čtvrtek 2. června 2016

Řasenka Lavera pro objem řas

Od této řasenky jsem měla docela velké očekávání založené na předchozí zkušenosti. Před lety mně totiž začaly vadit snad všechny řasenky. Pořád štípaly v očích a já se zbavovala jednoho kousku za druhým. Mým zachráncem se tehdy stala řasenka značky Lavera. Nyní jsem si ji koupila zase. S řasenkou přišlo velké rozčarování.




Nedokážu říct, co se přesně změnilo. Zda se zmenšil obal nebo zvětšil kartáček. Nebo obojí. Nicméně výsledek je ten, že když chcete řasenkou zasunout zpátky a zavřít ji, z kartáčku setřete několik ml produktu, které pak už nikdy nemůžete použít. Velké plýtvání a naštvání zákazníka. Jsem ráda, že se podařilo nafotit, kolik řasenky přichází vniveč při každém použití. Tímto způsobem bude za chvíli po ní :-(



Jinak jsem s řasenkou spokojená, protože:
  • je přírodní a veganská
  • vyrábí se také v hnědé barvě
  • nedráždí oči
  • neopadává
  • občas se trochu rozmaže, ale stále je to méně než např řasenky Rimmel
  • dobře se odličuje

S touto řasenkou docílíte efektu přirozených řas, což nedávám mezi kladné ani záporné vlastnosti. Někdy mi to tak vyhovuje a někdy ne, záleží, jak se hodlám nalíčit.

Na fotce mám na horních řasách tři vrstvy a jednu na spodních:



Znáte tuto řasenku? Stalo se vám, že se oblíbený výrobek začal vyrábět jinak a pak už byl k ničemu?

21 komentářů:

  1. Týjo, to je teda škoda, produktu takhle mizí fakt hodně :/
    Spíš než s kosmetikou se mi to stává s jídlem, že se těším, že si to po dlouhé době koupím a pak to chutná úplně jinak, hnusnějc :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S jídlem se to bohužel stává taky. Naposled se sojovým sukem a tyčinkou Milena :-(

      Vymazat
  2. Mám teda radši více výrazné řasy :) O značce jsem slyšela jen jednou, když se o ní kamarádka zmiňovala, ale nijak neláká :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laveru si občas kupuju, ale asi jim jde líp pečující než dekorativní kosmetika :-)

      Vymazat
  3. Riasenka sa mi pozdáva Bio som ešte nemala ale škoda toho čo ostáva vonku z nej. Ja si pamatam že kedysi som mala moju prvu z Avonu možno v 14 rokoch a tá robila presne toto isté ale od vtedy veda postúpila a aj toto mohla Lavera aspoň domyslieť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lavera to spíš odmyslela :-( protože před lety byla řasenka v pohodě. Ted jich mají mnohem víc druhů a já je ani nechci zkoušet

      Vymazat
  4. Zaujímavá maskara. Ja som sa takou ešte nestretla ale toho čo ostane von je škoda no. A podľa fotky neviem no, zdá sa mi že dosť lepí riasy ale to usudzujem len podľa fotky. Pekný blog :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přírodní řasy skutečně dělá, pro lepší efekt bych je ještě pročesala kartáčkem. Ne vždy je nálada na výrazné líčení, a možná, že až se trochu vypotřebuje, nebude ani slepovat řasy. Není to moc, ale trochu určitě. Jinak pro lidi s citlivýma očima určitě super. Až na to, že je produkt hned pryč. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Přírodní řasy skutečně dělá, pro lepší efekt bych je ještě pročesala kartáčkem. Ne vždy je nálada na výrazné líčení, a možná, že až se trochu vypotřebuje, nebude ani slepovat řasy. Není to moc, ale trochu určitě. Jinak pro lidi s citlivýma očima určitě super. Až na to, že je produkt hned pryč. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohla jsem to ještě trochu vylepšit a máš pravdu, že až trochu vyschne bude lepší. Jen aby to stihla :-)

      Vymazat
  7. Hmm... skoda za takove plytvani👎 jinak znacku poznam jen z doslechu...

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  8. Značku znám, nemám od ní ještě nic :)ale řasenka mě moc nezaujala. Kartáček se mi zdá zvláštní, že jsou štětinky daleko od sebe. Dělá přirozené řasy, ale naopak já raději trošku výraznější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím kartáčkem máš pravdu. Určitě by nebylo od věci, kdyby měl hustší štětinky

      Vymazat
  9. Lavera znám, ale popravdě mě zatím nechytla natolik, abych od značky něco vyzkoušela. řasenka dělá pěkný effekt, jen škoda že se s ní tak plýtvá, protože nejlevnější také není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levná teda nebyla, i když v oblasti přírodní kosmetiky celkem ano. Příště u Lavery zůstanu u pečující kosmetiky

      Vymazat
  10. Značku Lavera sice znám, ale nikdy jsem od ní nic neměla a upřímně, efekt přirozených řas nepotřebuji. :) Mám řasy velmi krátké a rostou mi rovně, tudíž by mi tahle řasenka moc nepomohla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řasy taky nejsou nic moc. Ale někdy se přirozený efekt hodí. Zvlášt když chci hlavně ukázat, že vůbec nějaké řasy mám :-)

      Vymazat
  11. Taky jsem před pár lety měla období, kdy mi vadila každá řasenka. Celý život jsem měla řasy jak mrkací panenka a po tom, co se mi v tomhle období na víčkách udělal ekzém, mi jich půlka vypadala. Možná i víc :( Pracně jsem to dávala do kupy, ale řasy asi už nikdy nebudu mít takové. Ale tak jsou horší věci no :) Jinak já si nemůžu vynachválit řasenku Dizao, je sice dražší, ale zatím nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela (včetně těch chemických) :)

    OdpovědětVymazat
  12. Riasenky príliš nepoužívam, neviem si zvyknúť na to, že si nemám pretierať oči a tak by som vyzerala ako panda :) Sem-tam však použijem tú od Yves Rocher, tá mi celkom sedí (aj kartáčik aj zloženie). Nepoznám túto značku, ale páči sa mi, že je prírodná. Vážne by ma hnevalo to plytvanie produktom, ako si ukázala na obrázku :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem na řasenky hodně vybíravá a několik let používám pořád tu samou a kdykoliv zkusím něco nového jsem akorát zklamaná.

    O značce Lavera jsem ještě neslyšela, ale když vidím kolik produktu přijde vniveč blbým balením tak bych jim to šla hodit na hlavu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.