čtvrtek 11. února 2016

Moje oblíbená Terra naturi

Terra naturi je pro síť drogerií Muller totéž, co Alverde pro drogerii DM. Je to značka přírodní kosmetiky za rozumné ceny a zahrnuje dekorativku i péči o tělo. Pro začátek jsem si vybrala rtěnku a oční linky. Používám je tak často, že už je ani nevnímám. Vždycky když se rozhoduju, o čem budu psát, moji miláčci mi nepřijdou na mysl. A to si vůbec nezaslouží, právě naopak.



Rtěnku jsem záhy začala používat jako tónovací balzám na rty a to hned ze dvou důvodů. Tím prvním je barva, která je velmi blízké barvě mých rtů. Naštěstí je jim blízká z té lepší stránky a dá vyniknout mé přirozené barvě s trochou lesku navrch. Abych nezapomněla, odstín se jmenuje 02 rosewood. Druhý důvod je krémovost a úžasná hydratace. Zkrátka jako balzám.



Balení je klasické rtěnkové a vůně neutrální, trošku je v ní cítit včelí vosk. Rtěnka je stálá obyvatelka mojí kabelky.
Cena okolo 3euro.

I na hřbetu ruky je vidět, jak krásně mně rtěnka barevně ladí s kůží

Složení: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Rhus Verniciflua Peel Wax, Cera Alba (Beeswax), Isoamyl Laurate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Tricaprylin, Dipalmito- yl Hydroxyproline, Hydrogenated Castor Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Euterpe Oleracea Fruit Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Canola Oil*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Parfum (Essential Oils), Limonene, [+/- Talc, Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 75470 (Carmin), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77007 (Ultramarines)]



Oční linky jsou neméně úžasné. Aplikátor není štěteček, i  když tak trochu vypadá. Ve skutečnosti se jedná o středně měkký plast. Aplikace je bez problémů.
Barva je briliantově černá a slovo briliantově tady znamená třpytky v barvě. Není to ale nic přehnaného, takže se dají používat na denní líčení i pro decentní lidi jako jsem já. Jakmile linky jednou nalíčíte, drží. Nedrolí se, nepraskají, neobtiskávají se. Večer máte rozhodně co odličovat.



Složení:  Aqua (Water), Alcohol denat.*, Calcium Aluminum Borosilicate, Sorbitol, Glycerin, Silica, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Polyglyceryl-10 Laurate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Euphrasia Officinalis Extract*, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Euterpe Oleracea Fruit Oil*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Tin Oxide, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77499 (Iron Oxides)

Cena 2,75euro

Kosmetice Terra naturi mohu vytknout jedině její špatnou dostupnost pro naši malou zemi. Musíme pro ni jezdit do Rakouska nebo Německa. Až se k ní znovu dostanu, mám v plánu koupit si toho mnohem víc. Vyzkouším přípravky na obličej i na tělo.

Setkaly jste se s touto značkou? Co na ni říkáte?


24 komentářů:

  1. Nesetkala, ale rtěnka i linky vypadají dobře, obzvlášť se mi líbí přirozený odstín té rtěnky. Škoda, že je to další ze značek, která u nás není dostupná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to opravdu škoda. Kdyby aspoň Alverde mělo tak širokou nabídku jako tato značka

      Vymazat
  2. Odtieň rúžu je veľmi pekný. :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tuhle značku vůbec neznám a přitom do Mullera chodím :-) Ta rtěnka má nádherný odstín :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teeeda, jak sis jí mohla nevšimnout :-) Většinou bývá až vzadu u přírodní kosmetiky

      Vymazat
    2. Příště to napravím :-)

      Vymazat
  4. Se značkou jsem se osobně nesetkala a ještě jsem o ní ani nikde nečetla :) Je paráda, že jsi objevila Tobě moc vyhovující kosmetické kousky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano. Možná by neškodilo, kdyby Muller zavítal i do naší země

      Vymazat
  5. s touto znackou jsem se jeste nesetkala,mozna je to skoda:)

    All About Everything

    OdpovědětVymazat
  6. O této značce jsem neslyšela, moc se mi líbí odstín rtěnky! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tahle značka je pro mne novinka. Linky vůbec nepoužívám, zmenšují mi už tak celkem malé oči, ale ta rtěnka vypadá krásně. Škoda, že jsi ji nevyfotila i na rtech.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, pár fotek rtů mám, ale vůbec nejsou publikovatelné. Tohle ještě musím nacvičit :-) Myslím, že pokud se dá tenká linka na horní víčko a hodně blízko k řasám, může to oko opticky i zvětšit.

      Vymazat
  8. Ta rtěnka vypadá hodně super, tak decentně :) Příště se pochlub třeba i fotkou na rtech :)
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ten rúž vyzerá úžasne. Má nádhernú farbu

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  10. páni, ten odstín rtěnky je ale dokonalý!! ♥♥
    www.plesatazpevacka.cz

    OdpovědětVymazat
  11. O této značce slyším poprvé, ale rtěnka vypadá vážně nádherně :) Jestli budu mít někdy příležitost zavítat na drogerie v Německu nebo v Rakousku, určitě se po značce podívám :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. Značku vůbec neznám, ani drogerii Muller nemám nikde poblíž, ale vypadá to na fajn produkty :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  13. Ten rúž má úplne nádhernú farbu, niečo podobné práve zháňam :) Skvelá recenzia, myslím si že som vďaka nej nejaký kvalitný rúž našla :D

    OdpovědětVymazat
  14. Znacku nenznam, ale odstin rtenky je pekny.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  15. ten ruž je nadherny mam veľmi rada tieto odtiene no škoda že terra naturi sa nedá tak ľahko zohnať v rakusku som si kupila jeden balzam od nich

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.