pondělí 30. května 2016

Spotřebováno za květen

Ahoj krásky,

s koncem měsíce tady máme naši pravidelnou rubriku o spotřebovaných produktech.

Prázdné obaly pohromadě:
 


 A teď trochu podrobněji:


Dermacol Express odlakovač je nejlepší svého druhu, už mám koupený nový.

Batiste original v cestovním balení se mnou cestoval přes půl republiky a nikdy nezklamal.Vyzkoušela jsem více druhů Batistů a musím říct, že originál a XXL volume jsou nejlepší.



Maybelline Babylips intense care - patřím mezi příznivce Babylips, toto byla druhá příchuť, kterou jsem zkusila a mohu jen doporučit.
 
Astor big &beautiful false lash look - moje oblíbená řasenka, toto bylo třetí balení. Řasenka hezky prodlouží a zvýrazní řasy, přes den neopadává a večer se dobře odličuje.


Saloos levandulový hydrofilní odličovací olej - stará známá klasika snad všech blogerek. Tyto oleje mám moc ráda. Sice mi nevyhovují na oči, ale na obličej si je vždycky ráda koupím.

Avene voděodolný krém proti slunci SPF50 - skvělý krém na obličej a tělo. Bohužel se přes zimu zkazil.



Radox shower cream milk&vitamin - jeden z mých oblíbených sprcháčů, který kupuju stále dokola.

Palmolive sprchový gel meruňka a jahoda - další z mých oblíbených sladkých produktů.



Lush silky underwear - pokud jste nikdy nezkoušely tělový pudr, pak je na čase to změnit. Hedvábné spodní prádlo je totiž výborná věc na místa, kde se nejvíce potíte. Pokud se zvládnete zapudrovat ještě než se začnete potit, tedy na suchou kůži, pot se ven jen tak nedostane. To vše s vůní jasmínu.

Reniu kokosový cukrový peeling - k tomuto peelingu jsem měla rozporuplný vztah, účinky nebyly nijak zázračné, ale voněl tak úžasně, že jsem si kalíšek nechala jako aroma-kalíšek :-)

Mimo kosmetiku jsem spotřebovala zhruba pět litrů kávy, pět litrů čaje, kilo čokolády a jiných nezdravých věcí, množství vína raději nezveřejňuju. Taky jsem snědla asi deset kousků ovoce, hodně pečiva a másla a tohle se už opravdu musí změnit :-)

Přeju hezký den

44 komentářů:

  1. No tak ovoce já jím hodně a radši nemluvím o spotřebované čokoládě :D.
    Odlakovač od Dermacolu je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když já mám v poslední době ráda ovoce hlavně ve formě zmrzliny :-)

      Vymazat
  2. Z techto produktu mam zkusenost jen s Palmolive. To jsou moje oblibene sprchace.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje taky a jak čtu komentáře, nejsme zdaleka jediné :-)

      Vymazat
  3. Odlakovač od Dermacolu kupuji od doby, co přišel na trh, jiné už nechci:-) A sprchové gely Palmolive jsou fajn, často v koupelně nějaký od téhle značky mám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odlakovač DC používám od té doby, co jsem o něm četla na blozích a jiné už pro mě nemají smysl. Aspon v této cenové kategorii ne

      Vymazat
  4. Ten odlakovač od Dermacolu všichni chválí, ale mně přijde prostě normální, odlakovávám OPI odlakovačem už léta , ale s ohledem na cenu jsem chtěla zkusit právě tenhle, přijde mi sice fajn, ale nic extra :(

    Jinak s tebou souhlasím co se tělových pudrů od Lush týče.. Naprosto je miluju!!! Mám Vanilkový a vánoční růžovou limitku Fairy Dust a pak i jeden na nohy a jsou prostě skvělé :) Přesně jak píšeš, na léto MUST HAVE :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že OPI má lepší odlakovač, ale určitě bude za vyšší cenu. Navíc pro mě je tato značka i hůře dostupná.
      Tak to bych moc ráda zkusila tu vanilku, protože jasmín byl na mě občas moc těžký. Ale i tak je to super věc

      Vymazat
  5. Batiste šampon je super, až na to, že ho vždy vdechnu! :D Vnese texturu do vlasů a vypadají pak o mnoho lépe. :) Také Palmolive gely mě svou vůní vždy nadchnou - a stojí jen pár korun!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suché šampony si dávám se zadrženým dechem a nejlépe na balkoně, protože jinak to taky vdechnu a to není nic příjemného :-)

      Vymazat
    2. A já myslela, že jsem v tom sama! :D :D Tak super. :)

      Vymazat
  6. A kolik jsi stihla přečíst knih? S tím pudrem to funguje jak? Prostě se člověk nepoti a nebo ten pot nasává ten pudr? :)

    OdpovědětVymazat
  7. A kolik jsi stihla přečíst knih? S tím pudrem to funguje jak? Prostě se člověk nepoti a nebo ten pot nasává ten pudr? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se čtením to byla trochu bída, jenom 1,5 knihy :-(( Ta celá, kterou jsem přečetla stála za to, taková ezoterická kniha o nás ženách. Jmenuje se Ženy, které běhaly s vlky. Vřele doporučuju.
      Vzhledem k tomu, že pudr neobsahuje žádný hliník a tak, myslím, že mechanicky ucpe pory, takže pot nemá kudy ven. Ale je to jen můj laický názor.

      Vymazat
    2. Teď se ke mně zase dostaly studie, že ten hliník nevadí...že prsní žlázy nejsou spojeny s těmi potními v podpaží...tak já nevím..jsem z toho jelen :-)
      Příští měsíc bude na čtení určitě produktivnější :-) Já mám teď taky nějak míň čtecí období...asi něco visí ve vzduchu :o)

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. To je, hlavně se mi líbí, že odlakuje rychle a člověk se s tím nemusí moc šmrdlat

      Vymazat
  9. Veľmi pekný článok. Baby Lips INTENSE CARE patrí medzi moje najobľúbenejšie.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  10. Super článok!:) Palmolive šampony mám veľmi rada

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  11. Ten Lush ma zaujal, zaujimala by ma moja vlastna aplikacia :) Co ten batiste? Mam ho v plane, teraz mam moj prvy od alterny a nejak mi nesadol. Neviem ci si ho nedavam vela, ale vlasy mam po nom akoby zlakovane, zlepene, elektrizuju a su este v horsom stave :S su vsetky suche sampony taketo?

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí všechny šampony takové nejsou. Je potřeba vybrat si pro sebe ten pravý. Jak jsem psala, mě nevyhovují ani všechny typy Batiste. Například ten, který jsem ted spotřebovala mi hodně vyhovuje, vlasy nelepí, neelektrizují, naopak jsou krásné a lehké jako po umytí.

      Vymazat
  12. Tělový pudr jsem zatím ještě nezkoušela, nějak tomu nevěřím. :D

    By Corra

    OdpovědětVymazat
  13. Sprchovací gél od Radox mám aktuálne doma, a som s ním veľmi spokojná. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Zvu tě k přečtení mého článku a sepsání souvisejícího komentáře

    OdpovědětVymazat
  15. Zajímavé kousky:) ten suchý šampon používám neustále a je super:) od Lush ještě nic nemám, ale hrozně mě to láká :D: ))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Lush nejvíce doporučuji věci do koupele. Mají skvělé vůně

      Vymazat
  16. tak to závidím, že jen kilo čokolády, to já přímo kila! :D To zkouškové dělá s mým jídelníčkem divy :D Jinak olejíčky saloos přímo miluju, moje oči se s nimi naštěstí snáší dobře, takže je o to mám ještě raději víc, protože mám často vysušenou pokožku kolem očí a tyto olejíčky jsou pro tyto místa hotová úleva! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve zkouškovém jsem taky jedla buď čokoládu nebo nic. Po poslední zkoušce jsem pak většinou onemocněla :-(

      Vymazat
  17. no opalovak uz sa musim zacat mazat bo rpibudnu nove pehy,wau kilo cokolady ja by som bola asi o 5 kil tazsia po niecom takom ale zas s tou kavou som asi narovnako :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no musím přiznat, že jsem přibrala dvě kila :-)

      Vymazat
  18. hehe posledný odstavec pobavil, aj ja si stále hovorím ako zmením...a vždy si dám další rožok, či dalšiu kavu :D ...inak Lush by som chcela vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tie sprcháče vyzerajú fakt lákavo. Mňam, vôňa musela byť úžasná

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  20. Přiznám se, že jsem vůbec neměla páru, že něco jako underwear pudr existuje, ale docela bych to zkusila :)

    Jinak zrovna dnes jsem v ruce držela blok, který byl udělaný taka by si člověk mohl zapisovat, co dneska snědl, kolik toho snědl a podobně. Říkala jsem si, že bych si ho koupila, ale věřím, že bych zaplakala nad tím, že bych viděla jaké jsem prasisko:D Takže mě poslední odstavec vážně pobavil :)

    OdpovědětVymazat
  21. Batiste suchý šampon je super. Mám jen cestovní balení, ale plánuji si pořídit to větší. Ten žlutý babylips jsem měla, ale musím říct, že mi tou vůní moc nesedl...

    Parfums Tips

    OdpovědětVymazat
  22. Od Radoxu mám trochu jiný sprcháč a moc hezky voní. Jinak s ostatním nemám zkušenosti.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.