pondělí 31. srpna 2015

Srpnová bilance

V srpnu jsem si užívala prázdnin plnými doušky a občas jsem pro změnu umírala vedrem. V obou případech jsem neměla potřebu a vlastně ani možnost nakupovat, takže přírůstků je tentokrát rekordně málo. Ostatně spotřeba také není úplně závratná, proto je vše v jednom článku.

Nákupy



Saloos levandulová pleťová voda - myslím, že není třeba představovat. Skvělé osvěžení nejen obličeje v letních dnech. Mám ráda závan levandule a jeho aromaterapeutické vlastnosti.
Pantene instant volume booster spray - další z mých zoufalých pokusů získání objemu vlasů. Světe div se, zatím to vypadá, že to funguje. Modlím se, aby účinek vydržel a vlasy si nezvykly.



Jednoho dne jsem dopotřebovala všechny odličovače, takže jsem musela doplnit zásobu. Vybrala  jsem si opěvovanou micelárku Detox&Defence od Dermacolu a pro případ, že by mi nesedla jsem si koupila ještě osvědčený olejíček Saloos. Tématicky pro toto léto s vůní levandule.




Podívejte na můj nový nádherný vysoký hrníček se sovičkami. V Nanu Nana mi padl do oka díky svému tvaru. Takto vysoký hrnek ještě nemám. Zelené silikonové víčko mě nechalo chladnou. Jenže milé dámy, ono funguje! Vůbec nic se z hrnečku nevylije ani neprosákne. Začala jsem ho tedy nosit všude sebou. Vejde se přesně do otvoru na nápoje v autě a je to můj věrný společník na cesty.



Koupelová tyčinka s citronovou trávou značky Balea na mě mrkla v DMku. Miluju koupele a koupelové přípravky, takže jsem se těšila na vyzkoušení. Už jsem ji spotřebovala, čímž se rovnou přesouváme do části Spotřebováno :-)
Tyčinka mi připomíná luxusní koupele Lush, jenže za zlomek ceny. Je to skoro jako koupat se v tělovém mléce, po skončení procedury se rozhodně nemusíte už ničím mazat. Přesto si tyčinku znovu nekoupím, protože mě nebaví stébla citronové trávy nalepená na vaně.

Spotřebováno


Na koupelovou a sprchovou tématiku budeme ještě pokračovat.
Dresdner Essenz, koupelová sůl med a mandle - úžasná voňavá věc, kterou mohu jen doporučit. Sladká vůně z koupelny vám provoní celý byt.
Radox sprchový gel s vůní máta a limetka - výborný letní sprcháč. Svěží vůně mi snad i dokáže zvednout náladu, což slibují na obalu (lift your mood).
Alterra denní krém s aloe vera - krém se mnou putoval všude možně v mojí cestovní taštičce. Je super. Příjemně voní, vypne pleť, rychle se vsákne a nezanechá mastný film. Určitě si ho jednoho dne pořídím znovu.




Žiletky Gillette používám už spoustu let. Občas vyzkouším jednorázovky jiné značky a vždycky se ráda vrátím ke své Venus.
Čokoládová pleťová maska Syx
Hezky voní po čokoládě (po čem taky jiném) a pleť je po aplikaci vypnutější, hladší a zářivější. Maska je nejdřív hnědá, usycháním zesvětlá. Nemohla jsem odolat a musím se s vámi podělit o foto z aplikace. Kočka co? :-)





Sečteno a podtrženo koupila jsem šest věcí (počítám i hrnek) a spotřebovala také šest. Takhle by to mohlo být každý měsíc.

Zítra vykročte pravou nohou :-)

25 komentářů:

  1. Micelárku od Dermacolu jsem si teď nově pořídila, sice nevím, kdy se k ní dostanu, protože mám zásobu, ale jsem na ni zvědavá. Jinak mně zaujala čokoládová pleťová maska:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem zvědavá, jak se micelárka osvědčí. Zatím docela dobrý

      Vymazat
  2. Radox sprcháče jsou super! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tento nákup je fakt moc moc fajn :) Radox je fakt super, no mňa najviac oslovil SALOOS :) veľmi mám rada túto značku a levanduľu tiež.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Maska vypadá moc hezky, už dýl se po takové koukám:)
    http://morningswithmee.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Micelárku jsem taky měla, ale nepřišla mi nic extra :) A z Nanu Nana mám taky hrníček se sovičkama, ale normální obyčejný na čaj :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch hrnků je tam víc. Obdarovala jsem i členy rodiny :-)

      Vymazat
  6. Zrovna v sobotu jsem si udělala koupel a dala jsem si tam tyčinku právě z DM, ale jinou variantu a musím říct, že za mě super, pěkně tělo vonělo i po koupeli a přišla jsem si jak namazaná ... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi zvážím jinou variantu. Hlavně bez pevných částí :-)

      Vymazat
  7. Ten hrneček je úchvatný, a jak koukám na čoko masku, tak ta by mě bavila... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  8. Ten hrneček musím mít! Jeden takový už mám, ale bez těch krásných soviček:(
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  9. Jé ten hrníček je krásný! :) Miluju sovičkyyy :D The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  10. Hrneček je super, už dlouho si chci takový pořídit.. jestli to opravdu funguje, tak to příště nebudu váhat! :)

    OdpovědětVymazat
  11. tak to máš naozaj super bilanciu, 6 a 6, ja mám nákup tak 10 a spotrebované tak 2 :( :D musím prestať nakupovať
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obávám se, že v září už to tak super nebude. Všechno je ve starých kolejích a já mám spoustu možností nakupovat

      Vymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.