středa 9. září 2015

Štětce Petralovelyhair

Štětce od Petry používám už pár měsíců a ráda se s vámi podělím o to, co se mi na nich líbí a nelíbí. Je mi sice hloupé kritizovat, protože Petra je moc sympatická a jsem její fanynka, ale na druhou stranu nechci lhát. 



Nejdřív chci pochválit, že všechny štětce jsou heboučké, husté, příjemné na dotyk (ruky), nepelichají, dobře se udržují a mají krásný design. Navíc jsou za skvělou cenu.

M51 - Flat top štětec Master
Štětec na makeup jsem použila párkrát a zkrátka mi nesedl. Přijde mi, že nedokáže makeup do pokožky zapracovat, takže vždycky jsem musela obličej dodělat ještě jiným štětcem. Navíc je mně nepříjemný dotyk štětce na obličeji. Štětce s umělých vláken používám běžně, ale tady je asi zvoleno jiné vlákno než jsem zvyklá a to je problém. Ze všech svých štětců na obličej používám tenhle nejméně.




M54 - Angled top štětec Master
Štětec na tvářenku je lepší než ten na makeup, protože si s tvářenkou hezky poradí. Docela jsem si na něj zvykla a používám ho dost často i když ani tady mně není příjemný dotyk štětce na tváři. Je to jako dotyk něčeho umělého.





B03 - štětec na oční stíny Basic
Pokud jsem se se štětci na obličej neskamarádila, tak tady jsem naopak maximálně spokojená. Štětec B03 je skvělý a už si bez něj ani neumím líčení představit. Používám ho jako crease brush (do záhybu oka) i když by zvládl mnohem víc. Raději si ho šetřím :-)
Má výborné vlastnosti ostatních štětců a navíc je ideálně ohebný a tvarovaný. Je skvěle měkký, takže nenabere stínu ani málo ani moc a ještě ho krásně rozetře. Co se mi na něm líbí nejvíce a v čem je pro mě jedinečný je jeho velikost. Spousta štětců na oči je na mě docela velká, takže jsem šťastná, že mám konečně správně malý štětec. Do budoucna si koupím další kousek a ráda vyzkouším i jiné štětce na oči.





A jaké jsou vaše oblíbené štětce?

30 komentářů:

  1. Já mám od Peti flat top z té basic řady a s tím jsem teda moc spokojená :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle štětce jsou z řady Master, možná je tam rozdíl

      Vymazat
  2. Od Péti zatím ještě žádný štětec nemám, tak nemohu posoudit :) Ale určitě bych si nějaký ráda koupila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já ještě žádný PLH štětec nemám, ale měla bych to napravit. :-) Zatím si ujíždím na Hakuro a Sigma vlně. A snažím se skamarádit s Real Techniques, ale moc mi to nejde. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sigmu miluju, Hakuro jak který štětec a s RT jsem se moc neskamarádila, přesto že je všichni milují

      Vymazat
  4. Štětce vypadají moc krásně:) Objednala jsem z ebay v podobném stylu a nemůžu se dočkat až dorazí!:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  5. Od Péti štětec nemám, nějaký bych chtěla, ale nevím jaký :) Zatím jsem teda četla všude nadšené reakce, ale je jasný, že ne všechno sedí všem a každý má jinou pleť. Vlastně i to je důvod, proč pořád váhám. Bojím se, že mi štětec nesedne a mně to bude mrzet, protože mám Péťu ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na tom stejně, taky mě mrzí, že mi flat top štětec nevyhovuje. Brala jsem to jako nákup, kde se nemůžu splést

      Vymazat
  6. Štětce od Petry vypadají bájeně!

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo, tak teď jsi mě docela zarazila o.O Vždycky jsem brala PLH jako takovou tu "klasiku, co vyhovuje všem" (i když já je nutně nepotřebovala), tak docela čumím. No, a nepotřebuju je dál... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Než jsem je koupila, měla jsem stejný názor. Chci ale dál prozkoumat štětce na oči, protože ten, který mám je super

      Vymazat
  8. Ja jeste zadny jeji stetec nemam, ale rada bych si poridila.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. také jsem nad nimi přemýšlela, ale nakonec zvítězila Zoeva :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem štětce od Péti vždy chtěla vyzkoušet a slyšela jsem na ně jen samou chválu, ale je fakt, že na štětce z přírodních štětin nejsem zvyklá, tak těžko říct, jestli by mi sedly :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tie štetce vyzerajú byť skvelé ! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Priznám sa, o štetcom som ešte ani nepočula (možno preto, že som SR a Peťa u nás nie je až tak rozšírená) no ale vyzerajú fakt suepr :) A tá farebnosť štetcov - krása

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Přiznávám, že od Petry nemám ani jeden štětec, štětcovou sbírku mám kompletní, takže ani nepřemýšlím o rozšíření a pokud do budoucna, tak to vidím spíš na Zoevu:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Já svou oblíbenou značku štětců nemám, ale tyto vypadají slibně, mně připadají skvělé :) A jaký mají design, no wow :D

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Je pěkné, že mluvíš naprosto upřímně a nesnažíš se nějak zavděčit :)

    OdpovědětVymazat
  16. Na štětce Petralovelyhair jsem zatím slyšela jen samou chválu, ale také nemám žádný štětec s přírodními štětinami, tak nevím :) The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  17. Ja som ani nevedela, že Petra má štetce ! :) Vyzerajú skvelo :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  18. Super recenze, její štětce sice nemám a zatím ani nechci, mám zálusk na jiné, ale vypadají krásně :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  19. Žádnou zkušenost s nimi nemám, každopádně jsem si chtěla objednat u Péti nějaký štětec na bronzer, ale jelikož jsme si objednala štětce z Ali, tak je zatím nechci :) Ale vypadají moc hezky

    Beauty Wishlist 2015

    OdpovědětVymazat
  20. Určitě si od Péti plánuju objednat štětce, jsou úžasný :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  21. Doma mám více značek štětců, ale největší zastoupení mají Zoeva Rose Gold, Hakuro a PLH. Co se týká obličeje, tak prostě nejraději mám Hakura :) Na bílý makeupový PLH jsem si dlouho zvykala, v porovnání s Hakurem mi přišel moc měkký a s delšími chlupy, měla jsem také ten pocit, že makeup dobře nezapracovává. Nakonec jsme ale k sobě cestu našli, ale je fakt, že na hustší makeupy používám raději Hakuro :) Se štětci na oči PLH a Zoeva jsem moc spokojená, tady jsem měla pro změnu problém s tužkovým štětcem Hakuro, ze kterého trčely chlupy na všechny strany a nakonec jsem si ho musela podle sebe sestřihat.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Doma mám více značek štětců, ale největší zastoupení mají Zoeva Rose Gold, Hakuro a PLH. Co se týká obličeje, tak prostě nejraději mám Hakura :) Na bílý makeupový PLH jsem si dlouho zvykala, v porovnání s Hakurem mi přišel moc měkký a s delšími chlupy, měla jsem také ten pocit, že makeup dobře nezapracovává. Nakonec jsme ale k sobě cestu našli, ale je fakt, že na hustší makeupy používám raději Hakuro :) Se štětci na oči PLH a Zoeva jsem moc spokojená, tady jsem měla pro změnu problém s tužkovým štětcem Hakuro, ze kterého trčely chlupy na všechny strany a nakonec jsem si ho musela podle sebe sestřihat.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. O štětcích od PLH jsem slyšela hodně, ale většinou samou chválu, také jsem jeden čas přemýšlela, že si nějaký objednám, ale přešlo mě to. Dodnes po nich nějak netoužím:-/

    OdpovědětVymazat
  24. Od Peti žádné štětce nemám, ale začínám o nich uvažovat :)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.