středa 24. února 2016

Organizér Ebelin a rtěnky

Krásný den moje milé čtenářky, 
dnes vám předvedu nejen jak jsem naplnila svůj organizér, ale jak se starám o to, aby žádná rtěnka neseděla dlouho v koutě.

Určitě to znáte. Ráno nemáte čas nebo náladu přehrabovat se ve své sbírce rtěnek a tak sáhnete po té, která je po ruce nebo kterou jste měla včera. Docela dlouho jsem to takto dělala a pak mi bylo líto rtěnek, které se zkazily, aniž bych je dostatečně vynosila.

Můj nový systém spočívá v tom, že jednou týdně vezmu rtěnky, které jsou v organizéru, vrátím je do rtěnkové krabice, vyberu ze své sbírky jiné a šup s nimi do chlívečků. Takto moje rtěnky více rotují a používám je postupně všechny.

Aktuálně je zástupce růžové barvy od The Balm (stříbrný obal), nude je od Rimmel, červená od Essence a lak na rty Rimmel. Balzám na rty neměním, je to moje stálice.



Vlastně mám v tomto organizéru všechny nezbytné a nejvíc používané věci nebo takové, které špatně samy stojí :-) V levé sekci jsou tyčinky do uší, v zadní řadě můj meruňkový peeling Alverde, vedle něj je báze pod makeup The Body Shop, dále tu je CC od Bourjois a řadu zakončuje oční krém Belita.

Jak to máte vy? Zvládáte používat všechny svoje rtěnky, tvářenky, makeupy?

Krásnou středu

19 komentářů:

  1. Já jsem tento organizér viděla jak v Dm tak i v Rossmanovi. Nemám ho ale líbí se mi, jen má málo chlívečků. Rtěnky se snažím střídat ale některé už jsem na rtech neměla ani nepamatuji. Mám stejný Babyliss ale nepřišel mi až tak nejlepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Rossmannovi jsem ho vůbec nezaregistrovala. Určitě se jich dá koupit víc a mít víc chlívečků. Mně tento Babylips vyhovuje i když třešnový je lepší

      Vymazat
  2. Zajímavý způsob :) já mám asi největší problém se spotřebováním řasenek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mně mají řasenky krátkou životnost, takže je nejpozději po třech měsících vyhazuju :-)

      Vymazat
  3. O organizátoru jsem zatím ani neuvažovala..ale po přečtení tvých slov mi došlo, že bych ho asi potřebovala, věčně hledám nějaký základní produkt. :D

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. domá mám podobný organizér a som s ním veľmi spokojná. Praktická vec. :)
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na giveaway :
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/02/giveaway-time.html

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné a praktické! Já mám doma kosmetiky mraky a používám jen hrstku z toho.

    NEPLECHA NAA PLECHU

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že já toho mám tak málinko, že je stačím prostřídat :) Pěkný systém v tom máš

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mam teda asi okolo 26 rúžov a takých tých farebných balzamkov a tiež mám takú zásadu že sa snažím každú aspoň raz do mesiaca si dať na daný deň. V lete je to už horšie, to skôr preferujem také tie ľahké hydratačné rúže a vtedy niektoré ležia v šuplíku aj tri mesiace. Momentálne nemám kam už rúže dávať, tak ďalšiu kúpim až keď jednu miniem :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Mám rúžov asi 20 a striedam ich denne :)

    OdpovědětVymazat
  9. Twn organizér je fakt suoer :) páči sa mi, že sa doň zmestia nie len ceruzky, riasenky a rúže ale aj nejaký ten krém. :)

    http://co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. tak ten organizér musím kuknúť, vyzerá super! a presne to by sa mi zišlo v mojich stesnených momentálnych podmienkach :)

    OdpovědětVymazat
  11. Máš v tom dobrý systém, takhle přijde řada na všechny rtěnky:-) Já jsem si objednala organizéry na rtěnky z eBay, tak už je taky nemám v šuplíku, ale hezky na očích a po ruce:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Jéé vypadá to moc hezky a prakticky! Já to mám naházené v taštičce, takže když něco potřebuju, tak jsi vždycky musím celou vysypat a pak se v tom přehrabovat :D
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. I have also written on your blog, number 121

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.