čtvrtek 9. června 2016

Na výrobci záleží

Ahoj holky,
dnešní recenze nebude úplně pochvalná. S hyaluronem už nějakou dobu experimentuji, vyzkoušela jsem několik produktů od různých výrobců a ten dnešní je bohužel nejslabší. Jmenuje se Hyaluronový fluid Original ATOK. Zřejmě jsem jediná, kdo si ho znovu nekoupí, protože jsem na něj na internetu nenašla jedinou špatnou reakci.


Fluid je určený pro všechny typy pleti a slibuje tyto účinky: hydratace, stimulace buněčné obnovy, zvláčnění, rozjasnění. Právě slibované účinky jsou důvodem mojí nespokojenosti. Produkt velmi dobře hydratuje. Tečka. Nic dalšího mé pleti nedělá. 

Pro srovnání si můžete přečíst recenzi, kterou jsem napsala na sérum (tedy na téměř stejný výrobek) značky Nobilis Tilia. Pokud se vám nechce číst, mělo na mé pleti víc než jeden účinek. Konkrétně:
  • když se ráno probudím, mám rozjasněnou pleť
  • a taky hebkou pleť
  • netvoří se žádný druh pupínků
  • vrásky jsou méně viditelné
Fluid je ve skleněné lahvičce s kapátkem

Konzistence ATOKu je oproti jiným hyaluronovým výrobkům tekutější a méně lepivá. Vůně je příjemně levandulová. Fluid nanáším večer místo krému právě kvůli skvělé hydrataci. V případě potřeby ho používám na všechna suchá místa na těle. Uklidňující účinek nastoupí rychle, protože se fluid dobře vsákne a tím uleví od svědění.


Závěrem: Pokud mám investovat 250kč, vyberu si sérum, které nejen hydratuje, ale umí i další věci.

Cena v akci za 30ml je 254kč.

Znáte tento nebo jiný výrobek s hyaluronem nebo vás kyselina hyaluronová neoslovila?

7 komentářů:

  1. Tak to je fakt, že keď si človek kupuje sérum očakáva od neho viac ako od krému. Na extra hydratáciu používam gél od Clinique Turnaround ale tam za 200 ml zaplatím 24 eur, čo pri tomto Atok sa evidentne neoplatí vzhľadom k cene.

    OdpovědětVymazat
  2. V tom stebou souhlasím, na to že toho umí tak málo je produkt docela drahý.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem se zatím o takovýto typ produktů nezajímala ale ráda si o tom přečtu na blozích. Mimochodem na té stránce Nobilis Tilia mě zaujalo několik produktů takže se na stránku určitě budu vracet a třeba si něco vyberu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som zatiaľ neskúšala žiadny prípravok s kys. hyaluronovou, ale nejaké sérum by som si v blízkej dobe chcela kúpiť, no zrejme zainvestujem do niečoho drahšieho, lebo sa mi zdá, že takmer všetko "lacnejšie" nemá na moju pleti skoro žiadny efekt; aj keď viem, že nie všetko drahé je dobré a naopak...

    OdpovědětVymazat
  5. tak o tejto znacke som este ani nepocula ja teraz momentalne ficim na vyrobkoch s obsahom kys. glycolovej ale kedze ide leto tak sa miernim len vecer a pre mna je to zazrak
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec značku ani produkt neznám Ani. A jediný výrobek s hyaluronem jsem měla od Dermacolu a to micelární vodu, která byla určena jak na oči, tak na pleť. Na pleti byla fajn, nevysušovala ale když jsem ji použila na oči, tak jsem z ní brečela, takže tak :)

    OdpovědětVymazat
  7. Také tuto značku neznám. :-( Ale nic moc, na to, že to sérum stojí přes dvě stovky. Nevím, jak tebe, ale mně vždy zklame, když si koupím něco, co nefunguje. Ne ve smyslu, že bych utratila peníze, to oželím rychle, ale spíše ten pocit, že si na tom daná firma nedala záležet... :D Moc to neumím popsat. Jinak děkuji za předchozí lichotku. Také tvůj blog moc ráda čtu. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.