodně dlouho. Stejně mě ale víc baví micelárky :-)

Grešík, Bylinná relaxační koupel - produkt vypadal jako obří sáček čaje a voda ve vaně jako čaj. Koupel se mi moc líbila, opravdu příjemná relaxační vůně.

Facelle intim gel - jiný intim gel už nekupuju. Je za výbornou cenu a hodně mi hovuje. Koupíte pouze v drogeriích Rossmann.


L´Oreal Elseve Fibralogy maska vytvářející hustotu - na masce se mi nejvíc líbila růžová barva a sladká holčičí vůně. Vlasy uhladila a dodala jim lesk, ale hustota bohužel pokulhávala.

S. Fresh Pure&Cool deodorant - přírodní deodorant, který nabíráte z krabičky prsty a mažete si ho do podpaží. Právě kvůli aplikaci jsem ho příliš často nepoužívala, jinou výtku k němu nemám.


Atok hyaluronový fluid - docela zklamání, těšila jsem se, až fluid vypotřebuju. Tentýž výrobek od Nobilis Tilia nebo Esteé Lauder je mnohem lepší.

Clarins HydraQuench Cream pro normální a suchou pleť - skvělý hydratační krém. Rychle se vsákne, nelepí a dá pleti napít.


Tekuté oční linky Terra Naturi a Lavera - oboje jsem měla moc ráda. Dobře se s nimi pracovalo, měly dlouhou výdrž a nemazaly se.



Yves Saint Laurent Manifesto - moje životní láska. Nejlepší parfém, jaký jsem kdy měla. Voní sladce a žensky. Tohle je třetí spotřebované balení a už píšu Ježíškovi o další.


Clarins Moisture-rich body lotion - pokud si říkáte, zda je dražší tělové mléko lepší než levnější, tak v tomto případě říkám ANO. Tahle věcička byla úžasná, rychle se vsákla, dlouho hydratovala a rozhodně stojí  za to.

Obávám se, že se pomalu spotřebovává i můj fotoaparát. Fotky jsou stále méně ostré a já se děsím dne, kdy odejde do věčných lovišť :-(
 
Znáte některý z mých produktů? Doporučíte nějaké další koupelové přípravky?

11 komentářů:

  1. Zkušenost nemám s ničím, ale na ten gel Facelle se v Rossmannu podívám, já nejčastěji používám gely od Avonu nebo Chilly, ale ráda vyzkouším i tento:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je tento nejlepší. Chilly mi vůbec nevyhovovalo, trochu to pálilo :-)

      Vymazat
  2. Značku Ziaju veľmi obľubujem , hlavne produkty s kozím mliekom sú super,

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  3. Z tohoto dílu spotřebováno nemám zkušenost s žádným výrobkem. :) Příště, až budu v Rossmanu, sáhnu po tom intimním gelu!

    OdpovědětVymazat
  4. Jak budu mít příležitost, Manifesto očichám :). Mrknu se v Rossmannu i po intimní gelu. Relaxační koupel v čajovém pytlíku jsem dávala mamce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že si to mamka užila stejně jako já :)

      Vymazat
  5. Jéé ten intim gel jsem v září taky dopotřebovala :-) akorát ten zelený, takže je jasné, že si půjdu pro tenhle růžový. Jinak spotřeba parfému mě vždycky spíš deptá, ale ještěže jsou ti ježíškové. Jsem si říkala taky, jestli hyaluron od Atoku bude bomba - škoda.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak z těhle věcí jsem zatím nevyzkoušela nic, musím se nad sebou zamyslet..:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.