středa 13. ledna 2016

Boj s celulitidou pomocí CelluBlue

Ahojky,

bohužel ani já nejsem výjimka a ani mně se nevyhnula celulitida. V posledních letech ji mám hlavně na břiše a trochu na stehnech. Nejdřív jsem si myslela, že bude stačit cvičení, ale to jsem se přepočítala. O Cellublue jsem četla pozitivní recenze a tak jsem ho vyzkoušela i na sobě.


CelluBlue je masážítko, které funguje na principu podtlaku. Návod na použití má devět kroků, z čehož praktikuju pouze první dva. Nejdřív si břicho namažu jakýmkoli tělovým olejem. Velmi doporučuju tento krok nepřeskakovat, protože jinak si díky podtlaku vytvoříte fleky podobné cucflekům.
Druhý krok je masážítko zmáčknout, přiložit na tělo a pustit. Hezky se vám přisaje. Dále návod popisuje, jak přesně masírovat, což mi přišlo příliš komplikované. Masíruju se podle sebe, chvilku rovné tahy, chvilku dělám kolečka. Celá tato akce mi zabere 3-5 minut, což je podle návodu málo.


A výsledky? Úžasné. S CelluBlue má celulitida mizet po třech týdnech a přesně tak to taky je. Po třech týdnech jsem se dočkala markantního úbytku dolíků a to i přesto, že jsem masážítko používala po svém (zato každý den). Pokud tedy marně bojujete s pomerančovou kůží, vřele Cellublue doporučuju. 

Po úspěchu ale nesmíte usnout na vavřínech. Zkusila jsem CelluBlue vysadit a celulitida se pomalu začala vracet. Takže je ideální, aby se masážítko stalo vašim přítelem na věčné časy.

Po použití dopouručuju umýt mýdlem, aby nebylo CelluBlue mastné a šup s ním do pytlíčku.

Chtěla jsem vám ukázat fotky před a po a bohužel zjistila, že můj foťák na to nestačí a celulitidu nezachytí :-( Je to pro mě podnět zapracovat na focení a nejlépe novém fotoaparátu. Doporučíte nějaký?

Znáte způsob jak se navždy zbavit celulitidy?

CelluBlue jsem dostala k testování zdarma.

11 komentářů:

  1. Vyzerá to naozaj perfektne. Aj mne by sa to hodilo :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  2. Cellublue je hodně dobrá vychytávka! Sama ji mám vyzkoušenou a můžu potvrdit, že opravdu funguje. Akorát to chce taky zapracovat na pohybu a stravě... Ale to je jasné :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to čumím, že to funguje! Kolik stojí ta nádhera?
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  4. I když se hýbu, jím zdravě a piju dost vody, tak celulitidu taky trošku mám. Teda na první pohled takhle nejde vidět (na stehnech a zadku), ale když si třeba v létě sednu v sukni a zmáčknu tak tu nohu :D, tak vidět jde. A vím, že ji má i spoustu fitness holek, je to prostě mrcha :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám celulitidu jen trošku (uklidňuju se tím :)), ale nabídku na testování Cellublue jsem odmítla, protože se mi neuvěřitelně snadno dělají modřiny a asi nemám potřebu chodit se stabilně modrým zadkem, jak kdyby mě zrovna někdo zmlátil. :-D

    OdpovědětVymazat
  6. tiež som ho skúšala ale nepodarilo sa mi to každý deň aj ked nemam viditelnu celulitidu este ale verim tomu že každodenne použitie tohto zázraku tomu pomôže:)

    OdpovědětVymazat
  7. wow, tak já svoji celulutidu moc neřeším, spíš se víc napiju vody a ona se tak nějak zmírní...divný :D ale něco na strie nemáš? :/ :D
    www.houseoffame.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Těžko říct jestli bych byla tak důsledná v každodenním masírováním. Každopádně je to zajímavá věc o které málo kdo ví.

    OdpovědětVymazat
  9. wow, no super, že to funguje :) ja si pred nejakou akciou (fotenie, prehliadka) masírujem nohy takým tým ježkom a tiež to trochu pomáha a presne ako píšeš, že ak prestanem, mám celutku hneď naspäť :D žiaľ nechce sa mi ale s tým piplať každý večer pri krémovaní..
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.