úterý 2. února 2016

Velké lednové spotřebováno

Ahojky,
Ačkoli jsem své kosmetické chování v lednu nijak nezměnila, zvládla jsem spotřebovat rekordních 20 kousků (včetně vzorků).Pojďme se na ně podívat směrem shora.


A teď jednotlivé výrobky:


Sprchový gel Palmolive z řady aroma sensations so relaxed voněl krásně po směsi levandule, ylang ylang a kardamonu. Příjemná hřejivá vůně, ale zároveň ne příliš těžká, spíše naopak osvěžující. Doporučuju.

Sprchový gel Sebamed měl zvláštně modrou barvu, která mě příliš neokouzlila. Navíc vůně byla taková nijaká.

Facelle je privátní značka drogerie Rossmann a já jsem si koupila sprchovou emulzi s aloe vera pro intimní hygienu. Výborná věc za málo peněz, už jsem si koupila další balení. Jediné mínus je v dávkovači, skoro vždycky se mi toho vylije hodně.


Toni&Gui kondicionér na vlasy pro objem docela fungoval a možná se k němu někdy vrátím.

Pěna pro objem vlasů Schwarzkopf 3 weather taft na mě příliš nefungovala. Byla jako každá jiná pěna, kdy máte hezké vlasy pár hodin po vyfoukání a pak se vše vrátí k normálu. Pokud ale nehledáte objem, výrobek klidně doporučím, protože nezatěžuje ani neslepuje.


Dresdner Essenz Abendruhe sůl do koupele. Sůl příjemně voněla, ale voda byla taková divně žlutá, což trochu kazilo dojem.

Alterra deo-balzám s bio citronovou meduňkou a bio šalvějí byl docela dobrý, ale pro jeho krátkou výdrž a nevýraznou vůni se mi po něm stýskat nebude. Bohužel mezi přírodními deodoranty u nás zatím není moc velký výběr, takže se k němu možná časem vrátím.

Rival de Loop Hyaluron booster - balení obsahovalo 7 ampulek po 2ml koncentrátu. Tento produkt jsem používala na obličej a dekolt a výsledky byly opravdu vidět. Pleť byla rozzářenější a krásně hydratovaná. Takto na mě fungují zatím všechna hyaluronová séra.

Koupelová bomba s eukalyptovou vůní - vůně velmi rychle vyprchala, zato byla bomba skvěle hydratační. Koupeno na vánočních trzích a značku neznám. Zbyl z ní jen papírový proužek :-)


Krém na ruce s měsíčkem od Alverde je moje zimní stálice. Pořád dokola si kupuju tohle malé balení a mám ho v kabelce.

Oriflame Pure nature z organické řady s aloe vera - obyčejný balzám na rty, nemusím ho mít znovu.

Alverde vlasová maska nutri-care 5v1 obsahuje bio mandlový a bio arganový olej. Řekla bych, že funguje jako lepší kondicionér. Příjemně voní a vlasy jsou po ní hebké, ale žádný zázrak to není.

Tělové mléko Balea s bambuckým máslem v cestovním balení. Za mně nic moc. Lékárenská vůně a špatně se vsakovalo. Na druhou stranu docela pěkně hydratovalo.


Tvářenka Couleur Caramel je největší hříšník tohoto článku. Koupila jsem ji s velkým nadšením a očekáváním. Konečně jsem také já vlastnila bio tvářenku, na kterou jsem snad neslyšela jediné křivé slovo. Jenže skutek utek. Tvářenka mi dělala na obličeji fleky, je příliš pigmentovaná a špatně se s ní pracuje. Žádný z mých štětců ji nedokázal rozblendit, takže to asi nebude chyba těch štětců. K završení toho všeho popraskala a rozsypala se mi na moji kosmetickou sbírku!! Zlobivá tvářenka! Ihned po vyfocení jsem ji hodila do koše.

Catrice longlasting browdefiner je narozdíl od tvářenky výborná věc. Je to fix na obočí, který vytváří krásně přirozený vzhled.Vřele doporučuju.


Kiehl´s Midnight recovery concentrate (modrý obdélník vlevo) je olejíček, který má ve složení snad to nejlepší. Olej jsem si vždy dala večer na obličej a ráno to byla nádhera. Během používání vzorku jsem dokonce přestala na den nosit makeup, protože nebyl potřeba.

Dále tady máme dva růžové krémy. Korres 24hodinový krém s divokou růží na normální-suchou pleť. Mohu ho porovnat s růžovým krémem Dr. Hauschka a rovnou vám povím, že tento mi vyhovuje víc. Je lehoučký, krásně se rozetře, hned se vsákne a má jemnou vůni. Oproti tomu Růžový krém Dr. Hauschka má výraznou vůni a je dost hutný. Pro mě je přijatelný jedině v zimě. Jednou jsem měla plné balení a docela jsem s ním bojovala.

Sérum Clinique z řady laser focus bylo úžasné. Hydratovalo a vypínalo pleť, rozhodně stojí za zkoušku.
Havlíkova Apoteka Havlíkův přírodní zázrak - jsem ráda, že jsem tuto všestrannou mast mohla vyzkoušet nejdříve ze vzorku. Plné balení bych totiž nevyužila. Mast je na mě příliš mastná. Natřela jsem si s ní celé paže a vsákla se jen na loktech, zbytek jsem musela setřít. Podotýkám, že mám pokožku, kterou mažu pouze v zimě a ani to ne každý den. Takže pro lidi trpící pokožkou tak suchou jako mám já suché lokty a ruce, může být tento zázrak velmi přínosný.


Znáte některý z mých výrobků?

Přeju krásný den.


37 komentářů:

  1. Ten zázrak od Kiehl´s bych chtěla zkusit, i když skoro jako všechno od téhle značky :-))
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych toho ráda zkusila víc, ale prodejna je jen v Praze a tam se jen tak nedostanu :-(

      Vymazat
  2. Tak to vyzerá fakt super :) Naozaj množstvo spotrebovaných výrobkov, čo je super :) Je vidieť, že sa o seba naozaj staráš

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  3. Tomu říkám spotřebováno, pořádná hromada:-) Zkušenost nemám s ničím, ale koukám na ten koncentrát v ampulkách Rival de Loop, docela by mně lákal k vyzkoušení:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád se dá sehnat a navíc nestojí moc peněz. Super věc :-)

      Vymazat
  4. Som prekvapena z tej nefunkcnej tvarenky. Momentalne nejaku vyberam, takze aspon viem comu sa vyhnut.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná nesedla jen mně. Jinak si tuto značku holky chválí, tak nevím

      Vymazat
  5. Som prekvapena z tej nefunkcnej tvarenky. Momentalne nejaku vyberam, takze aspon viem comu sa vyhnut.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tentokrát zkušenost nemám s ničím a většinu výrobků neznám :) Ale díky za tip na ten intimní gel, i když nejradši mám ty s pumpičkou, momentálně mám z Lidl a ten je supr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S pumpičkou jsem snad žádný neměla :-) Ale věřím, že to je pohodlnější dávkování

      Vymazat
  7. Toni & Guy je super, mám šampon a podle mě je asi nejlepší, co jde sehnat v drogerii :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měla jsem i šampon. Byl dobrý, ale ten nejlepší ještě stále hledám :-)

      Vymazat
  8. I follow you now dear #103
    xoxo

    www.bekleveer.com

    OdpovědětVymazat
  9. Opravdu ho doporučuju. vlastně ještě víc doporučuju jít se podívat do jejich prodejny v Praze.

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné věcičky. Ráda bych taky jednou vyzkoušela něco od Kiehl' s:-)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to chápu, v jejich obchodě jsem nevěděla, kam "dřív skočit"

      Vymazat
  12. na tu fixu na obočie som zvedavá je aj vodeodolná?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voděodolnost jsem nezkoušela, ale nikdy se mi nerozmazala.

      Vymazat
  13. Páni, to ses činila :) Ten intim gel jsem taky měla, byl docela fajn :) A balzám oriflame taky :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, činila a jak to pozoruju, za únor to bude podobné :-)

      Vymazat
  14. Tiež ma láka ten Midnight Recovery od Kiehl´s :). Majú ho u nás na jednom slovenskom eshope za cca 60 eur. Ale či do toho ísť alebo nie za tú sumu. Tiež by to asi najprv chcelo vzorky ale k tým sa asi ťažko dostať - možno jedine Ebay.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzorek jsem dostala přímo v prodejně a cena plného balení (asi 50ml) je okolo 1200kč. Jenže prodejna je jen v Praze a netuším, jeslti je nějaká i na Slovensku.

      Vymazat
    2. Nie nie na Slovensku predajňu nemáme (to sme sa naposledy tešili keď nám konečne otvorili MAC, Bobbi Brown a Estée Lauder :D). Ale na eshopoch sa dá zohnať ale zase dať takú pálku za niečo čo človek nevie či mu sadne :D. Asi jedine v lete keď sa snáď konečne dostanem do Prahy :).

      Vymazat
  15. Abych řekla pravdu, tak neznám ani jeden výrobek, který tu máš :D ale dost mě zaujala Rival de Loop Hyaluron booster!:)
    LadyCaterpillar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuju vyzkoušet. Navíc tato značka není drahá.

      Vymazat
  16. To je ale hŕba! :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  17. Já pořád nechápu, jak to holky děláte, že stíháte spotřebovávat tolik věcí :) Já denně používám tolik kosmetiky, ale přijde mi, že to vůůůbec neubývá, až to sama nechápu.. :) Jinak sérum nebo vůbec nějaký krém od Clinique bych si teď chtěla moc pořídit, pořád na ně čtu samou chválu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, já se tomu taky pořád divím. A koukám, že od posledního článku jsem už dopotřebovala další čtyři kousky. Možná toho na sebe leju moc :-)

      Vymazat
  18. Teda, ty jsi šikulka, chválím! :) Úplně mě vyděsilo tvoje spotřebování fixu od Catrice, já vůbec nevím, co bych bez něj dělala (šla si koupit nový, hihi :D), tak doufám, že můj ještě chviličku vydrží :(

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vrátila jsem se k tužce na obočí Catrice, ale není to taková zábava

      Vymazat
  19. Teeda, tolik produktů, to mám tak na půl roku. Žádný z těchto produktů jsem ještě nezkoušela.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím přiznat, že kosmetiky "otočím" za měsíc docela dost. Ale vždy úměrně tomu nakupuju :-)

      Vymazat
  20. Teda na ten Catrice Brow definer jsem docela zvědavá :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  21. Páni, tolik výrobků a já osobně nevyzkoušela ani jeden. Ale sprchové gely Palmolive doma občas míváme.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.