středa 13. ledna 2016

Suchý šampon Klorane

Suché šampony jsou skvělá věc, pokud ráno nestíháte nebo když se večer chystáte ven a zjistíte, že se vám přes den vlasy zmastily a vy už nemáte čas je umýt a vyfoukat.

Průběžně zkouším různé značky suchých šamponů a když jsem viděla výzvu na portálu Blogerky, neváhala jsem a se spoustou dalších na ni reagovala :-)


Vybrala jsem si šampon s ovesným mlékem a čekala, co bude umět. Aplikace je jednoduchá a stejná jako u každého suchého šamponu ve spreji. Zkrátka ho nastříkáte ze vzdálenosti asi 30cm, chvilku počkáte, promnete hlavu a buď vykartáčujete nebo ani to ne. Klorane naštěstí kartáčování nepotřebuje. Můžete vlasy rovnou upravit. Zvládne rychle absorbovat mastnotu a vy získáte čisté odlehčené vlasy. Účinky bych ho přirovnala k Batiste XXL volume s tím rozdílem že po Klorane jsou vlasy víc hebké.


Vůně je u suchých šamponů kapitola sama pro sebe. Některé fungující šampony mají takový odér, že se to nedá vystát. Zmiňovaný Batiste XXL má sice příjemnou vůni, ale příliš silnou. Klorane má vůni, která mě vrací do období puberty. V té době jsem měla tělový sprej, který voněl stejně :-) Takže každá aplikace Klorane je pro mě tak trochu sentimentální záležitost. Vůně není nijak silná a ve vlasech se nedrží, takže tento suchý šampon patří k těm lepším v mojí sbírce.

Další informace o šamponu naleznete zde.

Krásný večer všem.

16 komentářů:

  1. Krásný večer i Tobě :). Suchý šampon jsem kupovala ségře třešňový od Batiste a ta si ho vychvalovala moc. Sama zkušenost se suchými šampony nemám, jelikož mi stačí si vlasy umýt tak po 4 dnech, tak si je rovnou umyju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Batiste jsem toho dost vyzkoušela, ale ta třešeň mi stále chybí ve sbírce.

      Vymazat
  2. Já používám jeden nejlevnější :) no svůj účel plní, ale chci zkusit ten od Batiste :) i když tenhle vypadá taky dobře :)

    Zvu tě a tvoje čtenáře na mou giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by mě zajímala vůně nejlevnějšího. Co jsem očichala v drogerce byla často hrůza

      Vymazat
  3. Pěkný článek :) zatím jsem žádný suchý šampon nezkoušela, ale asi bych chtěla vyzkoušet nějaký od Batiste :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to zkus, začala bych nějakým cetovním balením a uvidíš

      Vymazat
  4. Přesně ten samý jsem měla a je to asi nejlepší suchý šampon, co jsem kdy vyzkoušela. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá fajn ! Já jsem si nedávno koupila konečně Batiste, když už ho prodává DM a Douglas :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A který Batiste? Jsou tam docela rozdíly "příchuť" od "příchutě". Je super, že jsou i v DM. Klorane je v lékárnách a taky snadno dostupný

      Vymazat
  6. už ho komentujem asi 3tí krát :) vyzerá dobre, a určite ho rada vyskúšam, pre porovnanie s Batiste :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, občas ho mají v lékárně v akci 1+1 zdarma

      Vymazat
  7. O tomhle suchém šampónu čtu prvně, já jsem zatím spokojená se zmiňovaným Batiste, takže nemíním měnit, ale jsem ráda, že o něm vím. Krásná recenze. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tento suchý šampón vyzerá fakt super a aj je super. Aj ja mám ten istý som dostala na otestovanie a je perfect :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  9. Vlasové přípravky od této značky mám ráda, ale suchý šampon jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dávnejšie som mala žihľavový suchý šampón od Klorane a bol úžasný, takže tento bude určite rovnako skvelý a navyše sa vyrába aj vo variante pre hnedovlásky. Ten žihľavový dodal vlasom tak neskutočný objem, že žiadne tužidlo či fén taký efekt na mojich vlasoch nespravilo.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.