středa 2. září 2015

Netradiční novinky v odličování

V červnu jsem na mém oblíbeném Youtube kanálu, který se nazývá Makeupbytiffanyd viděla novinku na odličování bez jakéhokoli odličovače! Jedná se o jakýsi ručník nazvaný Makeup eraser. Stačí ho namočit, setřít makeup et voilá, máte hotovo.

Jaké bylo moje překvapení, když jsem dnes při návštěvě zdravé výživy uviděla novinku v odličování, kde stačí použít vodu a žádný odličovač! Není to sice ručník, ale rukavička, ale kdo by se tím zabýval? Neodolala jsem a celou tu krásu za 195kč koupila.




Divili byste se, ale ve zdravé výživě mě nečekalo poslední překvapení dnešního dne. Šla jsem ještě mrknout do Douglasu (a koupit něco do swapu) a co nevidím? Rukavici coby novinku v odličování! Jenže za trojnásobek a samozřejmě od jiné značky.




Další moje oblíbená Youtuberka je Tanya Burr alias Pixi2woo. Před dvěma lety ukazovala odličovací a antiagingový přístroj na baterky. Říkala o něm, že je srovnatelný nebo ještě o fous lepší než legendární Clarisonic. Dnes jsem tuto věcičku potkala v Douglasu! Jmenuje se Luna. Jsem naprosto ohromená, že jsem potkala dvě zajímavé novinky v jeden den. A také potěšená.

A jak jste na tom vy? Vyzkoušeli byste některou z novinek nebo vám to přijde k ničemu? Máte Clarisonic nebo podobnou věc od Brownu? Osobně bych chtěla úplně všcchno :-)

P.S. Recenze na rukavici určitě bude :-)

Krásný den

19 komentářů:

  1. Já bych určitě na čištění pleti vyzkoušela obě věci. Navíc jsem zvyklá, že pleť nečistím jen tampony s nějakým produktem (micelárka, mléko), ale předtím ještě na mokro houbičkou a mycím gelem, takže mi více druhů nebo fází čištění a odličování nedělá problém a neobtěžuje mě to. A už se moc těším na recenzi té rukavičky, jsem fakt zvědavá na výsledky a taky z čeho vlastně ta věc je, že to obličej takhle jednoduše vyčistí ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě, já si na čištění dávám taky hodně záležet. Na rukavičku jsem sama zvědavá.

      Vymazat
  2. Je to rozhodně zajímavé, pryč se všemi odličovači nastupuje nová generace odličování:-) A na recenzi se určitě těším:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, pak už třeba nebudeme potřebovat micelárky ani odličovací mléka

      Vymazat
  3. Zajímavé tipy :) Já používám klasicky tamponky odličovací a nebo vyloženě produkty určené na odlíčení na mokro :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem zvědavá na recenzi, vypadá to rozhodně zajímavě. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě teda dost překvapila ta cena... :(( to mi přijde opravdu hodně u té poslední fotky!
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to drahé :-( bohužel tyhle přístroje na obličej se pohybují v těchto cenových relacích. Jinak už bych si to dávno koupila

      Vymazat
  6. No moc se mi to nezdá.. ale uvidím po recenzi, jestli bych to chtěla vyzkoušet nebo ne. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ak mám byť úprimná, o tejto vecičke som ešte ani nepočula. V každom prípade vyzerá naozaj super :) Žiaľ, troška ma zaskočila cena :( No v každom prípade ak by som na to mala, určite by som vyskúšala

    Blog by Katy :-* ala Čo je dobré to musím mať :) Každý deň nový príspevok

    OdpovědětVymazat
  8. Docela jsem zvědavá na recenzi, vypadá super. Jinak jsem o tom vůbec neslyšela:-/

    OdpovědětVymazat
  9. Taktiež som o tejto vecičke ešte nepočula ale vyzerá byť naozaj super:)
    Pozývam ťa na môj blog Saja Frey- blog

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé, tak to byla super náhoda :) Já ani jednu z novinek zatím nevlastním, ale elektronický kartáč bych si jednou moc ráda pořídila :))

    OdpovědětVymazat
  11. Tyjo, zajímavé, o tom jsem vůbec nikdy neslyšela :D Tak jsem zvědavá na recenzi! :) The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  12. Luna vyzerá dobre, ale na mňa trošku drahé, zaobídem sa aj bez toho :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  13. V Douglesu jsem byla jednou a ještě se školním baťohem, protože jsem se tam stavila před Vánoci, když jsem šla z jazykovky... připadala jsem si tam hrozně blbě, ale sháněla jsem dárek pro ségru, který tam stejně neměli (drogerie Teta to zachránila)... ty ceny tam jsou prostě takové ostřejší... ale zas na druhou stranu - za kvalitu se platí.

    Pořádně vyčištěná pleť je velmi důležitá a občas mám stavy, kdy prostě chci jen zavřít oči a chci ignorovat ten fakt, že mám ještě řasenku a gelové linky... proto mám na nočním stolku micelárku (momentálně od Dermacolu) a snažím se vydrhnout si obličej, alespoň tím, abych se ráno nevzbudila jako zombí s kruhy pod očima (možná i nad) :)

    Když se na tu rukavici tak dívám, nestačila by normální dětská žínka? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.