pátek 8. ledna 2016

Spotřebováno v prosinci

Krásný den,
v prosinci jsem nejen spotřebovávala, ale také jsem na konci roku provedla menší revizi své kosmetické sbírky a pár zkažených věcí vyhodila.




Pleťová voda Balea med ultra sensitive se mi moc nelíbila, protože po ní zůstával lepkavý obličej. Jinak nic moc nedělala.
Šampon pro zesvětlení vlasů Balea je skvělý. Za pár korun získáte přirozené zesvětlení vlasů.
Dermacol micelární voda Detox&Defence je nejlepší micelárka jakou jsem zatím vyzkoušela. Vhodná na oči i obličej, neštípe, nelepí a skvěle odličuje.



Catrice makeup Nude Illusion byl úžasný a skvělý. Byl opravdu nude, takže nebylo poznat, že mám makeup, ale přesto mě zvládl vylepšit. Navíc nevysušoval, neoxidoval a měl dobrou výdrž.
Saloos Bio argan revital je můj oblíbený olejíček, spotřebovala jsem už druhé balení. Nejraději ho mám v zimě, kdy je pleť vysušená víc než obvykle.



Sůl do koupele značky Dresdner Essenz s vůní love letter udělá voňavou růžově zbarvenou koupel.
Pleťová maska Vandini s kaviárem. Taková normální hydratační maska.
Pak tady máme pár vzorečků.
Havlíkova apoteka Královská snídaně pro pleť je výborný čistič a uvažuju o plném balení.
Krásná paní téže značky je denní krém, který na mě moc mastný.
Kiehl´s tělové máslo s medem a mlékem úžasně voňavé a hydratační. Vzorek byl štědré velikosti a vystačil na dvě namazání.



Afrodita měsíčková mast na tělo a tvář koupená v Chorvatsku. Líbila se mi vůně a lehkost. Krém se rychle vsáknu a nezanechal žádný film. Hydratace byla střední, což mi vyhovovalo. Pro lidi se suchou pokožkou ale nedoporučuju.
Color Tattoo Maybelline v odstínu Pink gold - úžasný oční stín nebo podkladová báze. Pro jemné nalíčení blondýnek značka ideál.
Rtěnka Color sensational Maybelline je nádherná třpytivá rtěnka v krásném obalu. Rtěnka nevysuší, neslévá se a má průměrnou výdrž. Odstín 475 vřele doporučuju.



Clinique repairwear laser focus je velmi povedená řada. Výrobky úžasně hydratují a zklidňují pleť. Ve flaštičce je sérum, které bylo úžasné, v kelímku oční krém, který si nemohu vynachválit. Řada laser focus má bojovat s vráskami. Myslím, že boj zvládá v malé míře. Zato hydratace je skvělá, v čemž vidím hlavní přednost těchto výrobků. Dobře hydratovaná pleť má totiž nižší tvorbu nových vrásek, takže jako prevence funguje velmi dobře.



Řasenka Maybelline One by one byla úžasná a po dlouhé době jsem řasenku opravdu celou vypotřebovala. Dělá krásné dlouhé černé řasy, neslepuje ani neopadává a nemaže se. Večer se dobře odličuje.
G. Salvete lak na nehty se zpevňovačem v odstínu 123. Lak jsem měla moc ráda, protože je decentní a hodí se na každou příležitost. Těším se až prozkoumám další laky této značky.
Krémové oční stíny Lambre jsem měla ráda, protože hezky rozzářily víčko.
Tužka na oči Rimmel v odstínu 004 Taupe byla docela dobrá, ale nemusím ji mít znovu.

Krásný víkend všem.

14 komentářů:

  1. Micelární voda od Balea mi také nevyhovovala, nezmizela mi ani čtvrtina a už mi bůhví jak dlouho leží v šuplíku. Každopádně řasenka OnebyOne pro mě byla skvělá, měla jsem jí ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Šampon pro blondýnky Balea mi taky vyhovuje, kupuji ho opakovaně, typický případ, že i za málo peněz se dostane hodně muziky. Jinak už mám zkušenost jen se stíny CT, ty jsou suprové a chválit můžu i řasenku Maybelline:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Juu Afrodita je dost známá, to jsi v chorvatsku pořídila normiš v drogérce? :)

    OdpovědětVymazat
  4. V decemrbi si toho spotrebovala naozaj veľa. Veľmi sa mi páči, že si každý jeden produkt opísala aspoň pár vetami.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Když jsem jednou měla pleťovou vodu od Baley, taky mi zanechávala velký lepivý pocit na pleti. Díky za tip na tu micelárku od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
  6. ja mám teraz moju najobľúbenejšiu riasenku astor butterfly normálne rozmýšľam že si ju kupim znovu inak tiež sa mi malo kedy stalo že som nejakú minula uplne:)

    OdpovědětVymazat
  7. Od Havlíkovy apotéky bych také ráda něco vyzkoušela :) ta značka je mi hrozně sympatická a věřím, že i ty produkty budou dobré :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Růžové CT jsou i mou nepostradatelnou stálicí. Z Havl. apotéky právě používám 3-minut.ranní čist.masku a je bezvadná.Super je i jejich přírodní zázrak.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Růžové CT jsou i mou nepostradatelnou stálicí. Z Havl. apotéky právě používám 3-minut.ranní čist.masku a je bezvadná.Super je i jejich přírodní zázrak.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Sampon od baley som mala tiez a je naozaj super, a na kozmetiku clinique sa uz dlho chystam, tak si ma svojim nazorom trosku popohnala :)

    OdpovědětVymazat
  11. Baleu mám moc ráda :) Používám od ní šampon na vlny :)
    Ginger

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkný článek :) žádný z těchto produktů jsem nezkoušela, ale zaujal mě ten makeup od Catrice :)

    OdpovědětVymazat
  13. One by one riasenku som mala tackiest a bola som s ňou spokojná, všeobecne všetky riasenky od maybelline mi vyhovujú :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  14. Color Tatoo sú skvelé tiene, mám aj tento odtieň, ale posunula som ho ďalej, lebo mojej pleti až tak nesedel, ale strieborný používam často, je to skvelý podklad pod očné tiene.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.