pondělí 4. ledna 2016

Prosincové přírůstky aneb co nadělil Ježíšek

Vlastně jsem si toho koupila strašně málo, protože se o většinu postaral Ježíšek.


Hlavním dárkem byla kabelka Esprit. Je úžasná a přesně taková, jakou potřebuju. Ovšem největší sentimentální hodnotu jsem našla v jiném dárku.



Pořídila jsem si od Alverde oční odličovač, který mi na oči vůbec nevyhovuje, zato na obličej ano. A pak ještě miniaturku mého oblíbeného tělového másla.


Pod stromečkem jsem našla pokračování mojí oblíbené série od Sophie Kinsella. Kniha je opět úžasná a za dva dny bylo po ní :-)
Tělové mléko Balea s vůní flower je hodně hydratační
Náhrdelník z hematitu a stříbra je krásný.



Přítel vybral dokonalý dárek a zároveň ukázal, jak dobře mě zná. Miluju plechové krabičky a tahle je navíc ve tvaru tučňáka s pohyblivým křídlem! Chápete? Tučňáka. Uvnitř byly sladkosti, ale o ty tady nejde :-) 


Dostala jsem taky dva fair trade čaje. Jeden je klasický zelený s citronem. Druhý je skvělá směs roibosu, vanilky a kakaových slupek a celé to chutná jako svařák. Super zimní pití.


Ježíšek mi nadělil i šampon a masku Alverde. Na obojí se moc těším.



S velbloudem.... nekecal. Víte, z které pohádky je tento citát? Ano, správně jsou to Tři veteráni. Nemám sice s velbloudem cigarety jako v pohádce, ale mýdlo bude určitě zdravější varianta.


Dvě koupelové bomby jsou skvělý dárek pro milovnice koupelí jako jsem já. Jedna voní jako verbena a druhá jako eukalyptus. Tu druhou si dám, až budu mít rýmu a budu to mít dva v jednom - koupel i léčbu.


To nejlepší nakonec. Dostala jsem dárek, ke kterému vám povím příběh. Když jsem byla malá, dostala jsem zavírací nožík rybičku a měla jsem obrovskou radost. Pořád jsem si s ní hrála a zkoušela, co všechno s ní zvládnu. Pak jsem si ji vzala ven, sedla si na betonové skruže a obdivovala svůj nožík. Jenže mi vypadl z ruky a zapadl mezi skruže. Nepodařilo se mi ho dostat ven, přestože jsem na tom pracovala dva dny. Byla jsem nešťasná. 
Po mnoha letech ke mně rybička připlula. Umíte si představit moje překvapení a nadšení??? Nejkrásnější dárek, který oceňuju o to víc, že sehnat takový nožík není vůbec snadná věc. Vlastně téměř nemožná.

Přeju krásný start do nového týdne a roku 

18 komentářů:

  1. Teda ty jsi musela být hodná :) Krásné dárky :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je mazec, že se po tolika letech k Tobě rybka vrátila :) Moc pěkné dárky
    velkou radost bych měla z plechové krabičky s tučňákem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tá baleka je skrátka nádherná. Veľmi sa mi oáči, že sa tak trafili do darčemov a hlavne že ti tá rybička opäť priplávala :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárečky, nejvíc se mi líbí plechová krabička a kabelka:-) A ten návrat rybičky je super, věřím, že Ti musela udělat obrovskou radost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano. Kabelka je konečně dost velká na věci na celý den

      Vymazat
  5. Ahoj, moc hezke darecky. To muj nejzajimavejsi darek beru tablety proti koureni. Dostala jsem takoveto http://www.lekarnasporilov.cz/Odvykani-koureni/NICORETTE-Icemint-Gum-105x4mg-orm-gum.html a nikdy bych si to sama nekoupila, koukala jsem na to jako vyjevena. Ale schvalne jsem zkusila druhy den a uz je to vice jak tyden co jsem nekourila. Nechci delat reklamu, jen sem strasne nadsena, protoze jsem se uz vice nez tri roky marne snazila prestat kourit a ted doufam, ze to bude konecna ;) Jinak vsem vse nejlepsi do Noveho roku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu tvoje nadšení. Sama jsem s kouřením bojovala dlouhá léta. Naštěstí jsem boj vyhrála

      Vymazat
  6. Přesně tohle mýdlo s velbloudem jsem měla taky :) Zajímavě vonělo po koření, nejvíc asi po hřebíčku. Jinak bylo spíš takový průměr, ale s hezkým přírodním složením. Dostala jsi samé pěkné dárky, z takových bych měla obrovskou radost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě ta vůně je super. Skoro jako nějaké jídlo

      Vymazat
  7. Ty limitky od Baley jsou tak krásné. A ke knížce od Sophie, nedivím se, že se ti četla tak dobře, je to dobrá autorka.

    OdpovědětVymazat
  8. Naozaj krásne darčeky tá kabelka nemá chybu a to telové mlieko od Baley vyzerá krásne :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jůůůů, rybička, po letech připlavala!)) Pamatuju si svoji milovanou rybu ze svého dětství, a je super, že ti i teď udělala takovou radost:))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné dárky a mimochodem na fotce Ti to moc sluší ;-)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné dárky a mimochodem na fotce Ti to moc sluší ;-)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. To s tou rybičkou je milé :) Na fotce ti to moc sluší a kabelka je skvělá.

    Benefit They're Real

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.